Kaynana ve lohusalık

Lohusalığımın bir kısmını bende kv ile geçirmeyi düşünüyorum ama kendimden ziyade çocuklarım için..
Evde olmaktan o kadar çok sıkıldılar ki müstakil,bahçeli bir evde daha rahat oynarlar düşüncesindeyim. Gözümde korkmuyor değil ama baktım olmuyor evime gelirim diyorum. Bakalım hayırlısı
Konu sahibi Allah sabır versin okurken çok sinir oldum kayınvalidene

Eşinize söyleyin uygun bir dille göndersin annesini. Gerekirse peynir ekmek yerim böyle birini evimde istemem. Bebeğiniz uyurken yavaş yavaş toparlarsınız ortalığı.

Ilk doğumumu hatırlamak bile istemiyorum..2.aklım basıma geldı .ilk hafta zordu biraz.eşim de evdeydi.kv yemek yapıyor ayy dıyor ıkı eve yemek yapmak zor topluyordu eve..gece kalayım demeler..teşekkürler teşekkürler diye diye evine gönderdim..bebeğimle mutlu mesut geçirdik.

Iyimisiniz şuan ? Ben hergun yumurta kirarim gerekirse ama bidaha kv lohusaligimda yanimda olsun istemem sizi en iyi ben anlarim benim 1 ay evimden cikmadilar. Sonrasinda 2 gunde bir geldiler.

Iyimisiniz şuan ? Ben hergun yumurta kirarim gerekirse ama bidaha kv lohusaligimda yanimda olsun istemem sizi en iyi ben anlarim benim 1 ay evimden cikmadilar. Sonrasinda 2 gunde bir geldiler.
Toparlandim cok sukur onuda evine yolladim ben yaparim yemegi dedim yok ben yaparim dedi o yokken yaptim yemekleri hazirladim. Gorunce gerek kalmadgni anladi. Anahtarida aldim elinden su an daha iyim

Herkes yazmıs sen bak diye ama gelme oglunun evine diyemez ki belli ki istemediği halde geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…