Kayınvalidenizi ve görümcenizi affedebilir misiniz ? Affedemiyorum.

Teşekkür ederm yorum için. Aileme yapıyorum zaten daha yakın zamanda anneciğime pentinin en güzel pijamasını aldım çünkü kayınvalidem oğlundan 200 liralık baklava istemiş kısasa kısas :) benim derdim erkek evlatlar banka değil :)

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince sizin gibi yapmaya çalışıyorum saygılı ve mesafeliyim ağır olmasa da benim güzel anlarımı mahvettiler. Maaş gününde vericek mi bilmiyorum ama sanmıyorum köyde parası yetmeyecektir. Muhtemelen kendimi tutamayıp kavga çıkaracağım çıkarmadan önce sakinleşirim diye de danışmak istedim.

Affetme, allaha havale et. Affetmek zorunda değilsin, yapmasalardi kötülük.
Zorunlu olmadikcada gorusmeyin, konusmayin.

Canım benim tabikide düşünüyorum ama ne oluyor sana söyleyeyim. Oh ne güzel kocamla gezeceğim diyorum pat görümcem beni de götürsene abi neden çağırmıyorsun diyor. Ee ben attım kafadan ama çıktı bi yerden ? Şimdi benimle ilgili olayda hesap sorar gibi konuştu ya geliyorlar bana.

Kavga çıkarmayın. Ben dili ile konuşun. "seninle konuşmayacağım da kiminle konuşacağım ben bunları, ben şunlara şunlara üzülüyorum" deyin anlatın kendinizi, ama ben dili kullanın. Suçlayıcı olmayın. eşiniz ailesini savunur duruma geçmesin, sizinle empati yapmasını sağlayın. Kavga çıkmasın.

Gece içime içime ağlardım. Her boş kaldığımda hıçkıra hıçkıra. “ abim gezdirmezki karısını, aa x sende mi burdaydın diyip dalga geçmeleri”. Farkına varmam için yüzlerini görmem yetiyor ve konuşamıyorum.

Bakalım hayatımda kayınvalidem köye yerleşince neler değişicek. Görümcemle daha da mesafe girecek aramıza.

Kız uzmana bunları anlatsam bacım boşver affetme nalet gelsin ben olsam bende affetmem der

Yorumunuz için teşekkür ederim

Şey diyesim var madem ödeyemecek neden alıyor biz sokaktan mı topluyoruz parayı. Gerçi biliyorsunuz ne söylersek söyleyelim aileye verilen paraya laf yapan kötü kız olunucak o yüzden sadece vermesi gerekiyor diyeceğim. vericek ve vermeli konu kapanmıştır

Biz bas basa gezmek istiyoruz tatlim de. Yumusak yumusak ve gulerek söyleyin bunu
Sonra da cevabini bile beklemeyin.
3 gunluk dunya bunlarla uğraşmayin, herseyin cevabını verin, size dert olacagina onlara dert olsun. Bu sekilde ilerleyince psikoloğa falan gerek kalmiyor inan

Yalnızlıktan kafayı yemiş

Gülemiyorum saldırasım geliyor senden izin mi alacaktın hanfendi demek istiyorum ay bi de şey der abime dedim ben abin zaten babanla geziyordu

Ben seni çok iyi anlıyorum derdin ne bilet ne parası sen sana saygı duymayan insanlara iyilik yapmak istemiyorsun kendine saygısızlık geliyor çünkü.Onlarin da sana artık iyi davranmalarının tek bir sebebi var:kocani yanına cekemeyeceklerini anladılar ve geçinmek zorunda kaldılar.Affet diyemem edemezsin ama minimum iletişim kurarak akıl sağlığını koruyabilirsin

Ahh kardeşim benimde başımda var bunlardan kaç sne geçti bok aynı bok düzelmezler affetme bende affetmiyorum Allah görüyo boşver desemde boşverilmiyor Allah yardımcın olsun

Yalnızlıktan kafayı yemiş
Hayatında kimse yok. 2 seneye yakındır evliyim eşiyle tek dışarı çıktıkları gün yıldınümü. Görümcemin tek gezmeye gittği an annesyle gezmesi çünkü bilmiyor. Sipariş vermek telefon kullanmak kart şu bu kesinlikle bilmiyor. He bi de biz denize götürdük o kadar. Teşekkür bile etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…