Kayinvalideme mi bana mı ?

Evet bende tam tersi acı beni kayınvalide aramasada olabilir derim.

Sizinkide değişikmiş konudaki sebeb

Kayinvalideye sonra gidersiniz once birlikte zaman gecirin. Kayinvalidenizde sizin icin degil oglu icin soruyordur yediginizi ictiginizi bu kadar kendinizi yakin gormeyin. Sormadigi icinde onemsemeyin.
Ne bilim oğlu varken düşkündü bana da. Neyse görmüş oldum bende . Evde gecirip ilk gün kocamla telefonlari kapatmaya karar verdim suan

Istiyorum bende öyle yapmak ama kayınvalidem simdiden oni arayıp o gün yapacağı yemekleri konuşmuş davet etmiş
Sen durmamissin ki kocana seni özledim başka gün gideriz biraz haret giderelim deseydin kocan da yorgunum diğer gün gelirim diye reddedirdi ama sen annesinin muhabbetini yaparsan adam da dünden razi gibi gider anasına.

Sen durmamissin ki kocana seni özledim başka gün gideriz biraz haret giderelim deseydin kocan da yorgunum diğer gün gelirim diye reddedirdi ama sen annesinin muhabbetini yaparsan adam da dünden razi gibi gider anasına.
Biraz onu denedim aslında o da bana bırakınca bozuldum erkek daha cok özler sonuçta o da diyebilirdi benimle vakit geçirmek istediğini

Tam 1.5 yıl oldu bu ay insallah azalır bekliyorum

Cevabını duyunca kirilacaginiz sorular sormayın ,belki eşin de seni denedi ;" kaç zamandır yokum karımın teklifine bak" dedi ?
Biraz onu denedim aslında o da bana bırakınca bozuldum erkek daha cok özler sonuçta o da diyebilirdi benimle vakit geçirmek istediğini

Cevabını duyunca kirilacaginiz sorular sormayın ,belki eşin de seni denedi ;" kaç zamandır yokum karımın teklifine bak" dedi ?
Hmm evet olabilir neyse birazdan arayıp planı eşime anlatayım bakalım tepkisi ne olacak özledim o gün birlikte gecirelim diye düsünüyorum yemeğe de çıkarız derim

Eşim evdeyken hergün cocukmuşuz gibi ariyordu. Sesimizi duyma bahanesiyle yemeği soruyordu

Oglunu aç birakiyor musun diye ariyor kadin seni düşündüğünü mü saniyordun bunca zaman.
Eşinizle gecirin ilk gunu bu cok normal bisey yani kv ile sorun yaşamasa bile kim eşi geldigi gun koşa koşa kaynanaya gider ya

Kayınvalideniz neden size ne yediğinizi ne içtiğiniz sorsun ki. Bu çok bunaltıcı bir ilişki. Siz neden bunlara alındınız. Eşiniz uzaktan geliyor başbaşa olmanız gerekir ne işiniz var kvnizin evinde.
Asla bunalmadım aksine cok mutluyum sadece esim varken hep arar sorar hatta sevdigim yemekleri yapıp yollardı simdi o ilgisi yok sikayet ettigimden değil yani oğlu varken yapıyormuş sadece o yüzden bilendim. Oğlu geldigi ilk günde davet etmiş yemeğe o yüzden biraz şey pldumm

Hmm evet olabilir neyse birazdan arayıp planı eşime anlatayım bakalım tepkisi ne olacak özledim o gün birlikte gecirelim diye düsünüyorum yemeğe de çıkarız derim
Ya hu evde olun dışardan söylersiniz adam bu sefer diyecek madem yemeğe dışarı cikacaz anneme gidelim giy fantazi elbiseni kur muumlu Los isikli sofrani kocanla başbaşa gecir. Hatta elbisenin ve sofra hazirlikliklarinin ufaktan resmini at ve seni bekliyorummm diye cilve yap

Darlıyor napim arıcak sürekli yarın gelin ha diye

Uzun bir hasret var ise neden gideyim ki bir yere kimse kaçmıyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…