Aynı durum bende de var, benim de eşimin maaşı 5 bin falan bize ancak yetiyor. O ise sürekli annesini düşünüyor kardeslerine yardım ediyor hayır etsin zaten ama bu insanın kazandığı zaten ne kadar ki hepimize yetsin. En son konustum bu durumu senin önceliğin ben olmalıyım dedim önce tartıstık falan ama kabul etti tabi. Etmek zorunda ozaman evlenmeyecekti yani. Oturup anasına bakacaktı. Bu erkeklerin annelerine düşkünlükleri ne olacak böyle.. Bence alın karsınıza konuşun yoksa daha cok mağdur olursunuz..Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Altın aldırmıştım e çalışmıyorum da. Hayatımdan endişe duymalımıyım bu durumda bilemedimEvet sosyolojik tespitiniz mükemmel
Erkeklerin kadınları öldürme sebeplerinden biri kadının evlenirken altın aldırması veya çalışmaması
Hı hı evet
Altın aldırmıştım e çalışmıyorum da. Hayatımdan endişe duymalımıyım bu durumda bilemedim
Tek çare bu diyorsan olur tabikiBoşan bence
Bu erkeklerin ana değeri başka zatennMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Yok ki bir kocasıÜyeyi sanırım kocası zorla çalıştırıyor , bu kadar saldırganlığın başka bi açıklaması olamaz.
Sen de sana her ne lazımsa aman yazık günah demeden alacaksın ve annesine aldığına karışmayacaksin.Madem kendine güveniyor o zaman bırak halletsinMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Sizin oğlunuz yok galiba. Allah hayırlısını versin. Bir oğlunuz olsun, ne yapmış anası ona kii? diye bir daha sorun :) (size kinaye olsun diye yazmadım, evladınız var mı bilmiyorum. evlat kolay yetişmiyor, ana çok şey yapıyor. Yeri geliyor yemiyor, yediriyor; giymiyor giydiriyor. Fedakarlık yapmadan büyümüyor bir çocuk. Yanlış anlamayın beni; bu erkek, eşinden çok annesine düşkün olacak anlamını taşımıyor. Elbet evli bir erkek önce kendi evinin ihtiyaçlarını görecek ama ne yapmış anası? kısmına katılmıyorum sadece. Çocuk annesine klima almak istiyorsa alır, ama konu sahibi kendi ihtiyaçlarından vazgeçtiği için (örn sandalet) bu masraf onun gözüne batıyor. Benim tavsiyem, konu sahibi daha evliliğinin başında, kendi ihtiyaçlarından gereksiz ödün vermemeli. İnanın (konu sahibi için söylüyorum) biraz bencil olan kadınlar daha kıymetli oluyor. Kocası "bir sürü borcumuz var, anama da 5bin liralik klima aldım, 5 bin lira daha borca battım sen ne diye sandalet alıyorsun" demiyecektir, dememeli. Diyorsa o zaman başka...)Bu erkeklerin ana değeri başka zatenn
Anama feda olsunmuş napmış anası ona kii
Madem anasına feda olsun kalksın gelsin sizin borçlarını kapatsın o zaman kaynana
Tek çare bu diyorsan olur tabiki
Sakın gereksiz fedakarlık yapmayın. Bizde 40 bin kadar borçla evlendik ikimizde çalışıyorduk ilk aydan ailesi 2 çeyrek istedi. Sonra kurbana paraları yetmemiş. Sonra 200 sonra 600 bi bitmedi. Ben çözümü kavga çıkarmakta buldum benimki çok büyümüştü sizinki daha başlangıç tepki göstermek yerine alın istediğiniz çatır çatır harcayın. Bir de çok üzgünüm ama sürekli ailesine para vericek.Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Calismayan calismak istemeyen calismayi reddeden kadinlar asla karisamaz. Is arayan ama her isi begenmeyenler %20 karisabilir. Is arayan her isi kabul edecekler yuzde%35. Yukseler gider boyle:)Çalışmayan kadınlar karışamaz mı eve giren paranın nereye harcanacağınavalla karışıyoruzzz hediyenin de gelirimize göre olanını alıyoruz her iki tarafada.
Biz de çıldırıyoruz, ben çıldırırken gidecek anasına klima alacak adam ne diye evlenmiş, otursaymış anasının dizinin dibinde.Klima ihtiyaç değil diyen arkadaşlar nerede yaşıyorlarrrrekmek su kadar ihtiyaç şuan çıldırıyoruz
Biz de çıldırıyoruz, ben çıldırırken gidecek anasına klima alacak adam ne diye evlenmiş, otursaymış anasının dizinin dibinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?