Merhaba arkadaşlar benim 1 hafta önce düğünüm oldu ve 1 haftada 3 kere esimin anne ve babasi geldiler. biz sehirde yasiyoruz onlar ise 60-70 km uzaklikta bi ilçede nikahimiz 3 ay once oldu bu surecte de 2 gune bi çıkıp geliyorlardı. Yeni evli bi çiftin evine bu kadar sık sık gelinmesi zaten sinirimi ayrı bozuyor bide gelirken bize haber etmeden cikip geliyorlar zil caliyor bi bakiyorum kaynana kayinpeder gercekten bikkinlik geldi biseyde diyemiyorum hep iyi karsiladigim icin sanirim yuz bulup surekli geliyorlar. Benim kendi annem babam daha evime hic gelmedi ama onlar maşallahı var 3 ayin 2 ayi bizdeler. Bide maddi veya manevi hic bir destekleri yok ben kiz oldugum halde herseyi benim ailem karsiliyor esimin ailesi ne bi esyada yardimlari oldu ne bi evde.. düğünümde taki bilezik altin vs takmadıkları gibi 100 tl bile takmadilar acikcasi esimin ailesini evde istemiyorum bana yardimdan cok zararlari var dugunumuzu bile esimle beraber yaptik suan maddi sıkıntı cektigimiz halde bize gelip daha da sıkıntıya sokuyorlar surekli geldiklerinde bi para veriyoruz maddi yardimda bulunuyoruz suana kadar bisey demedim ama gercekten cok sıkıldım daha anlatacak cok seyim var aslında sadece bunlarda degil ama buraya uzun uzun yazmak istemedim bi sonrakinde bana yaptiklarini anlatirim neyse diyecegim su ki kimseyi kirmadan esime nasil soylemeliyim sizce rahatsiz oldugumu