Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Gidip sende kendine ayakkabılar kıyafetler al bir şey derse bana feda olmasın mk de yeni evliyim alri. Giyerim de inan eksiler doluncs kendileri vazgeçiyor:)

Şimdi okudum konu sahibi borderline,depresyon ve anksiyete hastasıymis.Bu kadar ağır teşhisler biraradayken nasıl evlenip,o evliliği sağlıklı yurutebileceginize karar verdiniz onu da anlayamadım.Ayrica evlilik çalışmaktan daha zor bence.Hem de ingilizce ogretmeniymissiniz.Acik söyleyim hastaliklariniza inanmadım.Ben de teşhisli depresyon ve anksiyete hastasıyım.Universiteyi bitirdiğimden beri çalışıyorum.Hem ilaç tedavisi, hem de terapi aldım.Gayet de hayatıma devam ettim.Suan gebelik dolayısıyla ilacı kestim ama bı atak yaşamadım.Demek tedavi ise yaramış.Butun gün evde eşinizin kazandığı 5 bin liranın hesabını yapacağınıza siz de çalışın derim.Kafanizi sabahtan akşama kadar aile dedikodusuna yormamis olursunuz.

Aldığı altınlarınında ceremesini çekicek
Eskiden kalan eskide kalsın
Hayat artık çok zor
O yüzden yok altın yok bilmem ne biraz vicdanlı olsun kızlar da
Konu sahibi için yazmıyorum bunu bu arada sadece
Sonra ne oluyor aile içi şiddet
Geçim derdi
İntiharlar yada kadın cinayetleri
Bunlar hep birbirine bağlı
Ülke ekonomisi kötü olunca insanlar sapıtıyor
Bu çok ciddi bir konu
Gelenek falan deyip geçiştirmemek lazım
İşimize gelince gelenek gelmeyince de amann bu devirde bunlar mı kaldı ?
Bu nasıl iki yüzlülük
Ben bu toplumdan zaten bir halt anlamadım

Otrera da sormuş ben de merak ettim. Bu rahatsızlıklar bir uzman hekim tarafından tanısı konmuş rahatsızlıklar mı yoksa siz Google'dan bakarak kendinizde bunların olduğunu mu varsayıyorsunuz? Hem Borderline, hem anksiyete hem depresyon tanılarını alan birini kliniğe bile yatırabilirler zira.

Böyle diyen bir adama sen istediğin kadar alma de, gider gizli yine alir.. o zaman sen de kendi ihtiyaclarini ertelemeyeceksin, gidip o sandaleti alacaksın mesela.

Kuzenim evleniyor eylülde. 35bine aldılar salon takımını. Kuzenim ve bi arkadaşım 25 bine yatak odası aldı ikisi de. Ve emin olun bunlar lüks o şatafatlı şeyler değil.
aynen öyle. gerçekten lüks falan değil, olması gereken.
biz geçen sene 4.700 civarına 2 üçlü 1 ikili çekyat aldık. ve hiç memnun değiliz çünkü konforsuz. öyle pişmanız ki keşke biraz daha para verip (birkaç bincik daha yani ) daha rahat, oturulabilir bir şeyler alsaymışız diyoruz. en dip seviyesine düşünce de beliniz, sırtınız ağrıyor koltuğa falan sığmıyorsunuz, bizimkiler küçük çünkü.

Cok kötü ya en uygun araba 200 binden başlıyor.

Ev kurmak için tamam ama düğün için borca hayatta girmem . O parayi salona kuafore vereceme evimin esyasini alir üstüne bal ayima giderim.
düğün için ben de girmem ama ev kurmak için girilmek zorunda kalıyor insan.
düğün lüks oldu artık
50 bin mobilya vs masrafı, bir de düğün yapsa 100'ün üstünde borç öderler.
düğün nedir ki, millet göbek atacak, hiçbir konuk hiçbir şeyi beğenmeyecek, düğün sahipleri, gelin damat aşırı yorulacak, herkes maksimum 1 hafta konuşup eleştirip sonra unutacak.
saçma.

İki seçenek var. Ya siz de hiçbir ihtiyacinizdan Taviz vermiyceksiniz ya da kocaniza böyle durumdayken başkalarına böyle harcamalar yaptirtmiycaksiniZ

[QUOTE="Otrera, post: 68855967,

Bacım sen bi dur ortalık karışık zaten

[/QUOTE]

Bacım beni bi sen anladın çok zekisin Otrera Üslûp cok önemli... Birseyi dile getirmek isterseniz bunun usulü olur. Deli kızın düğün yaparken tutup başını sedire geçirmesi gibi değil.
@nilayderen özde haklisin bacım sadece kelimeleri seçerken pazara da bakın markete de avmlerde var superleri hiperleri...

Son düzenleme:

Evet sosyolojik tespitiniz mükemmel
Erkeklerin kadınları öldürme sebeplerinden biri kadının evlenirken altın aldırması veya çalışmaması
Hı hı evet

Evet sosyolojik tespitiniz mükemmel
Erkeklerin kadınları öldürme sebeplerinden biri kadının evlenirken altın aldırması veya çalışmaması
Hı hı evet
Üyeyi sanırım kocası zorla çalıştırıyor , bu kadar saldırganlığın başka bi açıklaması olamaz.

Aynennnnn dügun kadar gereksiz ikinci birsey daha yok sade yapiyorlarya bayiliyorum gelin yorulmamis dedikoducu teyzeler yok elbise sim ve abartili saçlarla birbiriyle yarisan kizlar kadinlar yok iki 3 sevdigin dostunla ailenle küçücük bir kutlama ne güzel borcsuz harcsiz mis gibi.

Evet tani mmpi testi yapıldıktan sonra doktorum tarafından kondu. Evliliği dört yıl erteledim zaten. Evlenmeyip çalışmayıp hayatın gerisinde kalma hissi daha çok yıpratıyordu. Yüksek lisansa başlama ve evlenme doktorum eşliğinde aldığım normalleşme kararlarından. Ve ailem özellikle de babam hastaligimi kabullenemedi. Hastaneye yatmam gereken zamanlarda bile hep sorun yarattı. Eşim şimdi çok anlayışlı aksatmadan tedavimi olabiliyorum.

Kardeş yapmak istediğin neydi bilmiyorum ama beni koca parası yemeye meraklı, ayakkabı alamadı diye ağlayan, düşkün, evlilik meraklısı aşağılık bir insan olarak gösterdin

Kardeş yapmak istediğin neydi bilmiyorum ama beni koca parası yemeye meraklı, ayakkabı alamadı diye ağlayan, düşkün, evlilik meraklısı aşağılık bir insan olarak gösterdin
Kendini de şimdi zorla çalışan evlendiğinde de ben çalışıyorum benim param diye diye eşinin burnundan getirecek biri olarak gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…