- Konu Sahibi birgaripkul347
Ama kadın zaten halihazirda kendine araba bakıyormuş, borç için neden beklesin ? Acilen araba istemiş, doktor sonuçta. Ha hatası parayı vermek olmuş tabi oraları geçtik, şahane bir ders almıştır zatenBelki kadının parasını değil de takılan altınları düşünerek istemiştir ve geri de vereceklerdir zaten. Araba satılacakmış, öyle okumuştum sanki diye hatırlıyorum. Arabanın satılması bile beklenememiş. Defalarca sorulmuş. Ne gerek var. Bekle bi sonra gerekirse icra yollarsın. Yani kocam hem para verip hem de kısa sürede defalarca param param param diye tepinse, altın kuruna varana kadar hesaplasa gözümden düşebilirdi
Valla kadın parasını istedi diye beleşçi ailenin gözünden düşecekse bence iyi bile olur gözünü açar bir daha bir kuruşunu bile vermez. Adam olsunlar da kredi çeksinler. Bir de utanmadan kadının parasıyla arabayi üstüne almış katakulli yapıp. Sen yokken alıyorum alıyorum diye darlamış kadını itiraz edemez bu kadar olaydan sonra diye. Bu işin bilerek yapılmadığını düşünen varsa hayat onu çok yıpratır ne diyeyim