Kaynana terörü

Benzerini yaşadım , hala da aynı apartmanda yaşıyoruz ve onu görmüyorum duymuyorum , bize geldiği zaman bile. Sorularını en kısa yanitlarla cvpliyorim beni terslemezse normal ses tonuyla konuşuyorum eğer ters konuşmaya başlarsa onun 5 katı cazgirlikta cvp veriyorim siniyor( bunu birkaç sene sonra keşfettim ilk zamanlar kedi gibi pisiyordum o da beni eziyodu zevkle )
Çocukla ilgili karıştığı şeyler duymuyorum ve dediğini yapmıyorum. Örneğin yemek yedirirken boğazında kalır yoggurtla versene diyor dediğini yapmiyorum cvp da vermiyorum , kendi kendine konuşmuş gibi oluyo

evet birlikte yasıyorduk sevgililikte hic belirti göstermemişti böyle
Tam anakuzusu çıktı yani.
Bende bunu merak ediyorum
Çoğu kişi aynı evde yaşamadan evlenirseniz başınıza herşey gelir diyor da
Siz aynı evde kaldığınız halde gorememissiniz.
Çünkü resmi birşey olmadığı için aileler saf dışiydi.
Ah bu eş aileleri yüzünden herşey sarpa sarıyor.

Çocuğu o kadına mi yapıyorsunuz bu nasıl bir mantık o adamla hala nasıl evli kalabiliyorsun bu nasıl bir düşünce ya Allah yardımcın olsun

Çocuğu o kadına mi yapıyorsunuz bu nasıl bir mantık o adamla hala nasıl evli kalabiliyorsun bu nasıl bir düşünce ya Allah yardımcın olsun
eşim cocuk istememe durumunu kendi fikri oldugunu savunuyor alenen karsı taraf biz istemiyoruz demediler ben sadece hareket tavırlardan böyle anladım. eşimle konustugumda bizim cocuk yapmamıza kimse karısamaz eğer cocuk yapacak olursak onları hic alakadar etmez der. kendi istemediğini söyluyor ama ben onların etkılediğini biliyorum
ya da akıllı kv gidip eşime cocuk yapmayacaksınız ben istemıyorum demedi

Sen eşine de ki Allah'ın işine karisilmaz belki sen istediğin zaman rabbim nasip etmicek Allah'ın gücüne gider ki öyle de yani ne olucagi bilinmez sonuçta yarın ne olcagimizin garantisi mi var

Off valla daraldım okurken sende iyi sabır varmis kardeş
Ama ben de ilk zamanlar bir sey diyemezdim sanırım
Bu gelinleri kendi evlerine getirme meraki ne sanki çok seviyorlarmis gibi
Bence görmezden gelmeye devam ama imkan varsa başka yere tasinin

Canım arkadaşlarım..
Bana zaman ayırıp yazan herkese cok teşekkür ederim. Durum güncellemesi yapıyorum. Bugun tam 4 kere arandım.
hiç birisine cevap vermedim.
aksam en son eşimin canına tak edip bağırıp çağırdı kendisine yeter artık anlamıyor musun gibi gibi.
şuan onun için eşim ve benden kötüsü yok. Yemeğe gidecekti eşim gitmedi elbette.
öyle yani.
Bi triplerde kısacası

Daha nicelerini yaşıyorum.
Evliliğimin ilk günleri çat diye görüntülü arıyordu. Geceleyimleyim düşünün kadın zangır zangır arıyor.
yine edepliymişim o an açıp kendimi gösterip bi müsade edersen işimiz var dememişim.
Şimdi olsa onu yaparım.

Maddi durumum buna müsait değil .. kaldı ki onda bu dil bu el olduğu sürece oradada rahat yok bana
Bu karakterdeki bir insan için taşınmak da çözüm olmaz . Neyse ki eşiniz durumun saçmalığınin farkında .Umarım bu olaylar ilişkinizi yıpratmaz. Cozum bulamadım gerçekten sabır dilemeye geldim sadece .

Oyle insan o tavırda anlar bu ne yaa eşiniz de Allahtan fark ediyor da dengesizliğini kadının

Kesinlikle öyle yani çözümsüz geliyor bana.
Ben artık nası başa çıkabileceğime kafa yoruyorum.
Yani onun gibi arsızlaşmam gerektiğini düşünüyorum

Oyle insan o tavırda anlar bu ne yaa eşiniz de Allahtan fark ediyor da dengesizliğini kadının
eşim bir kaç kez bağır çağır anlatmaya çalıştı aramayacaksın görüntülü. Biz müsaitsek seni zaten ararız gibi.
Ama diyorum ya şimdi ararsa koşa koşa gidip giyicem o gelinliği yada bornozu :)

Ben sesimi milim yükseltsem sen ne kadar terbiyesizsin diyip demediği şey kalmıyor. O derece enteresan birisi. Şimdi trip atıyor herkese anlatıyor falan filan. Öyle rezil biri ya

Sabır taşı olsa çatlar yeminle.
Aniden ağlama krizleri geliyor. Geçmişte yaşattıkları bile bire bir aklımda. Birisini bile unutmadım. Nefretim her gün büyüyor kadına

Neden çünkü konu komşuya bak gelinle oglum benden çıkmıyor diye hava atacaklar.

Engelle bence. Telefonda sorun var de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…