yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, çocukluğum geldi aklıma, alkolik bir babanın yanında harcanan yıllarım, tek amacım büyüyüp avukat olmaktı, ilk davamda annemle babamı ayırıcam derdim, avukat olamadım ama para kazanmaya başlayınca ilk işim onları ayırmak oldu, 18 yıldır babamı görmüyorum ve hiç özlemiyorum hatta babamın ailesinden kimseyle görüşmüyorum, bazen ondan bahsederken rahmetli demek geliyor içimden, sanırım benim için öldü, babam içer rızkımızı alkole meyhaneye verirdi, kimseye muhtaç değildik ama hep eksiktik istediklerimizi almazdı ama içkisine, sigaraya meyhaneye para bulurdu, ayıkken iyi bir insandı, çevresinde sevilen biri ama sarhoşken annemi tekme tokat döverdi, küfürler....gece sabahlara kadar yorganın altında ağlardık, çevresindekiler sevse ne olur...eşi ve çokcukları nefret ediyor...
yazdıklarından okuduğum kadarıyla eşin sana kötü davranmıyor inşallah davranmaz ve düzelir ama keşke kayınvalide yanına taşınmasaydınız, bence kesin tavrını koy ve burda oturuyorsak kiradan kalan parayla tedavi ol de, biran öncede tedaviye başlasın, şu an gençsiniz ama inan ilerde sorunlar artıyor, çocuk olunca ihtiyaçlarınızda artacak Allah yardımcın olsun,
bu arada şunu da belirteyim annemlerin evliliğinin son bir yılında ben çalışıyordum ve para biriktiriyordum, bütün hesabım , hayallerim ayrılmaları üzerineydi ama babamın hayaliyse artık çalışıyorsam o evin masraflarını benim karşılamam gerektiğiydi, babama sadece 1 kez para verdim ve onuda meyhanede yedi, ikinci kez para istediğinde daha ilk aldığını vermedin dedim, ve hayatımın ilk dayağını bir güzel yedim, eşşek sudan gelene kadar derler ya öyle bir dayak, o eşşek bir türlü sudan gelmedi maalesef, o dayaktan sonra da zaten bir daha ne konuştum ne yüzüne baktım, bugün olsa yine o dayağı yer paramı vermezdim..
bunları ilk kez birine anlatıyorum ve şu nedenle yazıyorum eğer çalışıp eşini para vermeye alıştırırsan iyice rahatlayacak, zaten annesinin yanında kira derdi de yok,sana ve bebeğine yazık baktın olmuyor ayrılmayı düşün ya da ayrılacağını ciddi bir şekilde belirt
bu yazdıklarmızı okuyan bekarlar varsa onlara tavsiyem 1 bardak bira bile içiyorsa evlenmeden önce iyice düşünün....evlenince hiçbir erkek değişmiyor daha çok rahatlayıp daha kötüye gidiyorlar..
Allah yardımcın olsun, yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bol bol dua et , inşallah baba olmak aklını başına getirir