İstedikleri emrivakiyi yapsınlar,ısrar etsinler ben hayır dediysem hayırdır.
Hele ki senin ne işin olacak dediklerinde inadına kendime iş çıkarırım,markete bile gitmem inadımdan.
Denedim bahane buldum anlamıyorlar ya da ben Çağğırmadan toplanıp çoluk çocuk geliyorlarGitmek istemiyorsanız gitmeyin. Bir iki kere gitmezseniz anlarlar zaten.
Telefonunu da duymazdan geldiğim oldu. Eşimi arayıp beni arattırdılar. Bende eşimden bunu bekliyorum ama yapmıyor...Açma telefonu, son anda mı haber veriyorlar? E geç dönersen haber verememiş olur öğrenirler.
Eşin de millete çemkirsin bi, evet mı dedim diye.
Buraya daha yeni geldim yeni evliyim kimseyi tanımıyorum ve hiç bi yer bilmiyorum...kendinize bir program yapın hemen onlar aradığında , arkadaşlarla buluşacaz , alışverişe gidiyoruz, sinema bileti aldık vs. Deyin ve kestirip atın.
Her aradıklarında tam da dışarı çıkıyordum deyin. Gitmezsiniz, gelmezler.Denedim bahane buldum anlamıyorlar ya da ben Çağğırmadan toplanıp çoluk çocuk geliyorlar
İşte gitmeyin siz hayır dedikten sonra onlar ne derse desin gitmeyin. Size habersiz geldiklerinde de kapıyı açmayın. Banyodaydım duymadım dersiniz. Önceden haber verseydiniz kapıdan dönmezdiniz dersiniz.Denedim bahane buldum anlamıyorlar ya da ben Çağğırmadan toplanıp çoluk çocuk geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?