kaynana sürekli biarada olmak istemesi

Kendine iş çıkar özel bakım ne bileyim duşa girme yada rahatsızım de git yat yatağa buradaki önerilerden birkaç tanesi başka konularda okumuştum belki işe yarar

Anlayamıyorum su kayınvalideleri ee iyi de oglunuzu evlendırmıssınız eşini bulmuşsunuz bırakın eşiyle mutlu olsun kendı evımde birbirilerine ısınsınlar vakit gecırsınler arasını acımca moral bozuklugu olumca daha mi iyi hiç evlendirmeseydin oglunu hep başköşende kalsaydı herşeyin de bi yeri adabı vardır abartıyorlar bazen hak veriyorum size sabredın bu da bi imtihan allah elbet bazı zamanını beklıyordur herkesin farklı seylerden vardır imtihanı siz eşinizle aranızı iyi tutun gerisi boş

Allah yardımcın olsun .. çekirdek.aile olmayı kabullenemiyor özellikle erkek anneleri illa evlensede oğlumu kaptirmadim.savasi başlıyor. Burada erkekte iş bitiyor ama başlarda boylesyse sonuda pek açık değil. Esin kuracak dengeyi

Senin ki de ne şeytan mış öyle valla bn bu olayı çözdüm artık bna öle şunu yapalım desede istemiyorum diyip konuyu kapatıyorum ama işte sürekli geliyo ona bi çözüm bulamadım henüz

Benim kv alt katımda oturuyo o yuzden misafirmin geldiğinide gelmediğinide görüyo akşam eşim gelince özellikle çıkıyo

Benim kv alt katımda oturuyo o yuzden misafirmin geldiğinide gelmediğinide görüyo akşam eşim gelince özellikle çıkıyo
O zaman o gelmeden plan yapıp siz çıkın, boş boş yuruseniz bile olur ya maksat birlikte vakit geçirmek değil mi

Bence gitmeyin kavga da etmeyin eşinizle. Hayatım ben bu gün çok yorgunum sen tek git ben eve gidip dinlenicem diyin bir iki derken seyrelir bence. Bi kaç gün tek gider bence sonra gitmemeye başlar

Sizinki biraz zorlama gibi olmus haklisiniz ama hazir yemek falan varsa cokta soylenmemek lazim degil mi :/ Benin esimin annesiyle is yerlerimiz Yakin eve genelde beraber donuyoruz her gun kuzum yemek yoksa ugrasma bize gel diyor acikcasi bi gun bile oflamadim. Benim annem suan yurtidsinda devil burada olsa o da boyle yapa cunku. Annelik o soylemek yani. Biz genelde haftada 1 gun Kevin gdiyoruz yasi bize yakin kizkardesimiz var haftasonlari da ya onunla zaman gecirelim diye ugruyoruz ya onu bize aliyoruz. Tatli bir duzende gifiyor. Biz gittigimizde Benim yapamadigim yemekleri yapiyorlar genelde. Esimle ikimiz yuksek loans yaptigimiz icon cok outrun diye zorlmazlar dersiniz varsa sikmayin kendinizi derler. Bilemiyorum beni hic rahatsiz etmiyor belki de okul ev is sik gitmedigimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…