Kaynana ve sütten kesilmemiş eş

Katılıyorum herkes anne baba olmasın. Ben düşünüyorum benim evlatlarımdan değerli bu dünyada hiçbirşey yok olamaz. En iyisini yapmış eşiniz bizde olsa bu yine de annem derdi buna eminim bir bana değil annesi sürekli arar eltilerini falan şikayet eder ve hep haklıdır. Bende tavır koyamadığı için asla affedemiyorum. Kadın resmen kıskançlığından her türlü pisliği yaptı.

Kaynanan içimi şişirdi senmisin lohusa kaynanmı anlamadm ben..ne sorunlu bir kadın ama kabahat kocanda hep pohpohlamıs kıymetli anasını..kaynananda bildigin seni kıskanıyo..hastanede seni bırakan eve uyumaya anasıyla gidenede diyecek tek lafım var insan degil....bosanmak farz olmus resmen

Baştan sona okudum. Kayınvalideler zaten böyledir. Bize adam gibi koca lazım. Şiddet olan yerde senin ne işin var. Annenler de yuvan bozulmasın diye arkanda durmuyordur. Ayrılsan dururlar. Bu kadar ezik hissetmek için ne kusurun var. Bir kadına yapılacak en büyük kötülük “annelerini dövmektir” . Çabuk git o evden. Seni gözlerinden, ellerinden öpüyorum. Allah güzel yazılar yazsın sana ve ikizlerine. Koç gibi ikiz anasısın sen. Herşeyi yaparsın

Ev işlerime herzaman yardım eder,çocuklafa bakar altını alır,uyutur eksiklerimizi söylemeye bile gerek kalmadam gider alır gelir. Kayınwalidemi bu olaylardan sonra hiç aramadım aramam. Ararsa nasılsın iyimisin bitti,uzatmam asla. Ailemdeki sorun artık nasıl birşeyse hep ben haksızımdır. Zamanında babam anneme vurmuş annemde evine gitmiş neden geldim diye onlarda dövüp ger göndermişler. Çok ilginç bir şekilde böyle problemeleri örtünce yuva yıkılmayacak sanıyorlar ama ne yazık ki adamlar ailede yok arkasında diye daha çok dozu artırıyorlar. Bende gittim yanlarına bu olaylar olduğunda yani çocuğumun ameliyatına karşı çıktığında ve annemi kovdun falan diye suçladığında . Ailem birkez de buna dönüp ya dengeyi kur kızımızı ezdirtmeyiz demedi. Beni suçlauıp onu allayıp pulladılar. Bir arkadaşında yazdığı gibi eksiğim yok ezikliğim yok.

Çok teşekkür ederim. Aslında annemden çekimiyorum sürekli bebeklerle tehtid ediyor. Elin çocuklarınamı bakıcaz gibi kırıcı laflar işte. Sen hep böyleydin şu bu. Hatta kendimi bilerek dövdürdüğümü bile söylüyor o yüzden tereddüt içerisindeyim. Annem destek olmasın ama ya köstek olursa? Tek korkum bu.

ben de okudum hepsini..

guzel bir duzeniniz varmis, bu evlilik hayati icin mi bozdum diyorsunuz hakli olarak.

sanssizliginiz iki ayda gebe kalmak olmus. yasinizi bilemiyorum ama evliligin biraz oturmasi gerekti. esinizin karakterinde hele daha evlendigini anlamadan baba olmus. kaldiramamis. iki taraf cekistirince anneci oluyorlar. siz hak ariyorsunuz annesi trip tavir yapiyor arada kalinca anneyi seciyorlar.

yasiniz gencse daha karakteri oturur diye dusunuyorum. anelerinin hatalarini da goruyorlar ama bir bes yili buluyor bu..

yine iyi dayanmissiniz lohusa halinizle.. sonrasinda da imtihanlar yasamissiniz hep.. iki cocuk var. sabredin derim biraz daha.

Gerçekten annesine ya sen benim eşime neden bunları yapıyorsun bile deseydi 1 kez asla uzatmazdım bile. Beni bu şekilde yok sayması yıprattı. Resmen 2 çocuk var çalışmıyprsun ailende kabul etmez annem haksız biliyorum ama sen hiçbirşey yapamayacağın için bunu fırsat bilip anneme itaat ettireceğim demeye getiriyor.

O kadar çok sustum sustum kelimesini okudum ki. Kusura bakmayın, susmayacaktınız. Neticesi bu olmuş işte.

BDV'nin ana sayfasında en yukarıda 2 konu var biri hatta bdv kuralları.O konuları yazan kişi admin ona mesaj atarsanız yardımcı olurlar sanırım.
O kadar pisman dum ki uye olduguma bi bakicam yine rahatsiz ederim sizi yapamazsam

Yuvanızı kayınvalide değil eşiniz yıkmış. Siz evlenmiş olmak için evlenmişsiniz aslında adamı çok tanımadan, çok sevmeden, yapabilir miyiz demeden veya çocuk sahibi olmak için evlenmişiniz. 2.ay gebelik için çok erken bir zamanlama ama zaten evlenme amacınız buymuş. Her şeyi en ince ayrıntısıyla hatırlamak sadece sizi yorar. Bu anlattıklarınızı. yaşayan çok fazla insan var ne yazık ki. Şiddet gördüm yazmışsınız boşanmanız en hayırlısı sizin için. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…