- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmez hayat boyleEsime kac kere diyorum annenle anlasamiyoruz annen beni sevmiyor beni yuz goz etme diyorum o hayir iyi anlasicaksin saygili ol beni ezip gecme diyor.
Bense bir suru hakaret yiyip geldim. Babam öldü dogum yaptim hersey ust uste geldi annemden ayri kaldim simdi yaninda olmak istiyorum dedim sanki dogurabildin dedi. (Sezeryan oldum.) Cunku sen beni strese soktun belki annemin yaninda olsam normal.yapardim dedim. Ben doguramayan beceriksiz hic bir seyi beceremeyen.oldum. zaten herseyime karisiyor basindan beri kiyafetime yememe icmeme. Kefir iciyorum bu ne boyle iciyosun hayatta icmem og kaka gibi davraniyor. Cocugu istedgim gibi giydiremiyorum sunu giydir bunu giydirme sunu yap bunu yapma herseyime soyleniyor
Esime kac kere diyorum annenle anlasamiyoruz annen beni sevmiyor beni yuz goz etme diyorum o hayir iyi anlasicaksin saygili ol beni ezip gecme diyor.
Bense bir suru hakaret yiyip geldim. Babam öldü dogum yaptim hersey ust uste geldi annemden ayri kaldim simdi yaninda olmak istiyorum dedim sanki dogurabildin dedi. (Sezeryan oldum.) Cunku sen beni strese soktun belki annemin yaninda olsam normal.yapardim dedim. Ben doguramayan beceriksiz hic bir seyi beceremeyen.oldum. zaten herseyime karisiyor basindan beri kiyafetime yememe icmeme. Kefir iciyorum bu ne boyle iciyosun hayatta icmem og kaka gibi davraniyor. Cocugu istedgim gibi giydiremiyorum sunu giydir bunu giydirme sunu yap bunu yapma herseyime soyleniyor
Anneniz ne diyor ? Ayrılsanız arkanızda durur mu ? Dahası siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?Esime kac kere diyorum annenle anlasamiyoruz annen beni sevmiyor beni yuz goz etme diyorum o hayir iyi anlasicaksin saygili ol beni ezip gecme diyor.
Ne gelip alsin yahu. Kadinin babasi ölmüş stresle bogusuyor bu insanlardanbi halt olmaz. Lanet olsun boyle kv eslere. Boyle akil vermeyin gunah yahuBırak kendi pislikleri de boğulsunlar.
Sakın eşini arama "gel beni al" diye.
Kendini birşey sanıp havalanmasın sonra.
Gelip alacaksa da kendi kendine gelsin
Gercekten ocak batiracak ne yaptim bilmiyorum. Sanki ahlaksizlik yaptimBu kadar feryat figan edecek, ocağını batacak (?) ne yapmışsınız acaba? Annenizde kalmak en doğal hakkınız. Kaldı ki bu konu kayınvalidenizi de ilgilendirmez. Eşiniz de pek farklı değil, gerçi. Babanızı kaybetmişsiniz ona bile saygıları yok.
Umarım boşanırsınız.
Okuduğunuzu anlayınNe gelip alsin yahu. Kadinin babasi ölmüş stresle bogusuyor bu insanlardanbi halt olmaz. Lanet olsun boyle kv eslere. Boyle akil vermeyin gunah yahu
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.
Annemide üzdüğüm icin cok pişmanım.Anneniz ne diyor ? Ayrılsanız arkanızda durur mu ? Dahası siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Annemide üzdüğüm icin cok pişmanım.
Bilmiyorum ne yapicagimi. Eger eşim gelir pişman olursa ayri bi yere taşinma şartiyla giderim yoksa gitmeyi dusunmuyorum. Zaten iki senenin dolmuşluğunu patladim. Aklimda ne varsa ne yaptiysa soyledim
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruzO adamla neden evli kalmak istiyorsunuz?
Öyle olacak zaten gitmem de aramam daNe biçim aileye düşmüşsünüz ya valla geri adım atmayın bu işin sonu yok eşin senin yanında olmadığı sürece gitme
Annesinden korkuyor yada çekiniyor o zaman.Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Öyle olacak zaten gitmem de aramam daNe biçim aileye düşmüşsünüz ya valla geri adım atmayın bu işin sonu yok eşin senin yanında olmadığı sürece gitme
Olur kitap onerisi alirim.Annesinden korkuyor yada çekiniyor o zaman.
Tek probleminiz kv ise aile ve ilişki uzmanları size ve eşinize yol gösterebilir.
Eşinizin hatalı davranış sergilediğini bir uzmandan duyması bu durumu düzeltebilir.
İmkânınız varsa muhakkak gidin derim, yoksa size kitap önerisinde bulunayım, eşinize hediye edin, okumasını sağlayın
Siz farkında değilsiniz sanırım . Sizin asıl sorununuz eşinizle.....Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Sorun KV değil ki, sorun annesini o şekilde konuşturan bostan korkuluğu kocanız. Anasını susturmayan, daha memeden kesilmemiş adamları kendinize koca yaparak bu duruma düşüyorsunuz malesef.Konumun devamı. Memlekete geldim babamın mezarı başına biraz özledim gidermek için. Canım babam mezarı başinda olmak bile bana güven huzur veriyor..
Kayinvalde burdada rahat bırakmadı. Annemlerin evi var ilçede kv ninki köyde. Eşimle gittik bir iki gece kaldik sonra ben annemin yanına geldim ve koye gitmek istemedigimi esime annenle anlasamiyoruz beni yuzgoz etme lutfen sen annenle kal ben annemle dedim ikna edemedim beni yine goturdu oraya.
Herseyime karisti laf soktu dayanamadim bagris cigris kavga ettik esim.beni annemin yanina birakip gitti.
Çok cazgır üstüme yürüdü. Esimide bana karsi doldurdu. İkisi iki yandan hakaretler duydum. Tek sebebi benim koyde kalmak istememem son bir haftamiz kaldi annemle kalmak istedim. Babamin mezarina gidip geliyoruz bunun icin beni sehre birak sen kal dedim bu sorun oldu.kv de beni istemiyor bakislarindan hareketlerinden anliyorum. Sabah sabah başladı eşime;
al gotur kalsin annesiyle git annene yapis. Sen nasil gelinsin sen bana gelinlik mi yaptin bi cam mi sildin bi kabımi mı yikadin. Pislik bunu basimiza bela aldik cïrkin gavur rezil vb daha hatirlayamadigim bir suru laf soyledi. Bunlarin hepsini bagirarak feryat figan yapti. Bende susmadim bagirdim ustume yurudu annemi aradim gel beni al diye ve odama cekildim sustum geldi gitti soylendi bagirabagira evin icinde bagiriyor feryat figan. Sana sebeb olup seni bana onerenin Allah belasini versin o kadinin Allah belasini versin.cirkin gavur ocagimi batirdin
Vb daha sayamayacagimbir suru sey.. baban öldüde kıymetemi bindi bi tek senin baban mi oldu napalim olduyse oldu gitti git mezarinda agla git annene yapis..
esimde sustu hic bise demedi beni savunmadi anasi doldurdu ikisi iki yandan konustu. Bana annemden ozur diliceksin dedi zorla diletti. ölümle tehdit edildim.silah cekerim diye.
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.
Gercekten ocak batiracak ne yaptim bilmiyorum. Sanki ahlaksizlik yaptim
Birde balkona cikip bagiriyor feryatlar ediyor. Resmen oynadi karsimda bende izledim..