Kayınvalideme "Benim için yoksun" dedim. Sonunda sabrım taştı...

canım çok üzüldüm umarım eşim birgün hata yaptığını anlar sanırım benim böyle davranabilme sebebim ailemin en başta eşimle konuşması oldu ama yinede sağolsun eşimde ezdirmez senin için dua ediyorum inşallah hep mutlu ol :1hug:

Aaağğğzınaaaaaa sağıkkkkkkk
öpüyorum seni alnındannnnn
Hiç içinde tutmaaaaaaaa
Kafanada takmaaaaaaa

ohhh çok ii yapmışsın içinde kalacağına birazda o düşünsün sinirlensin.bide hamilesin onun anlayışlı olması lazım.aynı şey benimde başıma geldi koydum mesafeyi çok rahatım şimdi.herşeyi senin ailenin üzerine yıkarsa sen ve eşinde bütün sevgini saygını kendi ailene verirsin herşey karşılıklı.

öğrencilerininizin içinde bazılarını sevip bazılarını sevmediğinizi bu kadar olağan bi şekilde anlatmanız çok tuhaf geldi bana onların hepsi sizin öğrencileriniz hepsine eşit sevgi beslemeniz gerekir anne evlatlarını ayırmıyosa öğretmen de öğrencilerini ayırmamalıdır birbirinden ileride o öğretmeni tarafından sevilmeyen çocukları bir düşünsenize psikolojilerini ne kadar çok etkileyecektir çok üzüldüm bu sözlerinize ki çocuklar saygıyı da öğretmesi gereken kişiler siz öğretmenlersiniz ailelerle birlikte böyle sevmem demekle olmaz

siz gene tartışabiliyosunuz biz tartışamıyoruz bile hemen kavga çıkarıp hakarete dökebiliyo işi yada kendi kendine küsüp konuşmuyo aman yaaaa ne zor bu işler......

yapmasaydın demek kolay oluyor ama demek ki canınız çok yandı... bende patlıycam böyle birgün ama ne zaman bilmiyorum. sizin eşiniz yanınızda olmuş ne güzel benim eşim ne kadar haklı olursam olayım hemen savunmaya geçer laf söyletmez. :84:

ayy vallahi aynı benim de çocukta böyle problemlerim oldu ve kaynanam ve görümcem sayesinde çocuğumu 40 gün bile emziremeden süt göğsümde kitlendi. Ben Allaha havale ediyorum canım sen de öyle yap. benim kocada hem ailesini haklı görür ama ben bu güne kadar hep iyi olmaya çalıştım yaranamadım bundan sonra uğraşmıyorum artık vız gelir tırıs giderler Sen ne olursa olsun asma suratını özellikle kocanın yanında aileni düşün Allah sabır versin canım

anne-baba-evlatla ,öğretmen öğrenci ilişkisi çok farklı bana göre.diğer arkadaş sevilen öğrencinin de sevilmeyen öğrencinin de hal ve hareketinden dolayı sevilip sevilmeyeceğini söylüyor.çok haklı bence.çünkü insanız nefis taşıyoruz çevremizde bile sevdiğimiz ve sevmediğimiz insanlar varken bir öğretmen bütün öğrencilerini aynı koşullarda sevemez.ama sevip sevmediğini belli etmeyebilir.öylede olmalı.zaten sanırım arkadaşta belli etme yönünden dememiş.elbette üzerimize düşeni yapacaz ama çocuk almıyorsa öğretmeni ne yapsın.benim dersine girdiğim öğrenciler üni. öğrencileri ama inanın neler var neler.bir çocukta 7 de neyse 70'inde o olacağına göre eğitimci olmak zor artı hepsini aynı koşulda sevmek imkansız ötesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…