Kayınvalidem ve ısrarcılığı

gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Evet çalışıyorum ama yazın 2 ay evdeyim. O sürede bahanem de olmayacak şimdiden onun stresini yaşıyorum ben de.

bu arada asla anlamadıklarını düşünmüyorum. Anlamamış gibi yapıp işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Bir insana bir şeyi elli defa söyleyince anlar çünkü. Defalarca söyledik neden anlamasın? Anlamak işine gelmiyor. Hayır diye diye huysuz uyumsuz biri oldum gözünde.

Bence onunla tatlı dille konuşun. Israrlara devam ederse uzaga tasınacagınızı söyleyin. O zaman ısrara devam etmez bence

o kadar çok tatlı dille söyledim ki. Her karşılaşmamızda da söylüyorum. Çok yoğunum vaktim yok diyorum. Kendisi de biliyor okuldan geliyorum özel derslerim oluyor. Bir pazar günüm var diyorum o gün yine çağırıyor. Ben bir pazarımı neden seninle geçireyim ki? Üstelik çalışmıyor olsam da sürekli birlikte olmak zorunda değilim. Ama anlamıyor. Ne dediysem anlamıyor. Ben hep tatlı dille anlattım. Eşim de hem tatlı dille hem sinirlenerek defalarca söyledi. Yok. Anlamıyor.

Sanki beni yazmışsın ya
8 aylık evliymişsin galiba daha çok yeni tabi benim durumum da aynen böyleydi şimdi 7yıllık evliyim bir kızım var
Bende kalp kırmamak için hep istediklerini yaptım ama en son o kadar strese girdim ki hep sıkıntımı içime attığım için geç hamile kaldım dr bile stresden hamile kalamıyorsun demişti zaten
Neyse uzun süreden sonra kızıma hamile kaldım ve kızım 1.5yaşından sonra durumum düzelmeye başladı ,anladı yani durması gerektiği sınırı
Uzun oldu kusura bakma lütfen ama sen anlatınca kendimi okumuş gibi oldum
Sonuç olarak çocuğun olunca herşey daha rayına oturacak sizinde aile olduğunuzu ayrı bir hayatınız olduğunu anlayacak
Ama şimdiden kendinize göre yaşasanız tlflarını açmasanız boşverseniz daha iyi olur bence daha erken anlar yerini küsen küssün sonuçta siz haklısınız bence

Çat diye fotoğrafımi çekip gruplara atıyor kısmına çok güldüm :)))))))) şeker bile geldi

sinirlerim bozuldu artık ya. Bi kere çekip çekip kendi ailesiyle olan gruba attığı fotoları yanlışlıkla bana da attı. Allahım her anımı çekmiş. Birinde gözüm kaymış birinde ağzım açık. Her anı çekip çekip atmış. Artık o kadar tetikteyim ki. Telefonu eline aldığında şeklinden anlıyorum fotoğrafımı çektiğini.

Sadece tek bir kisima yorum yapacagim o da cocuk olunca kayinvalidenin bakacak olmasina. Şu an seni bu kadar darlayan kisi cocuguna bakarken neler yapar ne isteklerde bulunur hiç dusundun mu ? Bence bu fikrini bir daha gözden geçir.

En iyisi okula yakın tasının. Cocugu da bakıcıya verırsınız bır süre. Cocuk olunca torun sevdası baslayacak emın olun. O zaman sızı degıl, torunu görmek isteyecek

eğer bu bir sınavçoktan bu testi tamamlamış olmamız gerekiyor. Çünkü ilk günden beri çağırdığında hiç gitmedim. Hep kendime uyan vakitte gittim. Artık çağırdığında gitmediğimi görmüş olması gerekiyor. Ki bir kere bahanem de yoktu. İyice bunalmıştım. Gelmeyeceğim eşim gelsin dedim. Neden işin mi var dedi hayır dedim. Hasta mısın dedi hayır gelmek istemiyorum dedim. Bir süre küstü. Sonra yine tam gaz devam.

Evet en büyük şansım eşimin beni anlıyor olması. O da kızıyor annesine ve bana her defasında diyor ki açık açık gelmeyeceğim de kafana takma. Ama ne bileyim işte kötü olmak da istemiyorum gitmek de istemiyorum.

bu sorunları aşmış olmanıza çok sevindim. Umarım ben de bir gün kurtulabilirim.

fotoğrafını da çekiyormuş ya çok güldüm . İnşallah zamanla birbirinize alışırsınız . O sizin sınırlarınıza saygı duyar , siz de onu üzmeyecek şekilde gidip gelmeye çalışırsınız .

İnan yeni evli olduğum dönemlerde ama kötü demesinler diye kayınvalıde cagırıyordu onunla gıdıyordum gorumce cagırıyordu yemek yapıyordum elım hamurda olurdu gene bırakıp gıderdım aman ıyı anlasalım bır sorun olmasın dıye..Belki bir kac ayım bunların pesınde gectı..Görümcem baktım en ufak seyden kavga cıkardı üstüme yürüdü...Demem o ki kimseye yaranılmıyor ne kadar aman uyumlu olayım kötü demesinler diye düşünürsen o kadar kıymetsız oluyorsun asla kıymetın bılınmıyor o yuzden en guzelı baştan mesafe koymak...Onu yapmadıgıma suan o kadar pişmanımkı..Sen sen ol önce kendini düşün..Bırak ne düşünürlerse düşünsünler zaten çalısan ınsansın 1 saatin bile senin için ne kadar önemli olduğunu düşünebiliyorum.Zaten düşünceli olsalar çalısan ınsansın mısafırlerıne gelınım calısıyor yoruluyor der..Kayınvalıden kendıne eglence arıyor..Kendi toplansın arkadaslarıyla..Eşini araya sok sen kötü olma yıne..O açık açık konussun..Yalandan kayınvalıdene gıdınce evde ıslerının aksadıgını söylesın yalandan kı cagırmasın bır de öyle

Bu benim kayinvalidemin tipkisinin aynisi yüz defa reddetsem yüzbirinci istekle gelirdi. Bu güç savasi benim borum ötecek savaşi . Kv senin direncini kirmaya kendi isteklerine yaptirmaya calisiyor. Öyle masum dusunme ben masum dusunmus çok yanilmistim davranislarinin ardindaki gercek niyeti maskesi dusunce belli oldu. Asla taviz verme degisir diye de dusunme. Bir insan eger yüzsüz arsiz degilse ikinci defa reddedildigi konuda üçüncü talepte bulunmaz. Ve bilirsin ki arsiz insanlar ayiptan anlamaz ve asla durmaz.

benim kayınvalidem çalışmamama rağmen ben geleyim demeden davet etmez, gel demeden de kalkıp gelmez. şu anda pandemi zamanında da oldukça dikkat ediyor.. ama sürekli sürekli arayıp çağırsa ve ya gelmek istese evet bende rahatsız olurdum. çünkü insan özellikle çalışınca evinde oturmak evinde yemek içmek istiyor.. bence kafanıza takmayın ve şu an olduğu gibi çağırdığında reddetmeye devam edin ama hiç gitmemek değil atıyorum haftada bir ya da iki haftada bir gidin. hatta davet etmediği bir zaman gidin ki sizi sürekli darlıyorsa belki uygun olduğunuzda geldiğinizi ama uygun olmadığınızda gelmediğinizi anlar

Ayni ya ayni bu modeller demek ki hep ayni

Aynı aynı canım ne ımadan anlıyorlar ne acık acık konusmaktan..Gerçekten anlayıssızlık çok kötü
Inadina yapiyor güç savasi benim dedigim olacak benim sözüm dinlenecek derdinde kaynanalar. Oglum bu eve gelecek kafasi, geline bayildiklarindan cagirmiyorlar ogullari evlerinden cikmasin diye geline sariyorlar.

canim o zaman en mantikli sey salaga yatmak. malesef evlilik boyle, idare etmeyi ogrenirsen kafan da rahat olur. daha kotu de olabilirdi bence bu duzeltilebilecek bir sey. bir de simdiden cocuk meselesini kafana takma, zamani gelsin o konusulur. o konusunu acarsa hehe deyip gec sakin bozuldugunu belli etme daha cok ustune gelir.

Inadina yapiyor güç savasi benim dedigim olacak benim sözüm dinlenecek derdinde kaynanalar. Oglum bu eve gelecek kafasi, geline bayildiklarindan cagirmiyorlar ogullari evlerinden cikmasin diye geline sariyorlar.
Kesinlikle öyle...Valla keske sureklı kendı ogullarını darlasalar bızı karıstırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…