- 24 Ağustos 2018
- 3.734
- 9.162
Benim bilekligim dösekle baza arasina dusmustu gunlerce aradim.buldum cok sukur. Nevresim icine carsaflara ve bazanin icine bakin dusebilir ic kisimlara. Bende bes tasimi kaybettim malefe onu dort senedir bulamiyorum. Uc gun aradim baktim bulunmayacak aradim esimi aglaya aglaya kiyamey kopmus gibi yuzugum yok bes tasim kayboldu cantamdaydi dedim iyi yaptin aferin bidaha nah gorursun hayatinda bestas dedi hakkaten Bidaha almadi kizmayacagini biliyodum ama birdaha istersem almayacaginida biliydoumMerhaba kızlar, benim başıma çok kötü bir şey geldi. Uyurken yüzüklerimi asla çıkarmam normalde ama tektaşım biraz büyük geliyordu, bu sefer düşmüş uyurken. Evin altını üstüne getirdim, yok. Yatağın altına falan baktım, hiçbir yerde yok. Alyansım duruyor. Aşırı kötü oldum, bulamam gibime geliyor. Hatta tüm evi süpürüp annemle torbayı kesip içine baktık, yok. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız?