“Kaynana kanayan yara” derlerdi inanmazdım.

Yani benim annemde zırt pırt gelmez
Bilmiyorum yalnız olunca
Sonuçta aynı evde olmadiktan sonra
Tercih sizin
O konuda tecrübem yok
Benimde annemden yana şüphem yokta işte. Ben kendi anneme herşey söylerim gel dese amaan evimde mutluyum gelemem derim ama kayınvalideye diyemiyosun işte. Neyse mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim

Benım annem her zaman aman kızım muhtarınız bıle ayrı olsun der. Bende kendı anneme yakın oturmak ıstemem ıkısınede artık aynı mesafedeyım mesela ama kıme ıstıyorsam ona gıdıyorum
Sizin şuan yaşadığınız benim hayalim İnanın bugün içimden dedim ki inşallah eşim memur olursa atanırda başka şehire gideriz bahaneyle dedim bunu bile düşündüm yani yoksa düşünüyorum nasıl kurtulcaz burdan çözüm yok

Benimde annemden yana şüphem yokta işte. Ben kendi anneme herşey söylerim gel dese amaan evimde mutluyum gelemem derim ama kayınvalideye diyemiyosun işte. Neyse mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim

Aynen öyle
Rica ederim

Başlığa sabah sabah güldüm, geçmiş olsun bu arada , kaynanalar hep aynı, iyi olanı gördün mü? Üzme kendini

3 gün inmesem surat yapıyor diyorsun
bırak yapsın 1 yapar 2 yapar en sonunda o suratsız surata alışırsın
boşver

Lafını esirgemiyormuşsun..(+)
Eşin istersen inme görüşme diyormuş (+)

Esinin ailesiyle görüşmeyen biri olarak artı özellikler olduğu için ben görüşmeye devam ederdim açıkçası, eger ciddi para getirisi olan bir meslegim yoksa çalışmazdim da...

Bir erkek her ne kadar eşine istersen görüşme dese bile, siz görüşmemeye başladıktan sonra bunu problem ediyor, illa arada laflar dokunduruyorlar....

Haklısın o zaman, pek muhattap olma.
Zaten kafa dengiyse olacak şeyler bunlar..

Annenizle 10 kere görüşüyorum demesydiniz keşke. Zaten inmiyormuşsunuzda sık sık. Lafınızı da esirgemezmişsiniz. Sorun ne ben anlamadım. Kafaya takılacak bişey Yok gibi ama bence yinede arayıp hal hatır sormanız sizin yararınıza olur ilerde. Siz bilirsiniz

alt üstlü olmak zor. :)daha 1 senelik evlisin çocuk olursa hergün yukariya çikacaktir..
bi yere gidince takip ediyo demi. beni de ederdi ... şimdi haber vermiyorum bi yere giderken. umrumda degil!!!

Altlı üstlü olunca illa günün bir saati bekliyorlar inmeni. Misafir gelince mecbur inmek zorunda kaliyorsun seni anlıyorum 5 senedir oturuyorum bu şekilde.

Bende fazla iç ice olmuyorum çünkü ne kadar çok görüşülse o kadar çok sorun çıkıyor. Bence iş bulun çalışın bahaneniz olur haftasonu bir kahvaltıya inersiniz o kadar.

Bende şunu anlamıyorum insan temizlik çamaşır bulaşık komşu gezmesi kaynana dırdırı için işini niye bırakır ki
Bilmiyorum eşiniz yatırmaya devam etti mi ama sigortanız yatsa fena mı olurdu, siz de emekli olsanız falan.
Sonra kaynanam şunu dediydi böyle dediydi ama ben böyle yaptıydım.
Konu sahibi 20 sene sonra ne kaynanan kalacak ne başka birşey millet emekli maaşını alırken sen hala kocam para versin evin tadına varayım deme üzülürsün.

Bence daha fazla yakin olma
Yoksa sonu gelmez.

Surekli inmeyin
Surekli orda yemek yemeyin.
Sizin ayri bir eviniz oldugunu ve ayri bir hayatiniz oldugunu kabul etsin.
O kendi kv si ile birararda olmussa o onun sorunu.
Herkes onun yasadigi gibi yasamak zorunda degil.

Kv çağırsa bu sefer de mesafe koymak istiyorum ama çagırıyor diceksiniz

Başlığa sabah sabah güldüm, geçmiş olsun bu arada , kaynanalar hep aynı, iyi olanı gördün mü? Üzme kendini
Çok sağolun, valla gördüm biliyomusun? İki gün önce arkadaşlarım geldi biri evli ve bebeği var 5 aylık kız diyoki doğumda kendi annemden daha fazla kaynanam yardımcı oldu çoraplarımı bile elleriyle giydirdi saçlarımı duştan sonra taradı kuruttu dedi bebekte aynı babası arkadaşımla hiç alakası yok herkes babaya benzetiyormuş ama kaynanası aynı benim güzel gelinime benziyo diyomuş böyle insanlarda var işte

3 gün inmesem surat yapıyor diyorsun
bırak yapsın 1 yapar 2 yapar en sonunda o suratsız surata alışırsın
boşver
Zaten ben buny alıştırmak için uğraşıyorum suratı umrumda bile değil ama insanlar gelince laf dokunduruyor her zaman. Bi keresinde anneme gitmiştik beraber herkesin içinde dedi ki feelingi 1 haftadır görmüyodum bende burda gördüm dedi bu denir mi her zaman aynı şeyi yapıyor bunu yapmasa hiç umrumda olmucak bile.

Son düzenleme:
Aynı biz , canımsın. İnan değişmeyecek sakın değişir herkes alışır laflara inanma olmuyor.

herkesın yanında boyle söylüyorsun duyanda ınanacak de
bir nevi yalan konuşuyorsun demek

Hiç görüşmemeyi düşünmüyorum zaten aslında bu benim için çok kötü olur. Çünkü tek başımayım annem 6-7 km uzakta bana bişey olsa o koşucak gene. Geçen ay kasıklarım o kadar ağrıdı ki acile gitmesem ölcektim nerdeyse eşim çalışıyodu kaynımı aradı o ve kayınvalidem götürdü beni acile sağolsun bunlarıda unutamam tabi ki. Ben zaten seviyorum tamamen küs olamam aynı binada ama bilsin ki her gün inmem, sürekli arayıp soramam ha normalde bunları yaparım nolcak ama benim inadıma gitmicek insanların yanında bunları söyleyip. Düzgünce bana söylesin canımı yesin.

Sorun ne biliyomusunuz hep insanların içinde bunu ima etmesi. Örnek feelingi 1 haftadir görmüyorum bende aynı binada olduğumuz halde. -ki aynı binada görmez olurmu markete giderim bahçese görür selam veririm, aşağıya inerim inerken kapısı açık olursa seslenirim yani bunu diyerek aklıca beni düzeltmeye çalışıyor ama ben daha da üzülüyorum ve inatlaşıyorum.

alt üstlü olmak zor. :)daha 1 senelik evlisin çocuk olursa hergün yukariya çikacaktir..
bi yere gidince takip ediyo demi. beni de ederdi ... şimdi haber vermiyorum bi yere giderken. umrumda degil!!!
Yaaa sende nasıl güzel korkutuyosun :) zaten çocuk olursa herşey daha mı güzel yoksa daha mı kötü olucak hala karar vermiş değilim. Aslında kayınpederim çocuklara bayılır ve kendide çocuk gibidir gelme desen bile gelir sevmeye. Ama kayınvalidem gelsin atıyorum surat asıyım veya çocuğu vermiyim bi daha gelmez öyle bi inatçıdır. Komşulardan birinin 2 çocuğu var. İlki doğduğunda kayınvalidesine hiç vermemiş sakınmış hep şimdi 2. Oldu onu hep kayınvalidesi bakıyo dün diyo ki kaynanam bana vermicek ilkini sakıncak uzak tutcak ikinciye elimi bile sürmem asla bakmam diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…