kızlar 35 haftalık hamileyim ve 4,evimize taşınıyoruz kayınvalidemi aradım napıyosun anne hiç arayıp sormuyosun naptı bunlar diye üzüldüm ve kırıldım şahsen dedim.ardından bana bende birçok şeye kırılıyorum dedi açık ol birşey varsa söyle bana dedim.evlenirken ablanların gelin başını bile yaptırmadınız dedi(21 ay oldu evleneli bu arada)bende beş kuruş paran varmı oğlum diye sordunmu oğlunada bunu söylüyorsun hangi birgün yanımızda oldunuz dedim.oda hemen oğlumu aldınız benden dedi(ayrıca kendi evimiz var ama eşim ailemle çok iyi anlaştığı için hep bizde oturur babamla dertleşir babam ona hep canımı iste vereyim der)bende sen bunu hep söylüyosun benim suçum yok dedim.ardından ben istemeseydim almazdım seni oğluma dedi bende önemli değil oğlun sevdi aldıya dedim evet aldım oğlunu elinden dedim(aşırıya kaçarak)ama yerleşince evimize gelirsiniz dedim.bundan sonra yoksunuz bizim için hiç yanımızda olmadınız birde her aradığınızda oğlum şu 50 ytl tutuyo bu 100 ytl tutuyo dediniz dedim bana baban zengin yapsın işte size dedi sinirlendim ve terbiyesiz dedim kapadım telefonu eşim biliyor ve takma kafana diyor amacım eşimin ailesine saygısızlık değildi ama kızlar dayanamaım bana sürekli elalemin çöpe attığı şeyleri getiriyor bak bunu çöpe atıyordu filanca giyersin diye aldım bende diyor oğlumun parasını yiyorsun diyor dayanamadım patladım elim ayağım titriyor birşey söyleyin bana nolur