Kaynanaların yatak odasına girip kontrol etmesi normal mi?

Oyuncak nasıl oyuncak ajsjsj. Koymayın orta yere o oyuncakları tabi ki. Heveslenir alır kullanır mikrop kaparsınız hep.

Sorunun cevabı da çok normal tabi ki. Kaynana dediğin bağırır. Dövmüyor ise şükret. Döverse de kafana vurmadığı için şükret. Bir şükür sebebi bul mutlaka. 32 yaşında hala bu sorunun cevabını bilmediğin için şükret mesela. Bunlar hep şükür.

Ben olsam her şeye müdahilsin zaten gel de topla derim. Hanımefendi ne boş insanmış. Özel alan diye bir şey var. Bence sert bir dille uyarın. Yerini ve haddini bilsin. Geldiğinde kapınızı falan kilitleyin. Belki o zaman anlar diyeceğim ama pek sanmıyorum. Sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

😱 bir daha bu odanın hali ne dediğinde, daha önemlisi neden yatak odamızdasın? Diye sor canım

daha bugün benzer olay yaşadım ve sonrasında bu konuyu gördüm. kv ile kp bize uğradılar gündüz. daha önce bi kaç defa gizli gizli yatak odamı karıştırdığı için (gizli sanıyor da benim gördüğümü bilmiyor tabi) bu yüzden bu sefer geleceklerini duyunca kilitledim yatak odamı. elimi yıkamaya gideyim diye kalktı yatak odasını açmaya çalıştı :) giremedi geri geldi oturdu. ne o bişey dedi ne de ben. tabi soramıyor da neden kilitli diye soramaz yani :) sorsaydı da kilitli olduğunu ne biliyosunuz yatak odasında ne işiniz var ki derdim.

Oyuncak nasıl oyuncak ajsjsj. Koymayın orta yere o oyuncakları tabi ki. Heveslenir alır kullanır mikrop kaparsınız hep.

Sorunun cevabı da çok normal tabi ki. Kaynana dediğin bağırır. Dövmüyor ise şükret. Döverse de kafana vurmadığı için şükret. Bir şükür sebebi bul mutlaka. 32 yaşında hala bu sorunun cevabını bilmediğin için şükret mesela. Bunlar hep şükür.

Kimse de yatak odası ve oyuncak sözcükleri bir arada olunca akla gelen başka başka oyuncakları vurgulamamış mı diye bakıyordum ki bizim İdrak yakalamış. :)

Yani 32 yaşında biri, yatak odasına izinsiz denk gele dalınıp, çekmece dolap karıştırılıp, üzerine azarlanıp bağırılmasına susabiliyorsa ve "Normal mi?" diye soruyorsa ne diyelim artık biz? Basiret bağlanması desek, bir değil iki değil... Bir şey diyeceğim, banlanasım yok.

Benim yatak odama 4 yıldır annem girmedi, kv girecek bir de eleştirecek. Siz neden çocuk gibi azar işitiyorsunuz? Orası sizin mahreminiz, sizin yuvanız. Çok sabırlısınız gerçekten!! Benim odam kimseyi ilgilendirmez çıkar mısınız dışarı diyemiyor musunuz?

Bu yatak odası, ayy mahremcilere bir ben mi takılıyorum. Ne var açıkta, yatak örtü vs. Nasıl otelde kalıyor bu arkadaşlar anlamıyorum.
Dolapları karıştırıyorsa o ayrı. Mesele bence yatak odası değil ki. Mesele kadının, 32 yaşında bir de, seni çocuk azarlar gibi azarlaması ki artık çocuklar da azarlanmıyor, karşına alıp bu doğru bu yanlış diyorsun.
Millet olarak ciddi bir iletişim problemimiz var. Sevgiden öldürenlerin ülkesi...
Konu sahibi lütfen kişiliğini koy ortaya. İstersem çöp eve çeviririm herşeyi bu sizi ilgilendirmez de. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa uygun üslup la söylersiniz sonra ben karar veririm de. Burası benim evim de. Sizi ilgilendirmeyen konularda beni bir daha rahatsız etmeyin de. Yani lütfen de birşeyler. Çok mu naifsiniz? Titreyerek ağlayan var mı bu devirde? Hayır demek inanın normal birşey. Sizi rahatsız eden şeylere hayır diyebilmelisiniz kabalaşmadan.

daha bugün benzer olay yaşadım ve sonrasında bu konuyu gördüm. kv ile kp bize uğradılar gündüz. daha önce bi kaç defa gizli gizli yatak odamı karıştırdığı için (gizli sanıyor da benim gördüğümü bilmiyor tabi) bu yüzden bu sefer geleceklerini duyunca kilitledim yatak odamı. elimi yıkamaya gideyim diye kalktı yatak odasını açmaya çalıştı :) giremedi geri geldi oturdu. ne o bişey dedi ne de ben. tabi soramıyor da neden kilitli diye soramaz yani :) sorsaydı da kilitli olduğunu ne biliyosunuz yatak odasında ne işiniz var ki derdim.
Anlam veremiyorum o yatak odasina girince ne oluyo

Anlam veremiyorum o yatak odasina girince ne oluyo
Benimkisi taolete diye cikiyor gidip

Kimse de yatak odası ve oyuncak sözcükleri bir arada olunca akla gelen başka başka oyuncakları vurgulamamış mı diye bakıyordum ki bizim İdrak yakalamış. :)

Yani 32 yaşında biri, yatak odasına izinsiz denk gele dalınıp, çekmece dolap karıştırılıp, üzerine azarlanıp bağırılmasına susabiliyorsa ve "Normal mi?" diye soruyorsa ne diyelim artık biz? Basiret bağlanması desek, bir değil iki değil... Bir şey diyeceğim, banlanasım yok.
Bende susmadim heralde bu sefer ama genelde hep susardim

X