Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Oğlum olsa istemezdim alsın bide şunu demek isterimkii keske evlendikten sonra değilde evlenmeden önce alsalar annelerine ne güzell olurduu hep evlenince alıyolar herşeyii ben almasını asla istemem oğlum bana alıcak olsa kendi evini düzenini kurmuş bi oğlum olursa tabii allah nasip ederse yeterki mutlu olsunlar eşimede hep diyorum neden evlenmeden önce hiçbirşey almadın annene derim hep kızarım ona oyuzden kocasına sinirlendim genede anlayışın için teşekkür ederiimm

Biz de çıldırıyoruz, ben çıldırırken gidecek anasına klima alacak adam ne diye evlenmiş, otursaymış anasının dizinin dibinde.
O konuda haklısın canm eşine danışması gerekiyor böyle böye die ama adam parayı ben kazanıyorm kafama göre harcarm kafasında herhalde. Konu sahibi 3 kuruşluk sandaleti kendinden esirgeme. 70 tl ne ya para bile değil.

Sende bos bos konusuyorsun, bikerem kocanin parasina karisamazsin ogren artik bunlari Bekar arkadastan daha mi iyi bileceksin bos yapma Neyse banlanmadan konudan kacayim en iyisi :)
Hele çalışmayan kadınsan ovvvvvv. Eş kuru ekmekle çay verse öpte başına koy denmiş resmenaile olmak ne demek diye bir kitap yok mu ki alsam kendisine

1 aylık evliyseniz muhtelen takılan takılardan falan alacaktır.
İhtiyaclarınızı da alın sizde.
Madem klima alacak parası var,sizin ihtiyaclarınız da görülsün bi zahmet.
Simdi istemezseniz ilerde hic isteyemezsiniz,isterseniz de sen değistin olur.
Kesin bilgi yayalım:)

Ben dis cekim yapmadim , dugun yapmadim . Evlendigimde 0 borc ile evlilik hayatina başladim.

Dis cekim yaptirin bence konu sahibi.
Bilmiyorum benim okul yıllıklarım bile çok kiymetli mesela. Evet kendi cektigimiz fotograflar da var ama yıllıklarin yeri ayri oluyor. Bakarken ben mutlu oluyorum ve duygulaniyorum.
Eşimle de yaptirdik cekim yaptirmayan arkadaslar var 1-2 tane pisman oldular.

Şimdi onemsiz gorunebilir ama yaş baş gidince belki o fotograflara bakmak isterdiniz, belki cocuklariniza gosterirdiniz 3 kuruş eksik vermek için çekim yapmamakta...

Benim dedemle babannemin bile evlendikten sonra birlikte cektirdikleri genclik fotograflari var bir tanecik ve ben bildim bileli duvardan hic indirmediler onu. :)

Ailesi sürekli sizden para koparma peşinde birileri mi bunu BİLMİYORUZ. Ailesinin durumu nedir onlar mı istemiş yoksa eşin ihtiyaç olduğu için mi alıyor. Eğer ailesi kendi halinde sizden beklentisi olmayan kişilerse ve eşin evin eksiğini bilip içinden gelerek kendi kararıyla almak istemişse alsın. Ama diğer türlüyse işin zor

Ben dis cekim yapmadim , dugun yapmadim . Evlendigimde 0 borc ile evlilik hayatina başladim.
Dış çekim ben de yapmadım nişanda yok kına gecesi de basit bir yemeksiz kokteyl tarzı düğün yaptım yeter. Ne borca girdim ne altınlarımı sattım miss gibi. Gelinliğimi bile ucuza diktirdim sonrada gelinlikçiye verdim .2 3 saatlik şeylere para yatırmam .

Ben de her şeyin en ucuzunu aldım inanın. Benim gelinlik ikinci eldi. Mantıklı harcamalar değil bunlar. Ama ev dizmek başlı başına bir mesele. Koltuğu da o kadar ucuz ve dandik seçtim ki daha bir ay olmadan kırıldı. Eşim onardı. Sonra arkadaş kalkıyor her şeyi istiyorsunuz bilmem ne diyor

Bdv de bazen konuyu yarım okuyup eski konularını da bilmeyip ağır yorumlar yapılıyor objektif olunmuyor. Konuyu açanda eksik yazıyor ama . 50 bin düğün borcu fazla değil ki 1 ay olmuş daha. En ucuz koltuk olmuş 8 9 bin . Koskoca ev döşeniyor kolay mı? Bir salon düğününe 60 70 bin verenler var o da en az.

Gelinligimi 2. El ödünç aldim. Dugun yapmadigim icin oradan gelen takilarla üzerine birikimimizi dr ekleyip arac aldik 2. El.. üzerine 3 ülke gezdim. Turkiye de gezilen yerleri saymıyorum. Pandemi girmrseydi bu sene de cikardik

Ne kadar akıllıca kararlar. Gösteriş için nişan kına şatafatlı düğün yapıp düğün bitimi de tonla borçla başbaşa kalıyor çiftler. Altınlar satılıyor 2 yıl da borç ödeniyor akıl karı değil.abiye elbise en şıkı 500 tl ye alınıyor ama adı gelinlik olunca ver 8000 9000 bin deniyor

Alsin madem size de bonkör helal olsun.Benim eşim derin dondurucu aldı annesine.Benim dondurucum hala yok.

Çok isterdim evlenmeden önce ya da yeni evliyken buralarda olmayı....Burası adeta bir hazine, bir tecrübe okyanusu, bir kültür :) Daha bir sayfa okudum ve şimdiden hepsi o kadar haklı ki! Sen kıstıkça başkalarının konforu ve refahı artar bu hiç şaşmaz. Çevremde de gördüm kendim de yaşadım, kimse sana nasıl da güzel tasarruf ettin diye teşekkür etmez.
Ben kötü bir dönemimizde okulda kahve bile almıyordum içime sinmiyordu, kayınpederim arıyor cart lazım tadilat bilmem ne, kv curt ister ( durumları da çok iyi) dedim heralde bende bi gerizekalılık var. Kimse konforundan asla ödün vermiyorken olan bana oldu. Saldım şimdi...
Çalışan sadece eşin sanırım, borç harç bir şekilde hallediliyor, sen kendini sakın ama sakın üzme! O sandaleti de hemen al, güle güle giy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…