Ne demeliyim??

Merhabalar🤎 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ilk başta 3 gün hiç sütüm gelmedi. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Eşimin teyzesi ve bir kaç kişi de dahil sütümün olmadığını düşünüyorlar. Bugün emzirirken bebeğim ağlıyordu (gerçi sürekli ağlıyor bebeğim 😔) eşimin teyzesi süt var eminsin değil mi dedi. Dedim evet. Bebeğimin kilo alımı da iyi. Yani böyle söylediklerinde aşırı derece de moralim bozuluyor ve üzülüyorum. Ne yapmalıyım böyle diyenlere karşı ne demeliyim hiç bilmiyorum. Yaşayanınız vardır muhtemelen
Merhaba canim hic kafani takma boyle seylere vucudun bebegin ihtiyacina gore uretim yapiyor ama böyle konuşturma kimseyi de tersle bence bu şekilde konuşanları ben olsam benimki bu kadar geliyor fazlası varsa sende al sen emzir derdim😄

Valla canım direk cevabını yapıştır bı kere söyle ki bir daha demesinler sana. Sütüm yetmezse mama takviyesi alırım de ne diye kendini sıkıyorsun boşver milleti

aslında bende sizin gibi düşünüyordum bana pek sütün yok diyende yoktu annemde hiç emzirmemis bilmiyor üç aya kadar kıyafetlerim ıslanırdı sonra bebeğim çığlık çığlığa ağlamaya başladı emerken bile gaz zannettim anlamadım. Kilo alımı 500 gr düştü ayda iyi dediler sağlık ocağında.. meğer sütüm azalmış sonra her ay gittikçe kilo alımı azaldı ve ben anlayana kadar iki ay geçti gelişim geriliği oldu. Bir sürü mama ve takviyeler denedim hala toparlamadı ayının çok altında ilerliyor. Birde o ağlardı ben ağlardım çaresizlikten😔 keşke birisi bana söyleseydi acaba sütun var mı diye.. yinede çok tepkili olmayın hadsiz insanlar olabilir ama geneli iyiliğinizi düşünüyor.. hala bebeğimi aç bıraktığımı o ağlamaların sebebinin çaresizlik olduğunu düşününce içim paramparça oluyor.. sonuçta süt doyurmuyor ama annesi gaz çıkarma derdinde..

Teşekkür ederim. Doğumdan sonra hep diken üstünde gibiyim zaten. Her şeye konuşuluyor herkes çok bilmiş. Yorgunum anlayacağınız. 3 aylık bir bebek yarım saatte veya 1 saatte acıkır mı. Ya da her ağladığında aç anlamına mı gelir. Algıları böyle sadece
Bu konuda herkes emzirme danışmanı gibi zati 😂 zaten belli bir aydan sonra emzirme aralığı açmak lazım ki dediğiniz gibi sık emzirme gaza sebebiyet veriyor ☹️ benim yavrularda kolikti üstelik 😀 gören aç zannediyordu hey hat laf anlayana🤣

Bu konuda herkes emzirme danışmanı gibi zati 😂 zaten belli bir aydan sonra emzirme aralığı açmak lazım ki dediğiniz gibi sık emzirme gaza sebebiyet veriyor ☹️ benim yavrularda kolikti üstelik 😀 gören aç zannediyordu hey hat laf anlayana🤣
Aynen her şeyle ilgili bir yorumları düşünceleri istekleri var maşallah. Daha 3 aylık bebeğim var kıyafetleri olmuyor. Kv artık 2.sine inşallah. Acaba ben düşünecek miyim 2. sini kendine kendine hayal kurmuş yazık.

Aynen her şeyle ilgili bir yorumları düşünceleri istekleri var maşallah. Daha 3 aylık bebeğim var kıyafetleri olmuyor. Kv artık 2.sine inşallah. Acaba ben düşünecek miyim 2. sini kendine kendine hayal kurmuş yazık.
Yaaa😁😁😁 bütün Türk kv aynı kalıptan çıkmış gibi 🤣🤣 ah ah diyeceği en son lafları başta demeleri yok mu …😟

Yüzüne fışkırt sütü, var mı yok mu anlasın. Benim yapmışlığım var.
Tabi şimdi kendimi boşuna germişim diyorum ama insan ister istemez hassas oluyor. Güle güle büyütün bebeğinizi.

Merhabalar🤎 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ilk başta 3 gün hiç sütüm gelmedi. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Eşimin teyzesi ve bir kaç kişi de dahil sütümün olmadığını düşünüyorlar. Bugün emzirirken bebeğim ağlıyordu (gerçi sürekli ağlıyor bebeğim 😔) eşimin teyzesi süt var eminsin değil mi dedi. Dedim evet. Bebeğimin kilo alımı da iyi. Yani böyle söylediklerinde aşırı derece de moralim bozuluyor ve üzülüyorum. Ne yapmalıyım böyle diyenlere karşı ne demeliyim hiç bilmiyorum. Yaşayanınız vardır muhtemelen
Sütüm var inanmıyorsan gel seni de emzireyim de 😂

Hayır yapmıyorum
Yapmanızı tavsiye ederim. En azından kendi gözünüzle görün. Benzer durum yeğenimin başına geldi. Annesi emziriyordu fakat bebek hep ağlıyordu ve bana göre kilo alımı çok azdı. Fakat aile hekimliğinde takipliydi her gittiklerinde çocuğun kilosu iyi diyorlardı.

Çocuk dakikalarca emmesine rağmen hep meme arıyordu. Neyse şimdi 2.5 yaşında daha birkaç aydır yürüyor, çok zayıf minik bir bebek..
Özel bir hastane de takibe başladılar ve Şimdiki doktorunun söylediği bu çocuk sanki anne sütü almamış gibi emzirmedin mi annesi demiş annesi de sütüm hep azdı diyebilmiş. Neysek 4 aylık gibi tadımlarla ek gıdaya da geçtikleri vakit yeğenimin düzeninin oturduğunu hatırlıyorum.

Back
X