Eşyalar mı haysiyetiniz mi? Seçim sizin..Sorun ettiğim şey bana saygı duyulmaması mahrem bölgemizde annesiyle yatmış olması ve değer görmemek onca heveslerle ilmek ilmek kurduk biz evimizi ama şuan yaşadığım şeyleri hiç haketmedim bugünde benden davetiyeleri ve nişan videosunu istedi sizce amaçları ne
Evet. Biz de evlendiğimzde uzak bir şehire gittik tayinden dolayı. Mobilyaları zaten adamlar getirip kurmuştu önceden. Kalan incik cincik şeyleri biz kendimiz 2gunde yerleştirdik Tv, perde ve halı almamistik onlari aldik. Neden olmasın anlamıyorum bende.Bir de kayınvalide gelip ne eşyası yerleştiriyor yani?
Ben bin km uzağa gittim evlenince mesela.
Evlenmeden önce gittim bir kere mobilya,beyaz eşya aldık.
Küçük şeyler kargoyla gitti veya eşim gidip gelirken götürdü.
Adamlar gelip yerleştiriyor büyük eşyaları. Küçükleri eşim kendince koydu.
Balayından dönünce gittim eve ben ve ilk defa gördüm çok muntazamdı.
Eşya yerleştirmek için kadın veya erkek annesine hiç gerek yok ki.
1 ay öncesinden niye geliyor?
Ki siz aynı şehirleşiniz iki kişi yavaş yavaş yapsanız 1 haftada halledersiniz yani.
Ne eşyası yerleşiyor bu yeni evlere bu kadar hiç anlamıyorum.
Gitmelisin ve dönmemelisin. Adam gidersen git demiş hala soruyor musun?Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Canım ben kendi yatak odama oğlumu sokmuyorum. Kendisi 2,5 yaşında. Bazı şeyler bu yaşta ogrenilir. Anlamasa bile su an yaninda duştan çıkıp rahat rahat giyinmek istemiyorum. Birden fazla yanlis var bu konuda. Kv ne akla hizmet sizin yataginizda yatar hemde oğlu ile. Üstelik bunu dile getirdiğinde yuzunuze kapı kapatmak ileride yaşayacağın yaşamın fragmanı olmuş. Yarın baska konu oldugunda da annesi haklı olacak demekki. Sırf düğüne 1 ay kaldi diye evlenmeyin. Boşanması zor oluyor sonra. Oturup birlikte etraflıca konuşun.Neden böyle algılandım bilmiyorum rica ederiyorum düğünüme 1 ay var ona göre yorumlar mısınız hassas bir dönemdeyim
Benim esim evlenmeden once 1 sene oturacagimiz evde yasadi. O surecte nisanliydik. Eve ilk oturacagi zaman "mobilyalarimizi hemen almayalim bekar evi sonucta kirlenip yipranir senin icine sinmez, iki cekyat alalim ben hem yatar hem otururum" dedi. Son bir iki ay kala mobilyalar ve yatak gelmisti. Yatagi karyolanin uzerine koydurmamis, paketi naylonu uzerinde duvara dayali birakmisti. Cunku o surecte ablasi annesi gil gelip gitmisti. Aklinda soru isareti kalsin istemem dedi. Ben sormadan soylemeden kendisi düşündü yapti bunu. Benim aklima bile gelmemisti o diyene kadar ama aklima gelse, basima gelse baya midem bulanirdi. Ne var ki yatmış nolur ki diyenleri asla anlayamiyorum ya. Yatak basbayaaaaa özel ve kisisel bisey. Cinsel anlamda mahremiyet anlaminda falan degil sadece. Benim bekarken evde yattigim yatagi annem ben gidince yikamaciya yikatmis sonra balkonda havalandirmislar bosaltmislar yatagi temizleip sonra kardesime o yatagi vermisler. Cunku yatak kisiye ozeldir. Kokusu bile siner yahuYa kadının koltukta beli ağrır diye yatmıştırne var zaten nisanliniz o evde yaşıyor hani evi temizleyip kapattık desen anlicam da.. Cidden ortada mevzu yok buyutmeyin
Bu kadar kişisel algıladığıniz yataklara otellerde kaç kişi yatıyor üstelik hiç tanimadigimiz insanlar...Benim esim evlenmeden once 1 sene oturacagimiz evde yasadi. O surecte nisanliydik. Eve ilk oturacagi zaman "mobilyalarimizi hemen almayalim bekar evi sonucta kirlenip yipranir senin icine sinmez, iki cekyat alalim ben hem yatar hem otururum" dedi. Son bir iki ay kala mobilyalar ve yatak gelmisti. Yatagi karyolanin uzerine koydurmamis, paketi naylonu uzerinde duvara dayali birakmisti. Cunku o surecte ablasi annesi gil gelip gitmisti. Aklinda soru isareti kalsin istemem dedi. Ben sormadan soylemeden kendisi düşündü yapti bunu. Benim aklima bile gelmemisti o diyene kadar ama aklima gelse, basima gelse baya midem bulanirdi. Ne var ki yatmış nolur ki diyenleri asla anlayamiyorum ya. Yatak basbayaaaaa özel ve kisisel bisey. Cinsel anlamda mahremiyet anlaminda falan degil sadece. Benim bekarken evde yattigim yatagi annem ben gidince yikamaciya yikatmis sonra balkonda havalandirmislar bosaltmislar yatagi temizleip sonra kardesime o yatagi vermisler. Cunku yatak kisiye ozeldir. Kokusu bile siner yahu
Onu goze alip onun bilinciyle gidiyoruz oraya. Ama hani EV ya, hani bize ait bi alan ya haniiiii??? Ordaki bize ait kalmali ya , hani her yerden daha rahat ve kaygisiz olmaliyiz ya orda, öyle bisey işte. Ama bosver sen kaynanani yatir yatagindaBu kadar kişisel algıladığıniz yataklara otellerde kaç kişi yatıyor üstelik hiç tanimadigimiz insanlar...
Siz diye yazmışım uslubunuza bakın. Ve evet gerekirse yatağımı da veririm anneme veya eşimin annesine kimsenin kişisel alanına bişey olmaz.Onu goze alip onun bilinciyle gidiyoruz oraya. Ama hani EV ya, hani bize ait bi alan ya haniiiii??? Ordaki bize ait kalmali ya , hani her yerden daha rahat ve kaygisiz olmaliyiz ya orda, öyle bisey işte. Ama bosver sen kaynanani yatir yataginda
Sapiklik değil ama henüz anne rahminden ayrismamis kişilerde böyle şeyler oluyor.Baska yatacak yer yoksa orda yatmislardir..sahsen kimse hakkinda "annesinin yaninda yatmis sapik" demem. Ama size karsi tavri acayip saygisiz. Bunun sebebi nedir
Ne mi yapmalısınız. Nevresimi yıkayın temiz temiz hint kumaşı nişanlınızla yatarsınızNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Çok cekersiniz. 1 ay kala ayrılmak mı yoksa boşanmak mi daha iyiNeden böyle algılandım bilmiyorum rica ederiyorum düğünüme 1 ay var ona göre yorumlar mısınız hassas bir dönemdeyim
Daha en tutuşması gereken zamanda bile alttan almamış. Normalde onun alttan alması lazım Nisan bozulmasin diye. Şimdi boyleyse Evlenince çok sert tepkiler verir annesi yüzündenBilmiyorum annem ayrıl diyor
Nişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
Nişanlım şuan bu evde yaşıyor ben ise ailemin evinde 1 ay sonra evlencez annesi memleketten geldi çeyiz yardımına koltuk var birde yatak var beraber yatmışlar uyardım ona rağmen yatmışlar
alttan almayın evlendikten sonra daha da tepenize çıkılır baştan sınırınızı çizinNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?