Siz beni yanlis anliyorsunuz sonuc olarak ben ilk dugunumu yapacagim ve guzel bi dugun olmasini isterim dimi bu bi hakkim bana villa da alsalar bu kadar gelmelerini tabiki istemeyeceğim yazimda da belirttim daha yazacak cok sey var bana yaptiklarini sonra anlatirim diye bu yazımda suanki seyleri anlattim dugunumun ne kadar berbat gectigini anlattigimda inanin sizinde dusunceniz degisecek sizin icin belki onemli degildir ama ilk defa evlenecek kiz tabikide taki ister esimi sevdigim icin herseye tamam dedim ama her kizin hayalidir altin sonucta mehirdir yarin bi gun cocugum oldugunda anlaşamadıgimizda ayrilik ölüm kalım vb seyler oldugunda tabikide cocuguma o altinlarla takilarla bakicam
Mehir eş ailesinin değil eşin yapmak zorunda olduğu bir şeydir. Maddi anlamda benzer şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum onların yapmadıklarına takılmayın. Paranız yoksa düğün yapmasaydınız. Kimse gelin diye altın almak zorunda değil. Bana da alan olmadı. Ama esiniz para vermeyi kessin. Babasından para istesin. Her gelişinde para istesin. belki yavaş yavaş vazgeçerler. Siz verdikçe daha çok isteyecekler.
Birde gerçekten kız oğlan kız, aldılar verdiler bana bunlar çok çirkin geliyor. Ben kendi tercihimle sevdiğim adamla evlendim
Kimse beni almadı.