How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

“Kaynana kanayan yara” derlerdi inanmazdım.

Aynı benim kayınvalidem, soğuk olmayı bırakın ve daha fazlası ! Sürekli laf sokmalar, yalnızken, ulu orta, kocamın yanında ! Siz şükredin, sizin kayınvalideniz yine iyi. Eşim de saf saf bakar, cevap bile veremez, ailede herkes ondan korkar. Sizin eşiniz yine yanınızda. Ve bende sizin gibi asla cevap veremem. Büyüktür, kırılır dedikçe hep ben kıırılırım. Bu tarz ağlama nöbetleriyle evliliğimin ilk 1 senesi, gece gündüz birlikte aile apartmanında geçti sizin gibi.

Birgün isyan bayrağını çektim, şuan ayrı bir semtte mesafeli olarak görüşürüyorum. (Tabi bu cümlenin altında sayfalarca şeyler olsa da, özü bu) Eşim de yanımda, umrumda da değil artık açıkçası çünkü ben yalnızca Allah'a hesap vereceğim. İçim de aşırı rahat.
Sizin adınıza çok sevindim bizim taşınma gibi bir ihtimalimiz olmadığı için ben mecburum mesafe koymaya. Bu konuşma aramızda geçtiğinden beri hiç inmedim mesela aşağıya oda aynı şekilde gelmedi aramadıda umarım anlamıştır insanların yanında rezil ettikten sonra benim düzelmiceğimi.

Back