Baş belası kv

Böyle bir kadının yetiştirdiği ve genetiğini paylaştığı kişiden ne kadar hayır gelebilir. Adamı dımzdızlak bırakın, avukatla tazminat, nafaka, altınlar vs neyse alıp elinden. Ancak tek başına kalıp anasıyla yaşayınca, insan yerine konmayınca belki anlar. Ama zıtlaşmayın, insan yerine koymayın. Bunlar insan değil. Size mal hayvan gözüyle bakmışlar.

Eşiniz yanınızda olacak bir adam olsa anasını sustururdu. Bu evlilik mi şimdi? Anasına bırak akıllansın ne demek? Evlilikse bu hareket ne? Temelinden sıkıntılı. Kimseye muhtaç değilsiniz. Annenizin yanında kalın. Eğitimse eğitim, çalışma iş hayatıysa onu sağlayın. Siz ayaklarınızın üzerinde durursunuz, size köstek olmayacak birini bulursunuz. Kadın bile isteye sizin en kötü ve üzgün olduğunuz dönemde üstünüze gelmiş, ikisi de terbiyesiz ve vicdansız

Esime kac kere diyorum annenle anlasamiyoruz annen beni sevmiyor beni yuz goz etme diyorum o hayir iyi anlasicaksin saygili ol beni ezip gecme diyor.
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Her zaman yanimda olurdu
Her zaman yanimda olurdu bugun birakti yanimda olmadi

Sizin sorununuz kv ile değil. Bir gün anlayacaksınız umarim geç olmaz.

Kv olmasa diye bir seçeneğiniz yok maalesef, şartlarınız bu ve eşiniz aradaki dengeyi de adaleti de sağlayabilmeli ama o sizi ezdiriyor ve haksızlığa uğrarken bir tekme de kendisi vuruyor böyle biri kv yokken isterse ağzıyla kuş tutsun benim gözümde değeri kalmazdı.

esimde sustu hic bise demedi beni savunmadi anasi doldurdu ikisi iki yandan konustu. Bana annemden ozur diliceksin dedi zorla diletti. ölümle tehdit edildim.silah cekerim diye.
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü
Eşiniz sizi silah çekerim diyerek ölümle tehdit etti ve eşinizle bir sorununuz yok mu gerçekten?

Anasıyla kuzusunu baş başa bırakın.
O kuzu meleye meleye kapınıza gelince duymayın.
Huzur bulacaksınız inanın, en azından mutlu bir çocuk büyüteceksiniz.

Konumun devamı. Memlekete geldim babamın mezarı başına biraz özledim gidermek için. Canım babam mezarı başinda olmak bile bana güven huzur veriyor..
Kayinvalde burdada rahat bırakmadı. Annemlerin evi var ilçede kv ninki köyde. Eşimle gittik bir iki gece kaldik sonra ben annemin yanına geldim ve koye gitmek istemedigimi esime annenle anlasamiyoruz beni yuzgoz etme lutfen sen annenle kal ben annemle dedim ikna edemedim beni yine goturdu oraya.
Herseyime karisti laf soktu dayanamadim bagris cigris kavga ettik esim.beni annemin yanina birakip gitti.
Çok cazgır üstüme yürüdü. Esimide bana karsi doldurdu. İkisi iki yandan hakaretler duydum. Tek sebebi benim koyde kalmak istememem son bir haftamiz kaldi annemle kalmak istedim. Babamin mezarina gidip geliyoruz bunun icin beni sehre birak sen kal dedim bu sorun oldu.kv de beni istemiyor bakislarindan hareketlerinden anliyorum. Sabah sabah başladı eşime;
al gotur kalsin annesiyle git annene yapis. Sen nasil gelinsin sen bana gelinlik mi yaptin bi cam mi sildin bi kabımi mı yikadin. Pislik bunu basimiza bela aldik cïrkin gavur rezil vb daha hatirlayamadigim bir suru laf soyledi. Bunlarin hepsini bagirarak feryat figan yapti. Bende susmadim bagirdim ustume yurudu annemi aradim gel beni al diye ve odama cekildim sustum geldi gitti soylendi bagirabagira evin icinde bagiriyor feryat figan. Sana sebeb olup seni bana onerenin Allah belasini versin o kadinin Allah belasini versin.cirkin gavur ocagimi batirdin
Vb daha sayamayacagimbir suru sey.. baban öldüde kıymetemi bindi bi tek senin baban mi oldu napalim olduyse oldu gitti git mezarinda agla git annene yapis..
esimde sustu hic bise demedi beni savunmadi anasi doldurdu ikisi iki yandan konustu. Bana annemden ozur diliceksin dedi zorla diletti. ölümle tehdit edildim.silah cekerim diye.
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.
Cam,pencere kap kacak kadar taş düşsün başınıza ........Hepinizin ya gerçekten !
Yapanlar yaranıyormuş gibi.Neyse konu bu değil, bu kadınla iletişimini kesemesen de çok aza indirmeni öneririm.Eşin ortamın enerjisine kapılmış belli ki, illa ki kafası gelecektir zamanla...

işiniz mesleğiniz var mı? Bu adamla bi ömür geçmez boşanın
Muhendislik mezunuyum ama is bulamadim su an calismiyorum
Esim benle evlendikten sonra benim onu sinavlara sokmamla israr etmemle memur oldu simdi kv gelmis bugun bana oglumla parasi icin evlendin diyor
Ben nisanliyken asgari ucretle calisiyordu ne parasindan bahsediyorsa.
Once etegimdeki taslari doktum sonra edebimle susup bekledim ustume yuruduler. Tek sorun orda kalmak istememisim annemle kalmK istedim. Ne rezilligim kaldi ne ocak batirdigim

Allah akil fikir versin ama sorununuz aslinda tam olarak sana silah cekerim diyen kocaniz olacak o vasifsizla :kızgın::kızgın:

İnsallah boyun egmicem buna pisman olucaklar
40'a merdiven dayamış biriyim. Okul, iş, aile, kayın aile, arkadaş vs vs. tüm ilişkilerden öğrendiğim saygının zorla alınmadığı, hakedildiği. Naif bir yapınız varsa sırtınıza binerler ta ki siz ayağa kalkıp atmaya karar verene kadar. Bu seferde sen değiştin derler. Kuzuyu kurda kendilerinin çevirdiklerini fark etmeden üstelik.

İşi huysuzluk boyutuna getirmediğiniz, haksızlık yapmadığınız sürece kimseyi idare etmek, hakaretlerine katlanmak zorunda değilsiniz. Bırakın onlar biraz öğrensin huyunuza gitmeyi.

Kolaylıklar dilerim.

Konumun devamı. Memlekete geldim babamın mezarı başına biraz özledim gidermek için. Canım babam mezarı başinda olmak bile bana güven huzur veriyor..
Kayinvalde burdada rahat bırakmadı. Annemlerin evi var ilçede kv ninki köyde. Eşimle gittik bir iki gece kaldik sonra ben annemin yanına geldim ve koye gitmek istemedigimi esime annenle anlasamiyoruz beni yuzgoz etme lutfen sen annenle kal ben annemle dedim ikna edemedim beni yine goturdu oraya.
Herseyime karisti laf soktu dayanamadim bagris cigris kavga ettik esim.beni annemin yanina birakip gitti.
Çok cazgır üstüme yürüdü. Esimide bana karsi doldurdu. İkisi iki yandan hakaretler duydum. Tek sebebi benim koyde kalmak istememem son bir haftamiz kaldi annemle kalmak istedim. Babamin mezarina gidip geliyoruz bunun icin beni sehre birak sen kal dedim bu sorun oldu.kv de beni istemiyor bakislarindan hareketlerinden anliyorum. Sabah sabah başladı eşime;
al gotur kalsin annesiyle git annene yapis. Sen nasil gelinsin sen bana gelinlik mi yaptin bi cam mi sildin bi kabımi mı yikadin. Pislik bunu basimiza bela aldik cïrkin gavur rezil vb daha hatirlayamadigim bir suru laf soyledi. Bunlarin hepsini bagirarak feryat figan yapti. Bende susmadim bagirdim ustume yurudu annemi aradim gel beni al diye ve odama cekildim sustum geldi gitti soylendi bagirabagira evin icinde bagiriyor feryat figan. Sana sebeb olup seni bana onerenin Allah belasini versin o kadinin Allah belasini versin.cirkin gavur ocagimi batirdin
Vb daha sayamayacagimbir suru sey.. baban öldüde kıymetemi bindi bi tek senin baban mi oldu napalim olduyse oldu gitti git mezarinda agla git annene yapis..
Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.
Bu kadar hakaret ve bela okumaya rağmen ne yapacağımı bilemiyorum diyen çoğu kişi barışıyor bu forumda. Siz de barışacaksınız demi?

Ölmüş babanıza kadar hakaret ediyor kayınvalide, eşiniz olacak şuursuzda sizi suçlayıp annene git diyor ve siz hala eşimle problemim yok diyorsunuz... Ne diyeyim mutluluklar o halde.

Mühendismişsiniz yazdıklarınızı okuyunca biçare ev kızı sandım sizi. Başıma kaynar sular döküldü resmen şu muameleye maruz kaldığınız için , eğer eşiniz silahlı personelse ve o silah öyle çekildiyse arayın 155i ihbar edin onu, o silah ona aile içi şiddet maksatıyla verilmiyor. Başlığı okuyunca şuursuzluğunuz canımı yaktı cidden baş belası olan kayınvalide mi sizce?? Katranı kaynatsan olmaz şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker, bu çirkef kadının yetiştirdiği adam nasıl iyi olabilir ki nasıl??

Eşin sana silah çekerim annemden özür dile dedi sen de eşimle sorunum yok diyorsun.
Ölmüş yakınına laf eden kv ve ona ses çıkarmayan eş, şu an bence boşanma avukatı araman gerekir
Beni ezme yok anneme saygı duy bütün ömrün boyunca bunu çekeceğine boşan evde kendi anneni babanı çekersin, için nasıl buz gibi olmadı bu adama karşı anlamadım.
Eşin tehdit mesajı atarsa da sakla.

X