Sizin oğlunuz yok galiba. Allah hayırlısını versin. Bir oğlunuz olsun, ne yapmış anası ona kii? diye bir daha sorun :) (size kinaye olsun diye yazmadım, evladınız var mı bilmiyorum. evlat kolay yetişmiyor, ana çok şey yapıyor. Yeri geliyor yemiyor, yediriyor; giymiyor giydiriyor. Fedakarlık yapmadan büyümüyor bir çocuk. Yanlış anlamayın beni; bu erkek, eşinden çok annesine düşkün olacak anlamını taşımıyor. Elbet evli bir erkek önce kendi evinin ihtiyaçlarını görecek ama ne yapmış anası? kısmına katılmıyorum sadece. Çocuk annesine klima almak istiyorsa alır, ama konu sahibi kendi ihtiyaçlarından vazgeçtiği için (örn sandalet) bu masraf onun gözüne batıyor. Benim tavsiyem, konu sahibi daha evliliğinin başında, kendi ihtiyaçlarından gereksiz ödün vermemeli. İnanın (konu sahibi için söylüyorum) biraz bencil olan kadınlar daha kıymetli oluyor. Kocası "bir sürü borcumuz var, anama da 5bin liralik klima aldım, 5 bin lira daha borca battım sen ne diye sandalet alıyorsun" demiyecektir, dememeli. Diyorsa o zaman başka...)