- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
Rica ederim,sizinde guzel sözleriniz icin tesekkur ederim.Uzunca yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Çok iyi niyetlisiniz. Evet haklısınız asla beni rahatsız etmez evime düzenime karışmaz eşimlede zaten benim yanımda görüşürler anca telefonda konuştuklarını bile görmedim hiç. O konudan şanslıyım zaten bende kötü olmak istesem onu sevmesem bana dediği lafa 1 saat ağlamam. Ben sadece yakın olduğumuz için çok samimi olmak istemiyorum korkuyorum çünkü hiç bi zaman fazla samimiyet iyi olmaz. Ben kahveye çaya çağırırım gelsinler bizde inelim oturalım çıkalım ama spora gidiyorum mesela terliyorum binaya girceğimde bahçede oturuyor oluyolar 5 dk duruyorum duşa giricem diye çıkıyorum oturmadım diye surat yapıyor anlayabiliyorum keşke uzak olsaydık ta hiç böyle zorunluluk yaşamasaydım ama böyle bi imkanda yok
Kesinlikle fazla samimiyet iyi olmuyor illa biryerlerden birseyler cikiyor ne guzel sevdiginiz bir kaynananiz ve sizi seven bir kaynananiz var. Herkese nasip olmuyor iyi insanlar.sanslisiniz.
Onlarda iste bizim gibi düşünmüyorlar,ya yorgunsun terlisin oturamazsin o an yanlarinda.. cocuk gibi oluyor insan yaşlanınca. Bizde annemlere gidince neden yemege kalmadik diye tavir alıyorlar. Anlamadim bizdemi boyle olcaz acaba ilerde :)