Buraya da yazmazsam patlayabilirim. Bir haftalik lohusayim sezeryan dogum yaptim. Öncesinde babamı kaybettim.Onun acisi ustune dogum yaptim. Annem memlekette gelemedi lohusaligim kaynanaya kaldi mecbur. Saolsun yemek yapar laf sokar gelip gider laf sokar dayanamiyorum artik. Üzülsem sütüm kesilcek diye korkuyorum.
Kendi yemek yapip getirmez cimridir bize bise vermez. benim dolapta ne varsa yapiyor ortaligi pislik goturmus mutfak berbat sekilde.ama.sorsaniz ondan temizi yok.
Tencelerde yemekler kalmis duruyor kurumus.
Cocuk bakmama karisiyor. Uyutuyorum bagira bagira gelip uyandiriyor sevcekmis ozlemis..
Cocuga eski kafaya gore bakiyor eskiden soyleydi soyle yapardik ben bes tane buyuttum sen ne bilceksin.giydiriyor terletiyor pisik oluyor cocuk. Anlamiyor. Herseyi o biliyor. Bise desem laf sokuyor edepsiz ahlaksiz diye arkamdan konusurken duydum. Dayanamadim agladim esim gordu anlattim bende. Lohusayim ben azcik dikkat etsin yada hic gelmesin ozamn bi yemekse kendim yaparim dedim.
Bugunde gelmis anneler gunumu kutlamadiniz hediye almadiniz. Allah ahlak guzelligi versin ne.diyim diyor. Beni ahlaksiz olarak gordugu icin ahlak.guzelligini bana istiyor. Ben kendimi mi dusuniyim simdi onumu. Hic demiyor nasilsin nasil oldun bise istermisin.
Karnin cok sismis, sen yuruyemiyosun ah vah tuh yazik moralimi bozuyor. Agzindan bir hayir cumle cikmiyor.
Eltilerim gorumcem var yakinlarda biri bile gelip nasilsin demiyor bunlar nasil insanlar anlamiyorum. Hem lohusayim hem laf ustune laf yiyorum.