maalesef çok fevri yapıya sahibim, bazen sert konuşuyorum istemeden.Bence kendinizi daha ılımlı ifade edin eşinize ama evet 3 ay cok
Siz bu yönde bi terapi alın bu evliliginiz icin vs degil kendiniz icin hazir farkindasiniz ve kabul ediyorsunuzmaalesef çok fevri yapıya sahibim, bazen sert konuşuyorum istemeden.
Çok iyi yapıyosunuz bence kibar kibar konuşsanız anlamaz eminimmaalesef çok fevri yapıya sahibim, bazen sert konuşuyorum istemeden.
Şu lafın üstüne ben çok kırılirdım eşiniz olsaydım,uslubunuz çok sert ve rahatsız edici.kayınvalidem eşime bana ikamet alır mısın falan dedi şok oldum. Noluyor dedim eşime, hani sizin beraber yaşama fikriniz mi var eğer öyleyse buyrun ikiniz yaşayın diye çıkıştım.
Ablası var eşimin, yakın oturuyorlar sık sık gidip geliyorlar birbirlerine. Hayır hiç sanmıyorum evlilik, vatandaşlık vs. derdi olduğunu. Maddi durumu orta halli, eşim de her ay para gönderiyor ve geçiniyor rahatlıkla.Çocuk yapar baktırırımşaka şaka gelmez zaten o zaman gencecik kadın aslında ama yalnızlık da zor tabi. Başka kardeşi yok mu eşinizin? Belki burda evlenip vatandaşlık almak istiyor olabilir mi? Türkiye’ye göre dezavantajlı bir ülkede mi yaşıyor? Maddi durumu nasıl? Geçinemiyor da olabilir tek başına. 3 ay cidden çok misafir etmek için.
İsterse dünyanın en en iyi insanı olsun kimse kimseyi 2 ay çekmek zorunda değilEşim benim ailemi ek ustunde tutup gonulunu hoş ediyorsa,KV'nin hiçbir kotulugu yoksa gelsin,başımla beraber kabul ederim ben.
Siz ne yapardiniz diyor,ben de ev benimse gelebilir diyorum.İsterse dünyanın en en iyi insanı olsun kimse kimseyi 2 ay çekmek zorunda değil
Oturma iznini bizimle kalmak olarak görüyorum zira başka kalabileceği yer yok.Bence KV degil problem,eşinizle çok zitsiniz.
Kadın oturma izni istiyorsa alsın vatandaşlığını,Nooluyor diyorsunuz ya ; asıl size ne oluyor misal ?
Ortada sizinle kalacağına dair emare yokken bile karşınızdaki kişiyi geriyorsunuz .
Şu lafın üstüne ben çok kırılirdım eşiniz olsaydım,uslubunuz çok sert ve rahatsız edici.
Eşim benim ailemi el ustunde tutup gonulunu hoş ediyorsa,sürekli arayıp hal hatır soruyorsa,KV'nin de hiçbir kotulugu yoksa gelsin,başımla beraber kabul ederim ben.
Maalesef benim de yapım böyle.İsterse dünyanın en en iyi insanı olsun kimse kimseyi 2 ay çekmek zorunda değil
Maalesef ayrı ev açamayız, kendimiz kiradayız.Kalmasın 2 ay ne ben daraldım burda geldiğinde kiralık ev tutma fikrini ortaya atın anlar daha gelmez burdada kurulu düzenin olsun falan deyin işte saçmalayın
Ablası var. Yerleşme derdinde değil ama burayı çok seviyor ve bizimle yaşa dersek gelir yaşar bence.Eşiniz tek çocuk mu? Kv vatandaşlık alıp, Türkiye'ye yerleşmek niyetinde mi?
Evlenmeden önce enine boyuna konuşmadınız mı bunları? Buradan bakınca pek uyumlu bir çift gibi durmuyorsunuz.Maalesef benim de yapım böyle.
Sıkılıyor o zaman. Geldiğinde evde mi oturuyor yoksa geziyor mu? Yani bir de şimdi uçak biletleri malum, cep yakıyor. Zaten uzaktasınız, gelmişken kalayım diyordur. Ama oturum işi kafa karıştırıcı.Ablası var eşimin, yakın oturuyorlar sık sık gidip geliyorlar birbirlerine. Hayır hiç sanmıyorum evlilik, vatandaşlık vs. derdi olduğunu. Maddi durumu orta halli, eşim de her ay para gönderiyor ve geçiniyor rahatlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?