- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi Boleyn Kizi
-
Kaynanası bir hata etti diye ki dünyanın sonu olan birşey dememiş kadın bir ömür görüşmesin mi? Kadın oğlunu doldurmamış, gelin bize gelmiyor diye laf etmemiş, konuyu kapatmaya çalışmış daha napabilir? Bir konu var şu an görümcesine gerizekalı diyen bir üye ile ilgili. Konu sahibi haksız ağzından kötü bir kelime çıkmış ve düzeltmek istiyor. Elinden gelen bazı şeyler vardır yapmaya çalışır. Gerisini zamana bırakır.Kaynaniz birazdan melek ilan edilecek ve suçlu siz cikacaksiniz az kaldi
Ne kadar isterdim abartmayı. Bir bilseniz...Konuyu sonuna kadar okudum ve;
Abarttiginizi düşündüm.
Kayınvalidem bana gel git ara sor demedi hic. Eşime dedi mi bilmiyorum. Eşim bana anlatmaz hiç.Kadin hatasini kabul edip ozur dilemis, bir daha da hic yanlis yapmamis. Ama sunu anlamadim. Esinizin ve kv nin sizden daha cok gorusme yapma beklentisi var mi? Varsa evet bir adim atabilirsiniz. Eger herkes halinden memnunsa anneniz neden israr ediyor?
Çok teşekkür ederim sizin yorumunuz benim icin önemliydi. Ben de sizi seviyorum :)Belki seni sevdigimdendir bilemedim esin ve esinin ailesine onyargiyla yaklasamadim
Hani baska uye yazmis olsa asla gitme derdim , ama senin gitmen gerektigini dusundum esin hatrina( bu cumleyi hayatimda ilk defa kurduguma inanabilirsin hayatta inanmam ve savunmam es hatri mevzusunu ) sanirim ben senin yerinde olsam giderdim , yine mesafeli olurdum ama giderdim
Cunku konuyu uzatmamis , kalkmis gelmis ozur dilemis , hayatiniza bir zarari yok , sana ve esine saygi duyuyor , sanirim cehalet ve saflikla soylemis , evet cok cok yanlis ama nedense kadinin gercektrn cok safca aklina geleni diline doktugunu dusundum ben
Bana da öyle geliyor. Baban anani cok mu yaladı cümlesinden sonra benmerkezci ve eşimi doldurmakla suclandim. Amanın ya.Kaynaniz birazdan melek ilan edilecek ve suçlu siz cikacaksiniz az kaldi
Bence de zorla geldi. KesinlikleBence bunun cahillikle ilgisi yok.
Annenizle ilgili sorduğu çok düşünmeden 'ayıp' diye sınıflandıracağımız bir şey.
Ayrıca işte görürsek seni almayız mı sandın gibi bir soru da kötü bir zihniyetten çıkabilir diye düşünüyorum.
Etrafımızda okumamış, etmemiş büyüklerimiz var. Hiç birinin böyle absürd şeyler soracağını sanmam.
Bir ton soru sorması da rahatsız edici. Belki siz o lekeden mutsuzluk duyuyorsunuz? Inadına sorarak sizi üzmüş, daha çok kafaya takmaniza neden olmuş olmaz mıydı?
Son olarak, kadının kendi isteğiyle, 'aa ben yanlış yapmışım' diye dank ederek gelip özür dilediğini sanmıyorum. %90 küsür ihtimalle eşinizin baskısı sonucu gelip özür diledi.
Bence konu sahibi fırsat vermemiş. Mesela ben ne zaman iyi yaklaşsam, insandır hata yapar deyip biraz iyi davransam ağzımın payını alıp oturuyorum. Mesafe candır.Ne kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri.
Kadın gelmiç özür dilemiş
Başka bir hatası da olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?