Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Kadın evinde yeterince çalışıyor evi çekip çeviriyor.
Fakat toplumda Kadın eziliyor.
Ayrılma aşamasında iş olmayınca Kadın sıfırdan hayatına başlayamıyor.
keşke gençlerimizi bu bilinçle yetiştirsek.

Yarın sağlık sorunu olur çalışamayız bu ayrı bir şey. Özellikle kız Çocuklarına kendi başına yetebilmeyi her açıdan öğretmemiz gerekir.

Yorumlari okuyunca sinirim zipladi. Suan calismiyorum catir catir da kocamin parasini yiyiyorum itirazi olan varsa alintilayabilir.

Tabi evliliklerde senin paran benim param yoktur ama bekar birinin kalkip kocanin parasina karisamazsin demesini de anlamak lazim. Evlenince gelsin o zaman anlatsin belki anlariz.

Ha her calismayan da vasifsiz ezik degildir bunu bilemeyecek kadar da hayat tecrubesi sifir bu da cok uzucu.

Dune kadar calisiyordum ve calistigim icin saf oldugumu da hic dusunmemistim :)

Simdi koca parasi yemeye devam sefam olsun :)

Sen kimsin ya?
Kimi aşağıladım şurda?
İftira atma oturduğun yerden
Çalış dedim konu sahibine suç mu?
Banane ya çalışmayın oturun herşeye muhtaç olun umrumda mı sanki
Çalışmayın herşeye muhtaç olun mu?
Çok üzgünüm ama çalışmadığı halde sizden kat kat iyi alım gücü olan kadınlar var. Kocaları-babaları sağ olsun
Neden her çalışmayanı fakir olarak nitelendiriyorsunuz ki? Ya da siz çalıştığınız için en iyileri benim ben olmalıyım!! egosu bilemiyorum.

Konu sahibi 70 liralık sandalet sormadan alamıyorum dememiş. Borcumuz var diye kısıyorum söylemedim demiş. Hatta ileriki yorumlarda benden kısmaz söylesem alır ben kıyamıyorum demiş. Konuyu bile düzgün okumadan saçma sapan yorumlar döşediniz.

Ayrıca kadın çalışıyor olsa evet 70 liralık sandalet belki sormadan alabilir ama çiftlerden birinin maaşı kadar olan klimayı yine kafasına göre alamaz eşiyle ortak karar alması gerekir. Ben çalışıyorum anama klima alacam feda olsun diyip çekilmez kenara bu kadın da.

Anlamamakta direniyorsunuz. Konu sahibinin hastalığını küçümsüyorsunuz sözlerinizle. Sanki evlenme meraklısı gibi kadına hastalık evlenmeye engel değil miydi gibi çocuğun bile aklına yatmayacak söylemlerde bulunuyorsunuz.

Ama asıl sizin tedaviye ihtiyacınız var bence.

Bakın bazı yerlerde anafikir olarak haklısınız ama üslubunuz çok kaba ve sert. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz benden demesi.
Offf of... Gecenin sorusu.. Niye alçak uçanlar yükseğe konar? Ve dahi yüksek uçanlar niye alçağa?
Bacım sen bi dur ortalık karışık zaten
Off Buda stalkerım heralde
Valla hiçbirinizin nick ini hatırlamıyorum
Hayır niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım konu sahibine çalış demem
Herkes koca parasını yiyor heralde yada bu beklentide
Zorumuza gitmedi. Koca parası yemiyorum o beklentide de değilim. Yani size karşı görüşte olan insanları bile aşağılama derdindesiniz. Buradaki üyelerin çoğu üslubunuza kızıyor. Kimse sizi bizimle aynı düşünün diye zorlayamaz sonuçta. Dediğim gibi asıl sorun üslubunuz.

Konu sahibi, borderline tanısını doktorumuz mu koydu? Yoksa yanlış anlamayın ama, internetten bakarken aaa bu tam ben mi dediniz? Zira borderline çok ağır bir hastalıktır.

diğer üyeler size zaten gerekenleri söylemiş, kesinlikle haklısınız, sandaletinizi de alın , kıyamam size

Ancak sizi sadece şu konuda eleştirebilirim. Bu kadar ağır bir hastalıkla boğuşurken, neden evliliği ertelemediniz? Çalışamıyorum hastalığım yüzünden diyorsunuz, demek ki şu anda remisyonda değil, keşke önce kendi iç huzurunuzu yakalasaydınız.

Eklentiler

• 17FEA072-A1A6-4B28-AC83-5A905CA8E947.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 56
Benim
Benimde iki oglum var, acaba bende mi öyle olurum
Benim de bir oğlum var.
Asla katiyyen şunların yaptığını yapmam
Çünkü benim herşeyden önce kendime saygım var.
Bu tipler bencil aşırı saygisiz.
Düşünce yoksunu.
Ya bu insanın evliliğini etkiliyor muyum
Çocuğumun yuvasını bozuyor muyum
Hiç mi düşünmez.
Kesinlikle normal degiller.
O kadar hanfendi kadinlar da var ama sayılı bunlar.
Ben oğlum evleneceği zaman emekli olurum gezerim dünyayı hayalim o

karışmayın, karışırsanız siz kötü olursunuz. Benimki bunu yapmak istese çok iyi düşündüğünü fakat biraz daha uygun fiyatlı bir ürün almanın durumumuza uygun olduğunu belirtirdim. Ayrıca o sandaleti de alın. Sonuçta siz de en iyisini hak ediyorsunuz değil mi?

Siz çalışmiyor musunuz? Beni doğurup büyütüp okutan anama ,düğünüm için 50 bin borc yaparken 5 binlik klima alamicaksam almicaksam nerede kaldı benim evlatligim?

Şimdi konuya gelicek olursak hastalığınız için burada kimse bir şey diyemez çalışıp çalışmamakta sizin keyfinize kalmış. Lakin borç şu bu dedinizde eşimin borcu dediniz. Bu eşinizin değil ikinizin borcu eşyalarınızın borcu anladığım kadarıyla siz eşya almamışsınız yanlışta değerlendiriyor olabilirim ama bir yerde benimkiler diyerek belirttiğiniz karşı tarafın ailesinin durumunun kötü olduğunu buna rağmen kredi çekip size 80 gram altın yaptığıklarını yazmışsınız sonra millet laf edince çevirip nişanlım altın borcu ödüyor demişsiniz orayı hiç anlamadım zira lafı çevirmişsiniz adghjj Şunu diyebilirim şimdi borç harç içinde maaşı kadar bir jest yapılabilinir mi bence eli hafifleyince yapılabilinirdi. Şu an için kişiye kalmış bir şey altından kalkarım derse alınır yani sonuçta mantıklı olalım ailelerimiz bize yetişkinlik dönemine kadar her şeyi yapıyorlar. Çoluk çocuğun elinde son model cep telefonları var. Halbuki aileler o kadar maaş bile almıyor. Keşke biraz birikim yapıp daha makul bir borcunuz olsaydı. Tek bir çalışan ile borç geçim çok sıkıntı bu yönden biraz erteleseydiniz daha sağlıklı olurdu.

Şu yazdiginizin alnı olsa alnından opucem wala

Ya ben öyle birşey mi dedim ?
O güvendiğiniz kocanız yarın çat diye boşasa ne yapıcaksın peki düşündün mü?
Alım gücünle hava atarsın artık
Herkes ayakları üzerinde dursun dedim
Hayat öyle bir tokat atar ki sonra hatırlarsın bu lafları
Ben bu hayatta kimseye güvenmem adam trilyoner olsa da tenezzül etmem parasına puluna
Biz ne kadar yorulup yıprandık çalışıcaz diye
Elin adamına bu kadar güvenmeyin benden söylemesi
Burda kaç kişi aldatılıp dayak yediği halde çalışmadığı için boşanamıyor
Okuyoruz
Ben kötü birşey söylemedim
Kazandığın paranın da benim için önemi yok

Kayınvalide tribi diye bir şey var. Üzgünüm ama var belki karışmaz ama içten içe kendilerini yiyorlar alışana kadar.

Benim de kv karışmaz ama ilk evlendiğimizde oğlu sık aramıyor diye trip atıyordu.
Bana ağzını açıp bir şey demedi. Surat asmadı, laf sokmadı. Kötü niyetli bir insan Asla değil.
Oğlunun gitmesine alışamadı.

Sonra oğlu benle böyle konuşma diye sınır koydu artık söylenmiyor aramıyorsun diye.

Şu yazdiginizin alnı olsa alnından opucem wala
Çalışın dedik diye linçlendim sabah bir kalktım 80 tane bildiri şaka gibi
Ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için hayat zor olur .Kocam şunu aldı bunu verdi bana almıyor bilmem ne bunlar hep olacaktır
Bende çalışayım destek olayım yok
Evlenmek için hasta değil çalışmak için hasta ama
5 bin tl ile o ev nasıl dönsün ?
Bu devirde.

Git gide bu evlilik ve kimin ne ödeyeceği hakkında uzmanlaşıyorsun
Bakıyorum da bu tarz konularda tarafların sorumluluğu açısından detaylı yorumlar yapıyorsun artık genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…