• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Otrera Otrera da sormuş ben de merak ettim. Bu rahatsızlıklar bir uzman hekim tarafından tanısı konmuş rahatsızlıklar mı yoksa siz Google'dan bakarak kendinizde bunların olduğunu mu varsayıyorsunuz? Hem Borderline, hem anksiyete hem depresyon tanılarını alan birini kliniğe bile yatırabilirler zira.
Doktor tarafından kondu. Zaten yataklı tedavi de alıyorum dönem dönem.

Açıkçası ben eşinin de maddi konuları çok organize edemeyen ,bir anlık coşkuyla ani harcama kalemleri yaratabilecek birisi olduğunu düşündüm.Ama 10 yıldır tanıdığın bir insanmış ,durum böyle olsa farkederdin

Şimdi konuya gelicek olursak hastalığınız için burada kimse bir şey diyemez çalışıp çalışmamakta sizin keyfinize kalmış. Lakin borç şu bu dedinizde eşimin borcu dediniz. Bu eşinizin değil ikinizin borcu eşyalarınızın borcu anladığım kadarıyla siz eşya almamışsınız yanlışta değerlendiriyor olabilirim ama bir yerde benimkiler diyerek belirttiğiniz karşı tarafın ailesinin durumunun kötü olduğunu buna rağmen kredi çekip size 80 gram altın yaptığıklarını yazmışsınız sonra millet laf edince çevirip nişanlım altın borcu ödüyor demişsiniz orayı hiç anlamadım zira lafı çevirmişsiniz adghjj Şunu diyebilirim şimdi borç harç içinde maaşı kadar bir jest yapılabilinir mi bence eli hafifleyince yapılabilinirdi. Şu an için kişiye kalmış bir şey altından kalkarım derse alınır yani sonuçta mantıklı olalım ailelerimiz bize yetişkinlik dönemine kadar her şeyi yapıyorlar. Çoluk çocuğun elinde son model cep telefonları var. Halbuki aileler o kadar maaş bile almıyor. Keşke biraz birikim yapıp daha makul bir borcunuz olsaydı. Tek bir çalışan ile borç geçim çok sıkıntı bu yönden biraz erteleseydiniz daha sağlıklı olurdu.
Ben o konuda adamın sevgilisine 30 gram alırım daha yukarısı olmaz demesine kızdım. Bu altın meselesinin bence konuşulması bile ayipken adam pazarlık etmiş resmen kadınla. Bizimkiler derken eşim ve ailesini toplu olarak düşünmüştüm ben ayırmadim. Sonra baktım millet böyle bir ayrım yapıyor o yüzden mesele karıştı. Evet biz altın için hiçbir şey istemediğimiz halde kendileri hem millete karşı ayıp olmasın bize yakışmaz altinsiz gelin getirmek vs diyerek kredi çekip altın aldılar. Bunu orada söylememin sebebi kızın sevgilisinin maddi durumu kötü olsa bile bir şekilde isterse alabilir böyle pazarlık yapması hoş değil demekti. Ha ben şimdi o altınları ne yaptım. Yarısını zaten geri verdim borç kapattılar. Geri kalanı da eşime verdim araba alsın diye. Çünkü ilçede yaşıyoruz hastaneye vs gitmemiz gerekiyor hep. Eşim de emboli hastası. Yollarda otobüs bekleyerek perişan oluyoruz. Acile zaten hep taksiyle gidiyoruz. O da çok masraf oluyor.

Açıkçası ben eşinin de maddi konuları çok organize edemeyen ,bir anlık coşkuyla ani harcama kalemleri yaratabilecek birisi olduğunu düşündüm.Ama 10 yıldır tanıdığın bir insanmış ,durum böyle olsa farkederdin
Tam olarak öyle biri. Pervasızca harcıyor. Ben bunun bir yerde patlayacagini. Çok sikisacagini falan düşünüp korkuyorum. Zaten hem harcamalarimda ihtiyatlı olmam hem de klima konusuna kizmam da bu yüzden. Hesapsız harcıyor. Yoksa bende istiyorum onun annesini mutlu etmeyi. Çok harika bir insan.

Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Anasına alsın klimayı rahat etsin ses etmeyin ama yerinizde olsam bende borç harç var demem yer içer giyer birde üstüne bakımımı yaptırır gezerim. Hiçbir şeyden eksik kalmam Hodri meydan :KK76:

Ben gerçekten seni tanımıyorum sizin kadar da burda vakit geçirmiyorum heralde
Aynen Nilay, sen çalışan kadınsın buralarda çok vakit geçirmezsin. Günde muhtemelen 5 dakika göz atıyorsundur hatta. 3 aydır üye olmana rağmen neredeyse benim 9 aylık üyeliğimde yazdığım kadar mesaj yazmışsın ama buranın bekçiliğini de ben yapıyorum. Kusura bakma hata etmişim seni suçlamakla.

Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Esiniz size ayakkabıyı almayin deyipte gidip klima alsa haklsiniz . Alsin 50 bin borca bi 5 bin de olur 50 yi oden onuda öder. Cok canınızı sıkmayın alasiniz varsa alın bazi seyleri sonra alsaydin yeseydin gezseydin der esiniz siz fedakarlik yaptiginizla kalirsini,

Evet tani mmpi testi yapıldıktan sonra doktorum tarafından kondu. Evliliği dört yıl erteledim zaten. Evlenmeyip çalışmayıp hayatın gerisinde kalma hissi daha çok yıpratıyordu. Yüksek lisansa başlama ve evlenme doktorum eşliğinde aldığım normalleşme kararlarından. Ve ailem özellikle de babam hastaligimi kabullenemedi. Hastaneye yatmam gereken zamanlarda bile hep sorun yarattı. Eşim şimdi çok anlayışlı aksatmadan tedavimi olabiliyorum.
Anladım çok geçmiş olsun… eşiniz çok iyi birine benziyor, ne güzel, mücadelenizde yanınızda oluyor… umarım bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz 🙏🏻 Çok zor bir hastalık Allah yardımcınız olsun ❤️

Anladım çok geçmiş olsun… eşiniz çok iyi birine benziyor, ne güzel, mücadelenizde yanınızda oluyor… umarım bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz 🙏🏻 Çok zor bir hastalık Allah yardımcınız olsun ❤️
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet çok koca yürekli biri

alsın annesi o sevgilisi var da ona mı harcıyor bu tavırlar niye??
Konuyu adamakıllı okumamış beni ve derdimi anlamamissiniz. Kv severim onu mutlu etmeyi çok isterim. Borca batmisken hesapsız harcamalara kızdım.

Konuyu adamakıllı okumamış beni ve derdimi anlamamissiniz. Kv severim onu mutlu etmeyi çok isterim. Borca batmisken hesapsız harcamalara kızdım.
olabilir, borç yaparken düşünmediniz kendinize yapıldığı için ama ailesine faydası olması gözünüze batıyor. sevimsiz küçük hesaplar bunlar.

Tamam arkadasım haklısın
Herkesin bir bahanesi var işte
Bizim gibi saflar çalışıyor bu dünyada
Evlenirken borderline yok çalışmaya gelince de hadi neyse banane
Çalışmıyorsan karışmayacaksın kocanın parasına
Alt tarafı bir klima alsın annesine
Çalışmayan kadınlar karışamaz mı eve giren paranın nereye harcanacağına😂valla karışıyoruzzz hediyenin de gelirimize göre olanını alıyoruz her iki tarafada.

eşiniz böyle aileye cok düskünse bu kaynana ileride sizinle de yasayabilir.. dikkatli olun

Back