Kayip Tektaş lütfen yardım

libelle57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
50
20
24
Merhaba kızlar, benim başıma çok kötü bir şey geldi. Uyurken yüzüklerimi asla çıkarmam normalde ama tektaşım biraz büyük geliyordu, bu sefer düşmüş uyurken. Evin altını üstüne getirdim, yok. Yatağın altına falan baktım, hiçbir yerde yok. Alyansım duruyor. Aşırı kötü oldum, bulamam gibime geliyor. Hatta tüm evi süpürüp annemle torbayı kesip içine baktık, yok. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız? 😢😢😢😣😣😣

Merhaba kızlar, benim başıma çok kötü bir şey geldi. Uyurken yüzüklerimi asla çıkarmam normalde ama tektaşım biraz büyük geliyordu, bu sefer düşmüş uyurken. Evin altını üstüne getirdim, yok. Yatağın altına falan baktım, hiçbir yerde yok. Alyansım duruyor. Aşırı kötü oldum, bulamam gibime geliyor. Hatta tüm evi süpürüp annemle torbayı kesip içine baktık, yok. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız? 😢😢😢😣😣😣
Dürüstçe söyleyip, hayatınıza alyansınızla devam edersiniz olur, biter. Adamdan yeniden tektaş istemediğiniz sürece, adam da çok ters bir tepki vermez herhalde.

Nevresimin içine girmiştir. Yani yorgan taktığımız nevresimin.
Eşimin telefonunu öyle 2 saat aradık.

Uyurken parmaginizda olduguna eminseniz ve düştüyse odadadir başka ihtimal yok. Ha evde girip yuzugu alacak birileri var mi?
Başka türlü yok olacak hali yok. Yüzük kaybetmek daha nişanliyken üstelik yani hiç hoş degil ama kizilmaz bunun icin soyleyin en iyisi

Nişanlınızın yerinde olsam kızmam ama üzülürüm ya. Şu devirde tektaş almış gitti onca para. Yinede cana bisey olmasın diye teselli ederdim kendimi 🤭

Yatağın bazayla başlık arasına sıkışmış olabilir oraya baktiniz mi? Oradan bazanın içine düşmüştür belki. Yatarken çıkarın yüzükleri ya nasıl uyunur tektaşla

Bazayla yatagin arasinda olabilir, oradan dusup bazanin en dip noktasina dusmus olabilir. Kizimin oyuncaklarini genelde bazanin dibinde buluyoruz

Benim alyansım halının altından çıkmıştı. Şimdi bırakın akşam telefonun ışığıyla ararsınız.

X