- 17 Kasım 2016
- 2
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi tepetaklak15
-
hata üstüne hata üstüne hata yapmışsınbi de bebek var. olmasa da napardım emin değilim. ben hiç baskı altında yaşamadım bugüne kadar kimsenin bana zorla bişey yaptırmasına bi kez eşime biz böyle olacağını konuşmamıştık dedim söyleseydim benimle evlenir miydin dedi.
Siz çağırmayın kendileri istediği zaman gelsinler.. özledikleri için gelsinler.. daha makbul bence öylesi.. yeni evli insanlar daha çok birbirlerine adapte olmak istiyolar. bence hakları da..ahhh şu gelinler bunca sene büyüttüm ettim canımdan can verdim şimdi iki günlük el kızı gelmiş beni oğluma kötülüyo oğlum geldiği zaman surat yapıyor halbiki ne kadar sevinmiştim evlendiğinde yemeğe çağırıyorum onlar için yoruluyorum bu yaşımda yaranamıyorum
buda bir kv gözünden açıklama olsun
peki hanımefendilerin paşa gönülleri hiç istemezse kaynana önyargısı malum hiç kimse sevmediği birini özlemez sevme nasıl olur birşeyler paylaşarak emek vererek fedakarlık yaparak değil mi? yeni evli diye yemek yemeyi alış verişe gitmeyi insanlarla iletişimi kesmek mi lazım değil benceSiz çağırmayın kendileri istediği zaman gelsinler.. özledikleri için gelsinler.. daha makbul bence öylesi.. yeni evli insanlar daha çok birbirlerine adapte olmak istiyolar. bence hakları da..
Annemler çağırmaz gelinimiz ne zaman isterse o zaman gelir. haftada bir ya da 2 haftada bir bi iki satt gelip giderler.. insanları sıkboğaz etmenin lüzumu yok.. bu sadece bıkkınlık veriyo hem de herkese
Herkes yaşadığını bilirmiş.. ben eşimle 2 ay başbaşa yemek yiyemedim. Balayında bile yalnız bırakmadılar.. 2 günlük gelindim kv benim uyuduğumu düşünüp oğlum bu gece de benim koynumda uyu o zaten çoktan uyumuştur.. el kızı işte dedi.. çocuğumuz olmasını istemedi.. gebeliğimi öğrendiğinde bi sürü laf söyledi.. ve sürekli görüşmeye mecburmuşum gibi davrandılar.. bi de her işlerini bana yaptırıyolardı.. alışverişe bile yalnız çıkamazdık.. illa onlar da gelirdi.. yemeklik alırken bile o pahalı yok buna ne gerek var diye burnumdan getirirlerdi.. ki biz ayrı evlerde yaşıyoduk.. eşimi doldurur üstüme salardı.. eşim de salaktı o zamanlar anasının dolduruşuna gelirdi.. çok şükür düzeldi artık.. 6 yıllık evliyiz nerdeyse kadın 2. Çocuğu doğurtturmucam sana diyo.. böyle densiz edepsiz bi kadın..peki hanımefendilerin paşa gönülleri hiç istemezse kaynana önyargısı malum hiç kimse sevmediği birini özlemez sevme nasıl olur birşeyler paylaşarak emek vererek fedakarlık yaparak değil mi? yeni evli diye yemek yemeyi alış verişe gitmeyi insanlarla iletişimi kesmek mi lazım değil bence
her aile aynı değil tabiki aynı olan yargı aile olma şartıdır evet aile olmak lazım aile karşılıklı önyargısız saygı sevgi gerektirir
maalesef günümüzün kızları önyargıyla evleniyor
bana burda açılan kv konuları abartılı geliyor
hiç görmek istemeyedebilir sizde öyle ama eşinize engel olmak eşinize annesini kötülemek çok büyük bir hatadır değerlere hakarettirHerkes yaşadığını bilirmiş.. ben eşimle 2 ay başbaşa yemek yiyemedim. Balayında bile yalnız bırakmadılar.. 2 günlük gelindim kv benim uyuduğumu düşünüp oğlum bu gece de benim koynumda uyu o zaten çoktan uyumuştur.. el kızı işte dedi.. çocuğumuz olmasını istemedi.. gebeliğimi öğrendiğinde bi sürü laf söyledi.. ve sürekli görüşmeye mecburmuşum gibi davrandılar.. bi de her işlerini bana yaptırıyolardı.. alışverişe bile yalnız çıkamazdık.. illa onlar da gelirdi.. yemeklik alırken bile o pahalı yok buna ne gerek var diye burnumdan getirirlerdi.. ki biz ayrı evlerde yaşıyoduk.. eşimi doldurur üstüme salardı.. eşim de salaktı o zamanlar anasının dolduruşuna gelirdi.. çok şükür düzeldi artık.. 6 yıllık evliyiz nerdeyse kadın 2. Çocuğu doğurtturmucam sana diyo.. böyle densiz edepsiz bi kadın..
Bu sebepten taraflar arasında tatlı bi mesafe olması taraftarıyım.. tamam toyluğundan önyargılı yaklaşabilir.. fakat siz kendi haline bırakıp söylenmezseniz.. gelin gidin diye darlamazsanız o önyargı kendiliğinden kalkar ve sevgi oluşur.. ben bile bana eziyet etmiş olan insanları arada bi özleyip görmek istiyosam o da istiycektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?