- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok mutluyum bir yerden aradılar beni.. güzel bir yer inşallah memnun kalırlar da devam ederim. daimi olmak istiyorum çünkü. ne olur dua edin...
yani canım moralini bozmak gibi olmasın ama o arttırdığınız 7,200 tl yi de içki ve sigara ya yatırmayacağı ne malum.çalışmayı istiyorum da iş bulamıyorum. çocuk düşünüyor musunuz deyince hemen düşünmüyorum vs diyorum. bazıları hem soruyor ben de şimdi düşünmüyorum öncelikle gelecek hazırlamak diyorum. bu sefer de biz karışamayız diyorlar.. söylemeyince ne kadar süre düşünmüyorsunuz diyorlar..
her ne kadar kv nin evi iş yerleri olsa da bizim burası da işyeri semti. hatta arka sokakta asansör firması şartları çok iyi sekreter arıyor. hani benim cv mde iyidir. yani genel muhasebe de yaptım sekreterlik de ön muhasebe de yaptım. ama çağırmıyor. onun gibi var.. yaş olayı da geniş tutmuşlar. ama neymiş acelesi yokmuş önemli olan onun için ev yakın olmasıymış..
ama sonuç sıfır.. reklamlardaki gibi benden uygunumu mu bulacaksın diyeceğim bu ne özgüven diyecekler o durumdayım..
bazı yerler armudun sapı üzümün çöpü diyorlar ama böyle hiç pürüz olmayan yere de çağrılmayınca resmen hayattan da herkesten de soğuyorum..
çalmadım kapı söylemedim kimse kalmadı. aramadım eleman arama siteleri kalmadı. işkur desen adım başı kendi elemanını doldurmakla meşgul.. orası da aynı diğer siteler gibi ilandan bakıp arayıp gidiyorsun.. hatta arıyorsun bir de diğerlerine en azından başvuruyorsun cv ni inceleyip çağırıyorlar..
yıldım bunaldım sıkıldım.
gitmek avantajlı gibi görünüyor ama aslında dezavantajları da çok.. işte orda tıkanıyorum. boğuluyorum.. hadi herşey yolunda gitti çocuğum oldu sonra ona bakacağım.eşimin eline bakacağım. insan üzülüyor. kendi yeğenine harçlık veriyor. durumumuz kötü olduğu halde ben çalışırken bile harçlık veremedim yeğenime. üstelik yeğenim benim elimde büyüdü.. güya annelere yakınım onların çok nadir görüyorum. görmek değil benim derdim herşeyim düzensiz alt üst..
kpss ösym görüyorsunuz torpil skandalları geziyor.. zaten ortada... dayımız yok iyi bir yere girmek için.. ama belli bir yaştan sonrada özel sektöre de giremiyorsunuz..
geceleri uyuyamıyorum.. ağlamaktan kötü oldum. tiroit im stresli anlarda fırlıyor. işten çıktığımda 2 yken 58 e fırladı. sonra çok zor düşürdük..
çocuğum olsun diyorum onu da yapamıyorum. işe giriyim diyorum onu da yapamıyorum. onca yıl oku, 15 yıldır çalış elinde olan kocaman bir sıfır.......
hayat bana gülmüyor bir türlü..
kızlar çok mutluyum bir yerden aradılar beni.. güzel bir yer inşallah memnun kalırlar da devam ederim. daimi olmak istiyorum çünkü. ne olur dua edin...
eşim hiç öyle biriktiriyim de birşeyler alıyım düşüncesinde olmamış. bekarken de olmamış evlendikten sonra da. aksine düğün masrafları dışında borçla yani ödenen aylık borcun (5 yıl vadeli) 3 de 2si evlenmeden önceki borcuydu.düğünle hatta benimle uzaktan yakından ilgisi yoktu.
taşınmazsam ucu ucuna normalde yetişir. ben de kimsenin nazını havasını çekmem düzenimi değiştirmem ama eşim maalesef şahsi harcamaları yüzünden(sigara içki) yetişmiyor. bir de inanın şurası gerçek bu zamanda kira ödemek de kolay olmuyor 12 ay 7200 tl yapıyor hani boşuna bu parayı verip rahat olmak var.. bu zamana kadar biraz olabilir çalışıyorduk ona göre ödemelerimiz gelirlerimiz dengeliniyordu buna rağmen eşim masrafları için kredileri yükleniyordu. şimdi onu yapamayacak mı .sanmam.. kredilere yüklenecek ben iş bulamazsam anne evine gidelim diyecek. aslında benim işe girmemi çok istiyor. oraya gitmeyi o benden daha çok istemiyor.
şimdi kv demler de bilmiyorum iş buluyum diye çırpınıyorlar ama ellerinden birşey gelmiyor..
aslında eşimin iş yeri orası olduğu için yani bu tarafa mesafe olduğu için biz o taraflara taşınmayı da düşünüyoruz. burda çalıştığım kiraya gidiyor yani.. benim işsiz kalmam eklenince iyice o tarafta oldu..
ama işte insan diyor ki düzeni saati belli olsa bu taraflarda iş bulsam.
arkadaşlar teşekkür ederim. işe başlayacağım inşaallah kalıcı olurum. eşime gelince de maaşı zaten krediye gidecek benim ki de kiraya.. faturaya. bu yüzden kartları da alacağım hatta kapattıracağım
Kredi ne içindi ?
Kira verdiğinize göre konu değil
Araba filansa arabayı satın kapatın