- 13 Şubat 2025
- 66
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi balcicegim
-
Istiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmişUzun bir seyehatten dönen kocamın kapı önünde kucağına atlarım ne kayınvalidesi ?
Ne bilim oğlu varken düşkündü bana da. Neyse görmüş oldum bende . Evde gecirip ilk gün kocamla telefonlari kapatmaya karar verdim suanKayinvalideye sonra gidersiniz once birlikte zaman gecirin. Kayinvalidenizde sizin icin degil oglu icin soruyordur yediginizi ictiginizi bu kadar kendinizi yakin gormeyin. Sormadigi icinde onemsemeyin.
Sen durmamissin ki kocana seni özledim başka gün gideriz biraz haret giderelim deseydin kocan da yorgunum diğer gün gelirim diye reddedirdi ama sen annesinin muhabbetini yaparsan adam da dünden razi gibi gider anasına.Istiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmiş
Oglu varken cok düskündü bana özel yapıp yemek gönderirdi seviyorum diye ama simdiiiiii yokEvet bende tam tersi acı beni kayınvalide aramasada olabilir derim.
Sizinkide değişikmiş konudaki sebeb
Biraz onu denedim aslında o da bana bırakınca bozuldum erkek daha cok özler sonuçta o da diyebilirdi benimle vakit geçirmek istediğiniSen durmamissin ki kocana seni özledim başka gün gideriz biraz haret giderelim deseydin kocan da yorgunum diğer gün gelirim diye reddedirdi ama sen annesinin muhabbetini yaparsan adam da dünden razi gibi gider anasına.
Anladım.Oglu varken cok düskündü bana özel yapıp yemek gönderirdi seviyorum diye ama simdiiiiii yok
Tam 1.5 yıl oldu bu ay insallah azalır bekliyorumNormalde soruyorsa çocuğuyla konuşmak için arıyordur havadan sudan konuşurken ne yediniz içtiniz diye soruyordur benim kv de sık sık arardı bugün ne yaptın diye sorardı.
Bilmiyorum yeni evlimisibiz ama bunlar şuzümsuz şeyler.
Zamanla azalacak zaten konuşmalar takılma.
Eşinle ilk evinde vakit geçir
EvetAnladım.
Aman adı üstünde kaynana
En güzeli mesafeO onun oğlu siz el kızı . Çoğunda hikaye o anne kız vsvsvs bunu herkes bilir.Anne bitane . İkincisi ile saygı hürmet mesafe .
Biraz onu denedim aslında o da bana bırakınca bozuldum erkek daha cok özler sonuçta o da diyebilirdi benimle vakit geçirmek istediğini
Hmm evet olabilir neyse birazdan arayıp planı eşime anlatayım bakalım tepkisi ne olacak özledim o gün birlikte gecirelim diye düsünüyorum yemeğe de çıkarız derimCevabını duyunca kirilacaginiz sorular sormayın ,belki eşin de seni denedi ;" kaç zamandır yokum karımın teklifine bak" dedi ?
Siz umurunda değilsiniz, oğluşu için soruyordur. Hatta iyi bakabiliyor musunuz, besleyebiliyor musunuz ondan soruyordur.
Eşim evdeyken hergün cocukmuşuz gibi ariyordu. Sesimizi duyma bahanesiyle yemeği soruyordu
Asla bunalmadım aksine cok mutluyum sadece esim varken hep arar sorar hatta sevdigim yemekleri yapıp yollardı simdi o ilgisi yok sikayet ettigimden değil yani oğlu varken yapıyormuş sadece o yüzden bilendim. Oğlu geldigi ilk günde davet etmiş yemeğe o yüzden biraz şey pldummKayınvalideniz neden size ne yediğinizi ne içtiğiniz sorsun ki. Bu çok bunaltıcı bir ilişki. Siz neden bunlara alındınız. Eşiniz uzaktan geliyor başbaşa olmanız gerekir ne işiniz var kvnizin evinde.
Ya hu evde olun dışardan söylersinizHmm evet olabilir neyse birazdan arayıp planı eşime anlatayım bakalım tepkisi ne olacak özledim o gün birlikte gecirelim diye düsünüyorum yemeğe de çıkarız derim
Darlıyor napim arıcak sürekli yarın gelin ha diyeOglunu aç birakiyor musun diye ariyor kadin seni düşündüğünü mü saniyordun bunca zaman.
Eşinizle gecirin ilk gunu bu cok normal bisey yani kv ile sorun yaşamasa bile kim eşi geldigi gun koşa koşa kaynanaya gider ya
Uzun bir hasret var ise neden gideyim ki bir yere kimse kaçmıyor sonuçta.Eşim uzun bir seyahatten yarın dönüyor. Fakat bu süreçte kayınvalidem pek benimle ilgilenmedi yediğim içtiğimi bile sormadı. Eşim evde olduğunda hep sorardı ne yaptın diye neyse işte kücük seylerle bilendim ona karşı. Eşim dönünce direkt ailesine gidip aradan cçıkartayım görüşme faslını diyorum yoksa ilk gün eşim benimle mi gecirsin sizce ? Eşime sordum sen bilirsin dedi yani hangisi doğru olur sizce
O yüzden aradan çıksın gitsek mi dedim ama yanlış bir seymis anladigim kadariyla gitmemek en iyisi kocamla tek olucam karar verdimDarlıyor napim arıcak sürekli yarın gelin ha diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?