Kaynana ve lohusalık

Kiyamam Keşke yakin olsaydim, Zamanla iyileşirsin Başta çok kötüdür dik duramama filan. Pratik yemek yap Oturduğun yerde kes, pişir.
Bebeğin isilik olduğu yeri pudrala ama üzerine sepme, Ağzina burnuna gelmesin.
Eline dök öyle sür rahatlar yavru...
Gaz sorunu varsa bebişte bol bol rezene cayi iç.
Allah onu islah etsin

Çok affedersiniz de bu kv yenı mi böyle oldu yooo karakteri bu kadının gelmesin o zaman
Yenı böyle olmus gıbı şaşırmayın allahaşkına

çok ilginçsiniz şu konuda yahu ben yenı doğum yapmısım yorgunum çocuguma vakit ayıracam düşünüyorum kimse gelmesin isterim bir de onlarla mı uğraşıcam

yemek dert bile değil yogurt yerım doyarım mis gibi kocanız da kendi yemegını yapabılır diye dusunuyorum

kv ye gerek yok bence yani

Susma.Cevap ver sesin çıksın.Eşinle de konuş ve evine gitmesini sağla.Eşin yanaşmazsa cinnet geçir kendi gider belki.

Soyledim hatta o evdeyken bagirara bagira boyle yapcaksa gelmesjn ben yemegimide yaparim dedjm mutfakta vura kira yemek.yapiyor. en sonunda kavga edicem zaten

Annem yok, kv hiç bi zor anımda yanımda yoktu. Tedavi gördüm yoktu, operasyon geçirdim yoktu. Şimdi diyoki doğurunca gelirim kalırım bebeğe yardım ederim.. Bebeğime bakmak için kimseye ihtiyacım yok, tüp bebek yaptırdım bir kez geldi transferden 15 gün sonra 2 yemek yaptı, ocağı batırmış gitmiş. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Minnet etmeyin kimseye. Bebeğe kendiniz daha rahat bakarsınız. Evet ameliyatla hareket etmek zor olur belki, ama kafanız rahat eder. Birinin yaptığı iki kap yemek için laf yiyeceğime o yemeği güç bela kendim yaparım. Eşinizden yardım alın.

İlk 1-2 cümleden sonrasını okumadım bile.
Kaynananın yanında lohusa olunmaz arkadaşım.
Gelin doğurur, kaynana yardıma gelir, sonra kaynana lohusa olur ve gelin trip çeker.
Bu olay şaşmaz hep böyledir, gönder yanından kurtul, başka türlü rahat yüzü göremezsin.

İyileşene kadar idare et, iyileşince artık gerek yok dersin bebeği de başka oda da uyutursun gelirse sende bebekle aynı odaya geç kilitle kapını. Torunsa senin de oğlun. İstediğiniz zaman götürür gösterirsiniz. Ama şu an sadace tamamen iyileşmeye bak. Bir kulağından girsin öbüründen çıksın. Buldumcuk olmuş o.

Oyle mi diyorsunuz ben de kv cagirdim mecburiyetten. Iyidir kaynanam ama neticede kaynana. Insallah sorun yaşamayiz

Uyuyan çocuğu bağırarak nasıl uyandırıyor yahu sevmek için kendi çocuk büyütmemiş mi eşiniz evde değil mi evin dağınıklığı kurumuş yemekleri gelincede mi görmüyor.evinden yemek getirmeyebilir ona bişey diyemezsiniz elti görümcede gelmesin zaten virüs var kalabalık ne işleri var evde.Hatta kaynananızın gelmesi bile tehlikeli toparlanın kendiniz yapın herşeyi ya da katlanacaksınız

Canım önce basın sağolsun rabbim sabırlar versin ins birinci 1 haftalık bebek emzir köy uyur zaten 2 saatte bir emzirmek gerekir o uyurken yemeğini de yaparsın temizliginide benim bebeklerim ikizdi yanımda 1 haftadan sonra kimse kalmadı esim sağolsun yardımcı oldu dikisler 15 gün çok sızlıyor ama sabır arkadaşın dediği gibi sırtını allah'a daha sitrese olup sütun kesileceğine kendi bileğini kendin kes stresin bebeğe geçer bunuda unutma yolla gitsin zaten iki kap yemek bir makarna bir çorba idare edilir değmez çektiğin lafa

Oyle mi diyorsunuz ben de kv cagirdim mecburiyetten. Iyidir kaynanam ama neticede kaynana. Insallah sorun yaşamayiz

Benim diyorki sana sezeryan yaparlarsa ameliyatlı olursun yerinden kalkamazsın, bebeğin altını değiştirmek, üstünü değiştirmek, gazını çıkarmak hep bana kalır ben hallederim. Bence yardım anlayışları bebekle oyuncak gibi oynamak.

Okurken ağlamak istedim. Şu anki psikolojimle ben olsam bi fırsatını bulur kavga çıkarırdım ağzıma geleni sayardım. Evimde asla bi gün bile durmasını istemezdim. Eşim yanımda durmuyor bana hak vermiyor ama en azından içime atmamış olurum.bi cinnet her şeyi halleder diyordu bi filmde. Yanlış yönlendirmek te istemem sizi ama içinize atmayın ben ilk lohusalığımı hatırlamak bile istemiyorum şu an kv yüzünden.Allah bunları bildiği gibi yapsın insan olmayı beceremiyorlar

O kadar doğru yazmissinki. Bi gelip demiyoki bugun nasilsin nasil.oldun iyimisin. Bir kere agzindan duymadim. Geliyor cok kotusun karnin cok sismis dik yuruyemiyosun nolcak senin halin. Ah var ediyor.
Ustune bide benden ilgi.bekliyor anneler gununu kutlamamisim.

İyiyse iydir bizimki zaten agzi durmazdi normaldede boyleydi. Ben mecbur eline kaldim kimsem yok bu sehirde annemlerdegelemedi cenazemiz oldu annemide suclayamam.genc yasta babami kaybettik kardeslerim var onun acisi ayri

Benim inadima.yapiyor. esimde evdeydi anne napiyosun cocuk uyancak dedi o simdi sese karsi duyarli degil diyor. Cocuk agladi o oyle bagirinca.
O ne derse hakli o hep.biliyor biz bilmiyoruz

Bebekle siz ilgileniyosunuz zaten yatakta altini degistirp uyutuyosunuz onda bir sikinti yok. Ayagi kalkmak yurumek zor. Yapilacak bi yemek yani onu da boyle yapicagina hic yapmasin diyorum

Niye kayinvalideni çağırdın?
Lohusalık Ona kaldı ne demek?
O kim ki?
Torunun alt tarafı babaannesi.
Hayatının en güzel günlerini zehir edersin iste kendine böyle.
Kusura bakma da hic mi bir insan düşünmez yani ötesini gerisini. Kusura bakma sert yazdım ben de hamileyim ve musade edeceğim bir durum değil.
Bizim ülkemizde bu yemek isleri cok abartılıyor.
Salca ve soğanı koydugun hersey yemek oluyor zaten. Yapamiyacak durumdaysan dışardan hazır söylet. Merak etme 1 hafta hazır yesen ölmezsin
Yok diyorsan da esin eve geldiğinde bir menemen bir omlet yapsın iste bu yemek meselesi nedir bu kadar uzun boylu anlamıyorum kim ölmüş açlıktan?

Ayrıca; oyle anneyle falan cocuk bakılmaz. Onların bildiği kendine yetmiyor 40 i çıkınca ağzına yiyecek te koymaya 2 ay sonra muhallebi yedirmeye de baslar sen de öyle seyredersin bana karışıyor diye ağlarsın.

Kov gitsin ne işi var bi de şu zor günlerde dertsiz başına dert almışsın vallahi.

Ben cagirmadim ayni binadayiz. Normalde de bazen tartismalarimiz oldu evden kovdugumda oldu yinede geldi yuzsuz cunku. Simdi torun var vagzecemiyorda hic gelmeden dururmu herseye karisicak.evime isime herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…