Her zaman yanimda olurdu
Her zaman yanimda olurdu bugun birakti yanimda olmadiAma esinizin sizi zerre korudugu yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman yanimda olurdu bugun birakti yanimda olmadiAma esinizin sizi zerre korudugu yok.
Esime kac kere diyorum annenle anlasamiyoruz annen beni sevmiyor beni yuz goz etme diyorum o hayir iyi anlasicaksin saygili ol beni ezip gecme diyor.
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Her zaman yanimda olurdu
Her zaman yanimda olurdu bugun birakti yanimda olmadi
esimde sustu hic bise demedi beni savunmadi anasi doldurdu ikisi iki yandan konustu. Bana annemden ozur diliceksin dedi zorla diletti. ölümle tehdit edildim.silah cekerim diye.
Eşiniz sizi silah çekerim diyerek ölümle tehdit etti ve eşinizle bir sorununuz yok mu gerçekten?Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Sorunum yoktu bugun beni hayal kirikligina ugratti.anasiyla ne hali varsa gorsunEşiniz sizi silah çekerim diyerek ölümle tehdit etti ve eşinizle bir sorununuz yok mu gerçekten?
İnsallah boyun egmicem buna pisman olucaklarBunca lafına rağmen özür dilediyseniz, yapılanlara baş kaldıracağınızı sanmıyorum. Ama umudum bu rezilleri kendi hallerine bırakıp, annenizle mutlu mesut yaşamanız olurdu.
Cam,pencere kap kacak kadar taş düşsün başınıza ........Hepinizin ya gerçekten !Konumun devamı. Memlekete geldim babamın mezarı başına biraz özledim gidermek için. Canım babam mezarı başinda olmak bile bana güven huzur veriyor..
Kayinvalde burdada rahat bırakmadı. Annemlerin evi var ilçede kv ninki köyde. Eşimle gittik bir iki gece kaldik sonra ben annemin yanına geldim ve koye gitmek istemedigimi esime annenle anlasamiyoruz beni yuzgoz etme lutfen sen annenle kal ben annemle dedim ikna edemedim beni yine goturdu oraya.
Herseyime karisti laf soktu dayanamadim bagris cigris kavga ettik esim.beni annemin yanina birakip gitti.
Çok cazgır üstüme yürüdü. Esimide bana karsi doldurdu. İkisi iki yandan hakaretler duydum. Tek sebebi benim koyde kalmak istememem son bir haftamiz kaldi annemle kalmak istedim. Babamin mezarina gidip geliyoruz bunun icin beni sehre birak sen kal dedim bu sorun oldu.kv de beni istemiyor bakislarindan hareketlerinden anliyorum. Sabah sabah başladı eşime;
al gotur kalsin annesiyle git annene yapis. Sen nasil gelinsin sen bana gelinlik mi yaptin bi cam mi sildin bi kabımi mı yikadin. Pislik bunu basimiza bela aldik cïrkin gavur rezil vb daha hatirlayamadigim bir suru laf soyledi. Bunlarin hepsini bagirarak feryat figan yapti. Bende susmadim bagirdim ustume yurudu annemi aradim gel beni al diye ve odama cekildim sustum geldi gitti soylendi bagirabagira evin icinde bagiriyor feryat figan. Sana sebeb olup seni bana onerenin Allah belasini versin o kadinin Allah belasini versin.cirkin gavur ocagimi batirdin
Vb daha sayamayacagimbir suru sey.. baban öldüde kıymetemi bindi bi tek senin baban mi oldu napalim olduyse oldu gitti git mezarinda agla git annene yapis..
esimde sustu hic bise demedi beni savunmadi anasi doldurdu ikisi iki yandan konustu. Bana annemden ozur diliceksin dedi zorla diletti. ölümle tehdit edildim.silah cekerim diye.
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.
Muhendislik mezunuyum ama is bulamadim su an calismiyorumişiniz mesleğiniz var mı? Bu adamla bi ömür geçmez boşanın
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Evt bu sefer donusu kolay olmayacak eger hala anneci kafa icinde gelipbenle konusursa bu is zor. Yılan annesinide alsinbirkikte yasasinAllah akil fikir versin ama sorununuz aslinda tam olarak sana silah cekerim diyen kocaniz olacak o vasifsizla
Terbiyesiz ne biçim laflar öyle sakın bu lafları yutma insan düşmanına söylemezÖyle olacak zaten gitmem de aramam da
Artık bende yoruldum nişanliliktan beri yoruldum yıprandım..
40'a merdiven dayamış biriyim. Okul, iş, aile, kayın aile, arkadaş vs vs. tüm ilişkilerden öğrendiğim saygının zorla alınmadığı, hakedildiği. Naif bir yapınız varsa sırtınıza binerler ta ki siz ayağa kalkıp atmaya karar verene kadar. Bu seferde sen değiştin derler. Kuzuyu kurda kendilerinin çevirdiklerini fark etmeden üstelik.İnsallah boyun egmicem buna pisman olucaklar
Bu kadar hakaret ve bela okumaya rağmen ne yapacağımı bilemiyorum diyen çoğu kişi barışıyor bu forumda. Siz de barışacaksınız demi?Konumun devamı. Memlekete geldim babamın mezarı başına biraz özledim gidermek için. Canım babam mezarı başinda olmak bile bana güven huzur veriyor..
Kayinvalde burdada rahat bırakmadı. Annemlerin evi var ilçede kv ninki köyde. Eşimle gittik bir iki gece kaldik sonra ben annemin yanına geldim ve koye gitmek istemedigimi esime annenle anlasamiyoruz beni yuzgoz etme lutfen sen annenle kal ben annemle dedim ikna edemedim beni yine goturdu oraya.
Herseyime karisti laf soktu dayanamadim bagris cigris kavga ettik esim.beni annemin yanina birakip gitti.
Çok cazgır üstüme yürüdü. Esimide bana karsi doldurdu. İkisi iki yandan hakaretler duydum. Tek sebebi benim koyde kalmak istememem son bir haftamiz kaldi annemle kalmak istedim. Babamin mezarina gidip geliyoruz bunun icin beni sehre birak sen kal dedim bu sorun oldu.kv de beni istemiyor bakislarindan hareketlerinden anliyorum. Sabah sabah başladı eşime;
al gotur kalsin annesiyle git annene yapis. Sen nasil gelinsin sen bana gelinlik mi yaptin bi cam mi sildin bi kabımi mı yikadin. Pislik bunu basimiza bela aldik cïrkin gavur rezil vb daha hatirlayamadigim bir suru laf soyledi. Bunlarin hepsini bagirarak feryat figan yapti. Bende susmadim bagirdim ustume yurudu annemi aradim gel beni al diye ve odama cekildim sustum geldi gitti soylendi bagirabagira evin icinde bagiriyor feryat figan. Sana sebeb olup seni bana onerenin Allah belasini versin o kadinin Allah belasini versin.cirkin gavur ocagimi batirdin
Vb daha sayamayacagimbir suru sey.. baban öldüde kıymetemi bindi bi tek senin baban mi oldu napalim olduyse oldu gitti git mezarinda agla git annene yapis..
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.