Bebekle siz ilgileniyosunuz zaten yatakta altini degistirp uyutuyosunuz onda bir sikinti yok. Ayagi kalkmak yurumek zor. Yapilacak bi yemek yani onu da boyle yapicagina hic yapmasin diyorum
Gelsin diye degil. Zaten geldiler bebegi gormeye elleri bos bosNe kadar çok şey bekliyorsunuz, gelmesin en iyisi, yemeği de kendiniz yapın.
Bu arada evde yeni doğmuş bebek ve virüs varken gerçekten görümce elti gelse memnun mu olacaksınız, anlamadım.
Ayni binadayiz gelmemesi mumkun degil kovsamda gelicekBi yemek için minnet etme bence dırdırcı kaynanaya. Eşin yapsın, dışardan söyleyin bi şekilde halledelir ne olacak.
Ayni binadayiz gelmemesi mumkun degil kovsamda gelicek ☹ laf soylesemde laf isiticem bu boyle kotu kaderim benim.
Bizde lohusaya yemek gider tencere tencere etler pisirirz dedi kendi bir lokma getirmedi evinden kizi geliyor eli bos bende buna istinaden dedim
yahu desene ne yardımı o kadın burda durdukça ben kendimi iyi hissetmiycem diye.en fazla eşin yeter zaten başka insana gerek yok.bu karantinada elti vs de uzak dursun zaten.söylediklerine cevap vermiyosun da noluyo baksana hala arkandan sövüyo , ver cevabını da sustur.pısırık kocan anasına laf söylemesin diye seni yumuşatıyo.sen söyle tamam gelme yeter de.niye ezdiriyosunuz kendinizi , olan size ve çocuğa oluyo.Ben babami kaybettim hemde kotu bi sekilde cok hastaydi son aninda yaninda olamadim cenazeye gidemedim. Hala acisi icimde. Ama kaynana o acimi bile anlamiyor hala benden ilgi bekliyor. Lohusa halimle ben ona anneler gunu hediyesi almamisim. Neyse Allah ahlakini guzellestirsin ne diyim diyip cikiyor odadan. Laf sokup gidiyor. Susuyorum cocukla ilgileniyorum duymamazliga veriyorum. Soylediklerine cevap vermiyorum diye ustume geldikce geliyor.
Eşime soyledim gelmesin. Ben yemek yaparim.esim de zaten dogum izninde camasir filan hallediyor. Ama esim istiyor gelsin.sen biraz daha toparlan daha erken sen kendine simdi.iyi bak dinlen.annemi.bosver diyor annesiyle konusuyor kiz lohusa ustunegitme ben ne yaptimki oglum diyor.
Ha bunu bilmiyordum pardon canim. Sen hatayı baştan yapmissin o zaman ayni binada oturarakBen cagirmadim ayni binadayiz. Normalde de bazen tartismalarimiz oldu evden kovdugumda oldu yinede geldi yuzsuz cunku. Simdi torun var vagzecemiyorda hic gelmeden dururmu herseye karisicak.evime isime herseye
kusura bakmayın ama bu sizin kötü kaderiniz falan değil , yok yere kendi kendinize kendinizi ezdirmeniz.valla başa çıkan çok güzel çıkıyo, anasının kuzusu kocanız size sahip çıkmıyosa ağzınız armut toplamasın çocuğunuz var artık biraz dik durun sesiniz çıksın.Ayni binadayiz gelmemesi mumkun degil kovsamda gelicek ☹ laf soylesemde laf isiticem bu boyle kotu kaderim benim.
Bizde lohusaya yemek gider tencere tencere etler pisirirz dedi kendi bir lokma getirmedi evinden kizi geliyor eli bos bende buna istinaden dedim
Kendi annemizden de hayır yok. Iki bebek biri sagımda biri solumda ağlıyor, gelipte yardım edeyim demiyor. Öyle karşıdan möl möl bakıyor. Kimseden fayda yok. Herkes kendi büyütsün cocuklarini, olmasi gereken de bu zaten annesi biziz çocuklarınLohusalıkta kaynana dertdir vallahi iyi olanı görmedim, çünkü bütün ilgiyi, alakaya lohusa aldığı için kıskanıyorlar sürekli laf sokma derdindeler aslında en iyisi, bebe görüp, altın takıp gitmeleri ve 3 ay sonra gelmeleri kadının annesi yanında olması daha hayırlı
Evet yardim edeyim derken insanin isine de burun sokuyorlar. Benim ilk dogumda kv surekli "neden agliyor?" diye sorardi. Hoş ben terslerim susmam ama insallah yine gerilmeyizBenim diyorki sana sezeryan yaparlarsa ameliyatlı olursun yerinden kalkamazsın, bebeğin altını değiştirmek, üstünü değiştirmek, gazını çıkarmak hep bana kalır ben hallederim. Bence yardım anlayışları bebekle oyuncak gibi oynamak.
Evet yardim edeyim derken insanin isine de burun sokuyorlar. Benim ilk dogumda kv surekli "neden agliyor?" diye sorardi. Hoş ben terslerim susmam ama insallah yine gerilmeyiz
Kaynananin iyisi yok demekki. Ben cok istedim.o gelmesin annem bakicakti ama olmadi iste kaderBenim ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse, kv şimdiden herşeyin içinde. Şunu yedirme, şöyle yapma, böyle doğur, bebeğe şöyle yap..
Acaba neden ağlıyor, yeni doğmuş bebek olduğu için olmasin.Evet yardim edeyim derken insanin isine de burun sokuyorlar. Benim ilk dogumda kv surekli "neden agliyor?" diye sorardi. Hoş ben terslerim susmam ama insallah yine gerilmeyiz
Ya problem en iyi kayinvalide ile de yasaniyor. Bizim cok sukur aramiz iyidir cok da severiz birbirimizi. Bir kere kavga ettik, o da ilk lohusaligimda :)Oyle mi diyorsunuz ben de kv cagirdim mecburiyetten. Iyidir kaynanam ama neticede kaynana. Insallah sorun yaşamayiz