Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Doktor tarafından kondu. Zaten yataklı tedavi de alıyorum dönem dönem.

Açıkçası ben eşinin de maddi konuları çok organize edemeyen ,bir anlık coşkuyla ani harcama kalemleri yaratabilecek birisi olduğunu düşündüm.Ama 10 yıldır tanıdığın bir insanmış ,durum böyle olsa farkederdin

Ben o konuda adamın sevgilisine 30 gram alırım daha yukarısı olmaz demesine kızdım. Bu altın meselesinin bence konuşulması bile ayipken adam pazarlık etmiş resmen kadınla. Bizimkiler derken eşim ve ailesini toplu olarak düşünmüştüm ben ayırmadim. Sonra baktım millet böyle bir ayrım yapıyor o yüzden mesele karıştı. Evet biz altın için hiçbir şey istemediğimiz halde kendileri hem millete karşı ayıp olmasın bize yakışmaz altinsiz gelin getirmek vs diyerek kredi çekip altın aldılar. Bunu orada söylememin sebebi kızın sevgilisinin maddi durumu kötü olsa bile bir şekilde isterse alabilir böyle pazarlık yapması hoş değil demekti. Ha ben şimdi o altınları ne yaptım. Yarısını zaten geri verdim borç kapattılar. Geri kalanı da eşime verdim araba alsın diye. Çünkü ilçede yaşıyoruz hastaneye vs gitmemiz gerekiyor hep. Eşim de emboli hastası. Yollarda otobüs bekleyerek perişan oluyoruz. Acile zaten hep taksiyle gidiyoruz. O da çok masraf oluyor.

Tam olarak öyle biri. Pervasızca harcıyor. Ben bunun bir yerde patlayacagini. Çok sikisacagini falan düşünüp korkuyorum. Zaten hem harcamalarimda ihtiyatlı olmam hem de klima konusuna kizmam da bu yüzden. Hesapsız harcıyor. Yoksa bende istiyorum onun annesini mutlu etmeyi. Çok harika bir insan.

Anasına alsın klimayı rahat etsin ses etmeyin ama yerinizde olsam bende borç harç var demem yer içer giyer birde üstüne bakımımı yaptırır gezerim. Hiçbir şeyden eksik kalmam Hodri meydan

Ben gerçekten seni tanımıyorum sizin kadar da burda vakit geçirmiyorum heralde
Aynen Nilay, sen çalışan kadınsın buralarda çok vakit geçirmezsin. Günde muhtemelen 5 dakika göz atıyorsundur hatta. 3 aydır üye olmana rağmen neredeyse benim 9 aylık üyeliğimde yazdığım kadar mesaj yazmışsın ama buranın bekçiliğini de ben yapıyorum. Kusura bakma hata etmişim seni suçlamakla.

Esiniz size ayakkabıyı almayin deyipte gidip klima alsa haklsiniz . Alsin 50 bin borca bi 5 bin de olur 50 yi oden onuda öder. Cok canınızı sıkmayın alasiniz varsa alın bazi seyleri sonra alsaydin yeseydin gezseydin der esiniz siz fedakarlik yaptiginizla kalirsini,

Anladım çok geçmiş olsun… eşiniz çok iyi birine benziyor, ne güzel, mücadelenizde yanınızda oluyor… umarım bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz Çok zor bir hastalık Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet çok koca yürekli biri

alsın annesi o sevgilisi var da ona mı harcıyor bu tavırlar niye??
Konuyu adamakıllı okumamış beni ve derdimi anlamamissiniz. Kv severim onu mutlu etmeyi çok isterim. Borca batmisken hesapsız harcamalara kızdım.

Konuyu adamakıllı okumamış beni ve derdimi anlamamissiniz. Kv severim onu mutlu etmeyi çok isterim. Borca batmisken hesapsız harcamalara kızdım.
olabilir, borç yaparken düşünmediniz kendinize yapıldığı için ama ailesine faydası olması gözünüze batıyor. sevimsiz küçük hesaplar bunlar.

Çalışmayan kadınlar karışamaz mı eve giren paranın nereye harcanacağınavalla karışıyoruzzz hediyenin de gelirimize göre olanını alıyoruz her iki tarafada.

eşiniz böyle aileye cok düskünse bu kaynana ileride sizinle de yasayabilir.. dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…