- 19 Kasım 2014
- 212
- 44
-
- Konu Sahibi nazli melek
Onun evi her yeri pislik icinde , tenceresi bilem paslanmis yikamamis, heryer kir ,toz ,pas icinde, yukaridan yataklari 5 yil oldu evloyim bir kez toplu gormedimAynı muameleyi sizde onun evinde yapın
Travma oldu kizim 7 gunluken bana bagirmisti titreye titreye aglamistimneden??????
neden merak ediyorsun bu kadar bide ne bağırıyorsun burası benim evim diyemiyor musunuz?
böyle yapsanız eşiniz mi döver sizi ne olur
Travma oldu kizim 7 gunluken bana bagirmisti titreye titreye aglamistim
edinin bi tane o zamanAnahtar yok
Ne dedinizBu kez verdim dayanamadim
Oyuncak nasıl oyuncak ajsjsj. Koymayın orta yere o oyuncakları tabi ki. Heveslenir alır kullanır mikrop kaparsınız hep.
Sorunun cevabı da çok normal tabi ki. Kaynana dediğin bağırır. Dövmüyor ise şükret. Döverse de kafana vurmadığı için şükret. Bir şükür sebebi bul mutlaka. 32 yaşında hala bu sorunun cevabını bilmediğin için şükret mesela. Bunlar hep şükür.
Anlam veremiyorum o yatak odasina girince ne oluyodaha bugün benzer olay yaşadım ve sonrasında bu konuyu gördüm. kv ile kp bize uğradılar gündüz. daha önce bi kaç defa gizli gizli yatak odamı karıştırdığı için (gizli sanıyor da benim gördüğümü bilmiyor tabi) bu yüzden bu sefer geleceklerini duyunca kilitledim yatak odamı. elimi yıkamaya gideyim diye kalktı yatak odasını açmaya çalıştı :) giremedi geri geldi oturdu. ne o bişey dedi ne de ben. tabi soramıyor da neden kilitli diye soramaz yani :) sorsaydı da kilitli olduğunu ne biliyosunuz yatak odasında ne işiniz var ki derdim.
Benimkisi taolete diye cikiyor gidipAnlam veremiyorum o yatak odasina girince ne oluyo
Bende susmadim heralde bu sefer ama genelde hep susardimKimse de yatak odası ve oyuncak sözcükleri bir arada olunca akla gelen başka başka oyuncakları vurgulamamış mı diye bakıyordum ki bizim İdrak yakalamış. :)
Yani 32 yaşında biri, yatak odasına izinsiz denk gele dalınıp, çekmece dolap karıştırılıp, üzerine azarlanıp bağırılmasına susabiliyorsa ve "Normal mi?" diye soruyorsa ne diyelim artık biz? Basiret bağlanması desek, bir değil iki değil... Bir şey diyeceğim, banlanasım yok.
Toilete diye cikip her seferinde acip bakiyo, orda ne ariyor bilmemAnlam veremiyorum o yatak odasina girince ne oluyo