Oğlum olsa istemezdim alsın bide şunu demek isterimkii keske evlendikten sonra değilde evlenmeden önce alsalar annelerine ne güzell olurduu hep evlenince alıyolar herşeyii ben almasını asla istemem oğlum bana alıcak olsa kendi evini düzenini kurmuş bi oğlum olursa tabii allah nasip ederse yeterki mutlu olsunlar eşimede hep diyorum neden evlenmeden önce hiçbirşey almadın annene derim hep kızarım ona oyuzden kocasına sinirlendim genede anlayışın için teşekkür ederiimmSizin oğlunuz yok galiba. Allah hayırlısını versin. Bir oğlunuz olsun, ne yapmış anası ona kii? diye bir daha sorun :) (size kinaye olsun diye yazmadım, evladınız var mı bilmiyorum. evlat kolay yetişmiyor, ana çok şey yapıyor. Yeri geliyor yemiyor, yediriyor; giymiyor giydiriyor. Fedakarlık yapmadan büyümüyor bir çocuk. Yanlış anlamayın beni; bu erkek, eşinden çok annesine düşkün olacak anlamını taşımıyor. Elbet evli bir erkek önce kendi evinin ihtiyaçlarını görecek ama ne yapmış anası? kısmına katılmıyorum sadece. Çocuk annesine klima almak istiyorsa alır, ama konu sahibi kendi ihtiyaçlarından vazgeçtiği için (örn sandalet) bu masraf onun gözüne batıyor. Benim tavsiyem, konu sahibi daha evliliğinin başında, kendi ihtiyaçlarından gereksiz ödün vermemeli. İnanın (konu sahibi için söylüyorum) biraz bencil olan kadınlar daha kıymetli oluyor. Kocası "bir sürü borcumuz var, anama da 5bin liralik klima aldım, 5 bin lira daha borca battım sen ne diye sandalet alıyorsun" demiyecektir, dememeli. Diyorsa o zaman başka...)
O konuda haklısın canm eşine danışması gerekiyor böyle böye die ama adam parayı ben kazanıyorm kafama göre harcarm kafasında herhalde. Konu sahibi 3 kuruşluk sandaleti kendinden esirgeme. 70 tl ne ya para bile değil.Biz de çıldırıyoruz, ben çıldırırken gidecek anasına klima alacak adam ne diye evlenmiş, otursaymış anasının dizinin dibinde.
Bir klimamın olmadığını hatırladım bu konudaBiz de çıldırıyoruz, ben çıldırırken gidecek anasına klima alacak adam ne diye evlenmiş, otursaymış anasının dizinin dibinde.
Yok o beni bulaştırdıSen şimdi adamı borsaya da bulaştırmışsındır
Kesin boşan
Hele çalışmayan kadınsan ovvvvvv. Eş kuru ekmekle çay verse öpte başına koy denmiş resmenSende bos bos konusuyorsun, bikerem kocanin parasina karisamazsin ogren artik bunlariBekar arkadastan daha mi iyi bileceksin bos yapma Neyse banlanmadan konudan kacayim en iyisi :)
Hele çalışmayan kadınsan ovvvvvv. Eş kuru ekmekle çay verse öpte başına koy denmiş resmenaile olmak ne demek diye bir kitap yok mu ki alsam kendisine
Bende o da yokBir klimamın olmadığını hatırladım bu konudaolsun 2 vantilatörüm var ama
Ben dis cekim yapmadim , dugun yapmadim . Evlendigimde 0 borc ile evlilik hayatina başladim.Ben daha dış çekim yapmayani görmedim de o yüzden olmazsa olmaz dedim
Ben dis cekim yapmadim , dugun yapmadim . Evlendigimde 0 borc ile evlilik hayatina başladim.
Dış çekim ben de yapmadım nişanda yok kına gecesi deBen dis cekim yapmadim , dugun yapmadim . Evlendigimde 0 borc ile evlilik hayatina başladim.
Ben de her şeyin en ucuzunu aldım inanın. Benim gelinlik ikinci eldi. Mantıklı harcamalar değil bunlar. Ama ev dizmek başlı başına bir mesele. Koltuğu da o kadar ucuz ve dandik seçtim ki daha bir ay olmadan kırıldı. Eşim onardı. Sonra arkadaş kalkıyor her şeyi istiyorsunuz bilmem ne diyorDış çekim ben de yapmadım nişanda yok kına gecesi debasit bir yemeksiz kokteyl tarzı düğün yaptım yeter. Ne borca girdim ne altınlarımı sattım miss gibi. Gelinliğimi bile ucuza diktirdim sonrada gelinlikçiye verdim .2 3 saatlik şeylere para yatırmam .
Bdv de bazen konuyu yarım okuyup eski konularını da bilmeyip ağır yorumlar yapılıyor objektif olunmuyor. Konuyu açanda eksik yazıyor ama . 50 bin düğün borcu fazla değil ki 1 ay olmuş daha. En ucuz koltuk olmuş 8 9 bin . Koskoca ev döşeniyor kolay mı? Bir salon düğününe 60 70 bin verenler var o da en az.Ben de her şeyin en ucuzunu aldım inanın. Benim gelinlik ikinci eldi. Mantıklı harcamalar değil bunlar. Ama ev dizmek başlı başına bir mesele. Koltuğu da o kadar ucuz ve dandik seçtim ki daha bir ay olmadan kırıldı. Eşim onardı. Sonra arkadaş kalkıyor her şeyi istiyorsunuz bilmem ne diyor
Gelinligimi 2. El ödünç aldim. Dugun yapmadigim icin oradan gelen takilarla üzerine birikimimizi dr ekleyip arac aldik 2. El.. üzerine 3 ülke gezdim. Turkiye de gezilen yerleri saymıyorum. Pandemi girmrseydi bu sene de cikardikDış çekim ben de yapmadım nişanda yok kına gecesi debasit bir yemeksiz kokteyl tarzı düğün yaptım yeter. Ne borca girdim ne altınlarımı sattım miss gibi. Gelinliğimi bile ucuza diktirdim sonrada gelinlikçiye verdim .2 3 saatlik şeylere para yatırmam .
Ne kadar akıllıca kararlar. Gösteriş için nişan kına şatafatlı düğün yapıp düğün bitimi de tonla borçla başbaşa kalıyor çiftler. Altınlar satılıyor 2 yıl da borç ödeniyor akıl karı değil.abiye elbise en şıkı 500 tl ye alınıyor ama adı gelinlik olunca ver 8000 9000 bin deniyorGelinligimi 2. El ödünç aldim. Dugun yapmadigim icin oradan gelen takilarla üzerine birikimimizi dr ekleyip arac aldik 2. El.. üzerine 3 ülke gezdim. Turkiye de gezilen yerleri saymıyorum. Pandemi girmrseydi bu sene de cikardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?