- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi nazli melek
Bende anlamıyorum, bi ben garibim heralde diyorum. Mesele sevişmekse banyoda sevisiyorsan banyoda mi mahrem? Yatağını örtersin, dolaplarını kapatırsin, tamam.Bu yatak odası, ayy mahremcilere bir ben mi takılıyorum. Ne var açıkta, yatak örtü vs. Nasıl otelde kalıyor bu arkadaşlar anlamıyorum.
Dolapları karıştırıyorsa o ayrı. Mesele bence yatak odası değil ki. Mesele kadının, 32 yaşında bir de, seni çocuk azarlar gibi azarlaması ki artık çocuklar da azarlanmıyor, karşına alıp bu doğru bu yanlış diyorsun.
Millet olarak ciddi bir iletişim problemimiz var. Sevgiden öldürenlerin ülkesi...
Konu sahibi lütfen kişiliğini koy ortaya. İstersem çöp eve çeviririm herşeyi bu sizi ilgilendirmez de. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa uygun üslup la söylersiniz sonra ben karar veririm de. Burası benim evim de. Sizi ilgilendirmeyen konularda beni bir daha rahatsız etmeyin de. Yani lütfen de birşeyler. Çok mu naifsiniz? Titreyerek ağlayan var mı bu devirde? Hayır demek inanın normal birşey. Sizi rahatsız eden şeylere hayır diyebilmelisiniz kabalaşmadan.
Kaynananın herhangi bir odaya girip karıştırması ve azarlamasi normal değil