- 8 Ağustos 2011
- 11.268
- 6.610
- 448
- Konu Sahibi balcicegim
-
Kesinlikle, baştan nasıl alışırsa öyle gider. Sonra değiştirmek daha zor.Çoğu erkek ne annemi sonra gideriz demesi lazım araya mesafe girmişse. Ama Kayınvalide despot sesini çıkarmazsa konu sahibi daha cok planı alt üst olur:)
O aslinda seni sormuyor, sadece oglunu merak ediyor iyi bakiliyor mu diyeSormasın tabi ama eşim varken hergün soruyordu çocukmuşuz gibi
Doğumlarımız yakın benimde temmuz 9:) cinsiyeti nedir benim erkek :)Kesinlikle, baştan nasıl alışırsa öyle gider. Sonra değiştirmek daha zor.
Me too.Doğumlarımız yakın benimde temmuz 9:) cinsiyeti nedir benim erkek :)
Bu sene gerçekten erkek senesi kime sorsam çoğunluk erkek neyse konu sahibinin konusu dağılmasın sustum:)Me too
Eşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
Kocanız dememiş mi ben evimi özledim eşimi özledim ana ne yemeği ne daveti müsait olunca haber ederiz siz bize gelirsiniz die . Bekler dururdu işte arayacaklar davet edecekler dieIstiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmiş
Muhtemelen ilgi, sevgi bekleme meselesi değil. Oğlunun yanında geline de çok iyi davranıyor, ortada oğlu yokken bambaşka oluyor.Eşiniz evdeyken de sizi değil aslında oğlunu arıyordu.
Eşiniz evden gidince araması için bir neden kalmadı.
Ne güzel aramıyor diye sevineceğinize bilenmek için sebep aramışsınız.
İlgiyi ve sevgiyi kendi annenizden bekleyin.
Kötülük yapmayan kayınvalide neden iyilik yapmıyor diye beklentiye girmeyin.
Muhtemelen ilgi, sevgi bekleme meselesi değil. Oğlunun yanında geline de çok iyi davranıyor, ortada oğlu yokken bambaşka oluyor.
O zaman aynı şekilde karşılık versin.
Oğlu varken yüzüne gülsün, yokken yüzüne bakmasın kısasa kısas.
Palto senin ilk gebeliğin mioğlu yokken kadın gelini görmüyor ki zaten
Yok 13 yaşında bi oğlum varPalto senin ilk gebeliğin mi
Sağlıkla büyüt inşallahYok 13 yaşında bi oğlum varbunlar tekne kazıntısı aramayla bulduk
Ay ne kadar önem veriyorsunuz böyle şeylere, yahu eşinle evde takıl işte ne alaka kayinvalide, bu kadar mı işsizsinizEşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
Kimseyi sahiplenmeyin kendinizden başka!Ama eşim yokken onları sahiplendim gittim aradım sordum o yüzden bekledim birazda olsa onlardan da
Yani canın nasıl istiyorsa öyle yapEşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
Bence tartışma senden dolayı cıkmasın, kv den zaten fitne biriyse er ya da gec sacmalar yaptıkları ortaya cıkar esınde bu durumun farkına varır. O aksıyon alsın aılesıne karsı sen ara bozan olma derım benEşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?