- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
Şimdi gördüm mesajınızı gözümden kaçmış. Genelde böyle yorumlar gelmiş ama biraz anlatmakta güçlük çekiyorum galiba. Mesela bi komşu vardır ben geldim kahveye deyip inersiniz oturup sohbet edip kahvenizi içersiniz, ama başka bi komşu vardır yaşça sizden büyük ve kafa yapısı olarak çok farklı kahveye geldim dersiniz boş boş yüzünüze bakar. Mesela şöyle söyliyim daha iyi anlayabilmeniz için benim kayınvalidem sera işlerine falan gidiyor gündüzleri. Ve o istiyorki ben aşağıya iniyim akşam yemeğini yapıyım beraber yiyelim o gelince yemek hazır olsun ve karınları doysun. Ama bende bunu neden yapmıyorum hemen söyliyim. Evlendik biz 6 ay beraber yedik yemeği bi kere olsun güzel bi söz duymadım, misafiri gelcekti bi keresinde beni çağırdı indim pasta, poğaça, kurabiye yaptım birde yiğeni vardı oda kurabiyete şekil vermeye yardım etti sadece ve ona sağol eline sağlık dedi bana dönüp hiç bişe demedi. Bilmiyorum işte ya anlatamıyorum galiba çok konuşuyorum ama gerçekten anlaşılırmı yazıyorum ben :/
Hımmm memnuniyetsiz tip kv :)
Amann o zaman hiç yorma kendini olduğu kadar sen eşine hürmeten saygıni bozma mesafe iyidir . Sonuçta yapsan da yaranamazsın yapmasanda bari yorulmazsin.
Birde baya gencmiş yani 45 yaşında kv maşallah gencecik kadın iyi kıskanmıyor seni :)
Yine tavsiyem biraz daha sabretmek ikiniz de mevcut duruma alisacaksiniz daha erken .