Yine eşin karakterliymis. Bir duruşu var. Benim başıma gelen birseyi anlatayım. Görümce uzak birs sehirde yaşıyor. Buraya gelecekti abisine mesaj atmış yarın size gelebilirmiyim diye. Esimde bana söyledi bende tamam gelsin dedim. O zaman dubleks evde oturuyordum.
Kalktım bütün evi temizledim.
Sanki görümcem de cok anlar ya cok bakar ya oyle seylere. Neyse esime dedim ne yemek yapayim vs
Hanimefendi geldi yoldan annesine. Uyumus bütün gün falan e ben gelmiyorum siz gelin demis abisine
Esimde bana istersen gelme dedi. Ben gidiyorum bende oluur hayatım dedim
Esim giyindi çıktı.. bu arada ogun yagmur yağmıştı .. Abi gel beni al dese esim gider alır onu yani..
Neyse ben evdeyim kaynana ariyor vay neden gelmedin dedim romatizmam tuttu.. agrim var..
Esim msj cekiyor buraya dikkat "Sen beni rezil etmeye devam et böyle " bende ne rezili? Yazdim. Gelmedin vs yazmis iyide sen istersen gelme dedin dedim..
Yani boyle karaktersiz ve arada kalan erkeklere mustehak bazi şeyler. Sende hayir demesini bil. Isim var de. Uydur birseyler. Ayrica kocanin halasinda napcaksiniz ya cok sıkıcı degil mi? Nefret ediyorum gelinleriyle gezme meraklisi kaynanalardan. Bu ne ya
Benim kaynana zannettiki beni koluna takacak,bilmemne teyzeye gidicez cay pasta borek faslı yapcaz. Sonra onlar bana gelecek. Biz gidicez onlar gelicek. Hatta evlendik gün yaptılar. Bana diyor ki seni sorarlar gelmicen mi
yok gelmem ben dedim
dedikodu ortaminda ne isim varsa
hem gün ne yaaaa. Daha da yaklasmaz bana kaynana. Evime hicbir ahbabini almadım gitmedim de banane ya