• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme "Benim için yoksun" dedim. Sonunda sabrım taştı...

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
kızlar 35 haftalık hamileyim ve 4,evimize taşınıyoruz kayınvalidemi aradım napıyosun anne hiç arayıp sormuyosun naptı bunlar diye üzüldüm ve kırıldım şahsen dedim.ardından bana bende birçok şeye kırılıyorum dedi açık ol birşey varsa söyle bana dedim.evlenirken ablanların gelin başını bile yaptırmadınız dedi(21 ay oldu evleneli bu arada)bende beş kuruş paran varmı oğlum diye sordunmu oğlunada bunu söylüyorsun hangi birgün yanımızda oldunuz dedim.oda hemen oğlumu aldınız benden dedi(ayrıca kendi evimiz var ama eşim ailemle çok iyi anlaştığı için hep bizde oturur babamla dertleşir babam ona hep canımı iste vereyim der)bende sen bunu hep söylüyosun benim suçum yok dedim.ardından ben istemeseydim almazdım seni oğluma dedi bende önemli değil oğlun sevdi aldıya dedim evet aldım oğlunu elinden dedim(aşırıya kaçarak)ama yerleşince evimize gelirsiniz dedim.bundan sonra yoksunuz bizim için hiç yanımızda olmadınız birde her aradığınızda oğlum şu 50 ytl tutuyo bu 100 ytl tutuyo dediniz dedim bana baban zengin yapsın işte size dedi sinirlendim ve terbiyesiz dedim kapadım telefonu eşim biliyor ve takma kafana diyor amacım eşimin ailesine saygısızlık değildi ama kızlar dayanamaım bana sürekli elalemin çöpe attığı şeyleri getiriyor bak bunu çöpe atıyordu filanca giyersin diye aldım bende diyor oğlumun parasını yiyorsun diyor dayanamadım patladım elim ayağım titriyor birşey söyleyin bana nolur

yuuuuuuuuh diyebilirim sadece...
zor olsa da boş ver bence, bak eşin senden yana inanıyor ve mutlusun evin var ve ailenle sorunun yok...
ne bileyim yaa olmamaları daha iyi gibi görünüyor..
yuhh yani yuhhhhhh !!

canım galiba bu hassasiyet hamile olduğun için :1hug:
ama ne olursa ne yaparsa yapsın büyüğündür
duyma dediğini cevapta verme
terbiyesiz demen bence yanlıs olmus canım
ne olursa olsun eşinin annesi
sende bir annesin artık yerimseniben

Eşin senin yanındaysa hiç arayıp sorma, oralı olma. Bunları söyleyecek kapasitedeki bir kadına söylenecek hiçbir söz yok. Onları yok sayacaksın....

kızlar aşırıya kaçtığımın farkındayım çünkü beni hep ezmeye çalışıyor sürekli arkamdan konuşup ailemi söylüyor oysa ben he eşime aşkım gidelim kalalım annenleri ara aşkım erzak alıp öyle gidelim aşkım diye konuşurum sonunda sabrım taştı ALLAH GÜNAH YAZMASIN ama dayanamadım

bana sürekli annenler yapsın paraları var diyip duruyor bu zamanda emekli maaşıyla gçinen ve kirada oturan zengin biri gördünüzmü hiç

kızlar 35 haftalık hamileyim ve 4,evimize taşınıyoruz kayınvalidemi aradım napıyosun anne hiç arayıp sormuyosun naptı bunlar diye üzüldüm ve kırıldım şahsen dedim.ardından bana bende birçok şeye kırılıyorum dedi açık ol birşey varsa söyle bana dedim.evlenirken ablanların gelin başını bile yaptırmadınız dedi(21 ay oldu evleneli bu arada)bende beş kuruş paran varmı oğlum diye sordunmu oğlunada bunu söylüyorsun hangi birgün yanımızda oldunuz dedim.oda hemen oğlumu aldınız benden dedi(ayrıca kendi evimiz var ama eşim ailemle çok iyi anlaştığı için hep bizde oturur babamla dertleşir babam ona hep canımı iste vereyim der)bende sen bunu hep söylüyosun benim suçum yok dedim.ardından ben istemeseydim almazdım seni oğluma dedi bende önemli değil oğlun sevdi aldıya dedim evet aldım oğlunu elinden dedim(aşırıya kaçarak)ama yerleşince evimize gelirsiniz dedim.bundan sonra yoksunuz bizim için hiç yanımızda olmadınız birde her aradığınızda oğlum şu 50 ytl tutuyo bu 100 ytl tutuyo dediniz dedim bana baban zengin yapsın işte size dedi sinirlendim ve terbiyesiz dedim kapadım telefonu eşim biliyor ve takma kafana diyor amacım eşimin ailesine saygısızlık değildi ama kızlar dayanamaım bana sürekli elalemin çöpe attığı şeyleri getiriyor bak bunu çöpe atıyordu filanca giyersin diye aldım bende diyor oğlumun parasını yiyorsun diyor dayanamadım patladım elim ayağım titriyor birşey söyleyin bana nolur

ne demek kendi ailen baksın...
bi defa evlenmişsin ailen sana bakmak zorunda değil...
maalesef benim ailemde benim ihtiyaçlarımı alıyorlar...
birgün demezlerki allah razı olsun,oğlumuzu masraftan kurtarıyorlar....
onun söylediklerini gözün görmesin kulağın duymasın...
sen eşinle mutlu olmaya bak gerisi boş zaten...:teselli:

Helal olsun onca hafta düşünmüş gelin başını !!!!
diyecek söz bulamıyorum Allah ıslah etsin akıl fikir ihsan etsin
ne demek çöpe atacaklarını sana getirmek yaaaa
Bence fazla takılma ve sürekli sorunu dile getirme yokmuş gibi davranmaya çalış
Eşin de bence annesini bildiinden sana hak vermiş
Bebeğini düşün
Rabbim yardımcın olsun

evet biraz aşırıya kaçmışsın sonuçta herşey saygı çeçevesinde olmalı,
ama demeki senide çileden çıkardılar be arkadaşımm:delphin:

Eşinde senden tarafa ise hiç takma kafana demekki eşinde eğriyi doğruyu görüyor.
Kayınvaliden de belki başka birisine kızdı da sana patladı. Bebiş doğsun hayırlısı ile gelirler bence hiç canını sıkma.

sen hamilesin ya canım duyguların aşırı yoğun ve buna bağlı olarak da tepkilerin de.ben de yeni doğum yaptığımda 5 gün olmuştu hastaneden eve geldim eşimin halasının hastaneye getirdiği çatalı hastanede unutmuşum diye bana çıkıştı lohusa halimde altı üstü bi çatal için yerinden kalkamayan yeni doğum yapmış birine hesap sormaya kalktı ben de o zaman kendimi kontrol edemeyip bi kaç laf söyledim..yeter bu kadar üstüme geldiğiniz dedim.canım kendieri de o yollardan geçmiş çocuk doğurmuş hamile ya da lohusa kadının ne kadar hassas olduğunu bilmiyorlar mı?? daha çok üstüne geliyorlar anlayışsızlar..

Eşiniz bu sözlerinize kızdı mı?Arkanızda mı ? Ben ''terbiyesiz''falan diyemezdim doğrusu ne kadar da sinirlensem.O yüzden sizi tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile3

olan olmuş
olmasaydı daha iyi tabii ama artık düşünüpde ne kendini nede bebeğini üzme
demekki sende biyerde dolmusun ve patlamıssın
daha fazla düşünme

ya hep aynı teraneler yok büyügün yok kocanın annesi bilmem ne!
yıllardır aysede fatmada aslıda ebruda yasadı bunları nıye acaba ?
hep sustular cunku kımse tepkısını dıle getırmedı buyuk! dedıklerımızde bız sustukca bastı bogazımıza.
bır sey yanlıssa goster tepkını ezdırme kendını hıc bır zaman buyuktur deyıp saygı gosterdıkce tepemıze cıkıyorlar cunku

hamile hamile yaşattığı stres bakkötükedihüsotöbe töbe
neyse bi süre görüşmezsiniz ne güzelhihoyyyt
darısı başımadelikafadulden

Canım demekkı okadar canına tak etmiiş kaynanaların meşhur lafı zaten oğlumu aldın elımden onların oğulları canı canda bızımkı patlıcanmı bızde ana baba evladıyız galıba kaynananın yaptığı ılk dengesızlıkdeğil bu?????????

olan olmuş artık
kendini üzme canım
zaman herşeyin ilacıdır
senin şimdi en çok düşüneceğin şey bebeğin
eşinde iyi karşılamış bak aranızda sorun olmayacak
dert etme ,salla gitsin

canım ne kadar dolmusun sen böyle bebegine yazık
sakınles azcık
eden bulur guzelım bunu unutma alllaha havele et
cok ıyı anlıyorum senı
eşin yanında takma kafana diyor
takma sende