Kızlar merhaba. Hemen konuya gireyim.
Kv ve görümcem iyi insanlardır severim. Görümcem biraz laf sokan cinstendir ama eşimin hatrı için çok da umursamam. Ama şu huylarına deli oluyorum: mesela kahve içecekler (ikisi altlı üstlü aynı binada oturuyor benim evse beş on bina uzakta) bir akraba daha var onu da çağırıp en son beni arıyorlar hadi sende gel diye onlar kahvelerini içmeye başlamış oluyor yani benim işim var mı yok mu önce sorun dimi... yok anne ben gelemem şimdi diyince de çoluğun yok çocuğun yok evin yeni ne işin var gel çabuk bekliyoruz diyorlar gitmek zorunda kalıyorum laf anlatana kadar... her gün böyle olsun istiyorlar. Mesela bazen akşamları çağırıyorlar eşim gelcek diyorum ben arar onu söylerim diyo kv... bende sinir oluyorum sen arama anne ben ararım diyorum.... ben hayır diyeniyim eşim zaten karışmaz hayır gitme demez bilerek böyle yapıyor direkt eşimi aramak istiyor.
Az önce de eşimin halasına gidilecekmiş eşimi aramışlar bakarız mavi’yle bi konuşayım gideriz demiş. Görümcem aradı akşama halama gidiyoruz hazırlan ben “N” ile konuştum tamam dedi, dedi. Kv’m de arkadan gelir o gelir işi gücü yok hazırlansın diye sesleniyor. Bende sinir oldum eşimi aradım neden gideceğimizi arayıp sen söylemiyorsun da ablan söylüyor bende bana neden sormadın dedim. Eşim de ben sana sormadan tamam demem (gerçekten demez) dersteyim teneffüste arayacaktım Ablam hemen seni aramış dedi. İki kat sinir oldum.
Sizce ben mi taktım çok kafaya yoksa bunlar gerçekten emrivaki mi yapıyor bana, nasıl konuşayım eşimle ne diyeyim? Yanlış anlar diye korkuyorum
Yorgunum diyin, halsizim diyin. Uyuyacağım diyin. Ağda yapacağım akşama kocama hazırlanıyorum sevişeceğiz yine de arayacak mısınız diyin. Hep ayıp hep aman kırılmasınlardan oluyor bunlar.
Benim kocamla sen kimsin benim adıma program yapıyrsn acaba pardnda demek lazım.Kızlar merhaba. Hemen konuya gireyim.
Kv ve görümcem iyi insanlardır severim. Görümcem biraz laf sokan cinstendir ama eşimin hatrı için çok da umursamam. Ama şu huylarına deli oluyorum: mesela kahve içecekler (ikisi altlı üstlü aynı binada oturuyor benim evse beş on bina uzakta) bir akraba daha var onu da çağırıp en son beni arıyorlar hadi sende gel diye onlar kahvelerini içmeye başlamış oluyor yani benim işim var mı yok mu önce sorun dimi... yok anne ben gelemem şimdi diyince de çoluğun yok çocuğun yok evin yeni ne işin var gel çabuk bekliyoruz diyorlar gitmek zorunda kalıyorum laf anlatana kadar... her gün böyle olsun istiyorlar. Mesela bazen akşamları çağırıyorlar eşim gelcek diyorum ben arar onu söylerim diyo kv... bende sinir oluyorum sen arama anne ben ararım diyorum.... ben hayır diyeniyim eşim zaten karışmaz hayır gitme demez bilerek böyle yapıyor direkt eşimi aramak istiyor.
Az önce de eşimin halasına gidilecekmiş eşimi aramışlar bakarız mavi’yle bi konuşayım gideriz demiş. Görümcem aradı akşama halama gidiyoruz hazırlan ben “N” ile konuştum tamam dedi, dedi. Kv’m de arkadan gelir o gelir işi gücü yok hazırlansın diye sesleniyor. Bende sinir oldum eşimi aradım neden gideceğimizi arayıp sen söylemiyorsun da ablan söylüyor bende bana neden sormadın dedim. Eşim de ben sana sormadan tamam demem (gerçekten demez) dersteyim teneffüste arayacaktım Ablam hemen seni aramış dedi. İki kat sinir oldum.
Sizce ben mi taktım çok kafaya yoksa bunlar gerçekten emrivaki mi yapıyor bana, nasıl konuşayım eşimle ne diyeyim? Yanlış anlar diye korkuyorum
Yine eşin karakterliymis. Bir duruşu var. Benim başıma gelen birseyi anlatayım. Görümce uzak birs sehirde yaşıyor. Buraya gelecekti abisine mesaj atmış yarın size gelebilirmiyim diye. Esimde bana söyledi bende tamam gelsin dedim. O zaman dubleks evde oturuyordum.
Kalktım bütün evi temizledim.
Sanki görümcem de cok anlar ya cok bakar ya oyle seylere. Neyse esime dedim ne yemek yapayim vs
Hanimefendi geldi yoldan annesine. Uyumus bütün gün falan e ben gelmiyorum siz gelin demis abisine
Esimde bana istersen gelme dedi. Ben gidiyorum bende oluur hayatım dedim
Esim giyindi çıktı.. bu arada ogun yagmur yağmıştı .. Abi gel beni al dese esim gider alır onu yani..
Neyse ben evdeyim kaynana ariyor vay neden gelmedin dedim romatizmam tuttu.. agrim var..
Esim msj cekiyor buraya dikkat "Sen beni rezil etmeye devam et böyle " bende ne rezili? Yazdim. Gelmedin vs yazmis iyide sen istersen gelme dedin dedim..
Yani boyle karaktersiz ve arada kalan erkeklere mustehak bazi şeyler. Sende hayir demesini bil. Isim var de. Uydur birseyler. Ayrica kocanin halasinda napcaksiniz ya cok sıkıcı degil mi? Nefret ediyorum gelinleriyle gezme meraklisi kaynanalardan. Bu ne ya
Benim kaynana zannettiki beni koluna takacak,bilmemne teyzeye gidicez cay pasta borek faslı yapcaz. Sonra onlar bana gelecek. Biz gidicez onlar gelicek. Hatta evlendik gün yaptılar. Bana diyor ki seni sorarlar gelmicen miyok gelmem ben dedim dedikodu ortaminda ne isim varsa hem gün ne yaaaa. Daha da yaklasmaz bana kaynana. Evime hicbir ahbabini almadım gitmedim de banane ya
Esinizin size sormadan evet demeyecegini biliyorsaniz, esinizin henuz aramadigini kendiniz plan yaptiginizi soyleyebilirsiniz. Bir iki kere ayni cevabi alinca biraz kendilerini çekerler belkiKızlar merhaba. Hemen konuya gireyim.
Bazı yazıları okuyorum da, kaynana ile onu yapmam bunu yapmam...bazıları da beni almiyorlar yanlarına diye yakınırlar...
Kızlar istediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ama birbirinize saygı duymak zorundasınız.
Gelelim konuya aslında seni sevmişler ve beraber olmak istiyorlar benim anladığım. Istemediğin zaman gitme ama sanırım sende gitmek istiyorsun gibi geldi bana, aile güzel bir şeydir kaybetmeyi
Bazı yazıları okuyorum da, kaynana ile onu yapmam bunu yapmam...bazıları da beni almiyorlar yanlarına diye yakınırlar...
Kızlar istediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ama birbirinize saygı duymak zorundasınız.
Gelelim konuya aslında seni sevmişler ve beraber olmak istiyorlar benim anladığım. Istemediğin zaman gitme ama sanırım sende gitmek istiyorsun gibi geldi bana, aile güzel bir şeydir kaybetmeyin.
Tabii arada bir gitmek istiyorum eşimi sevdiğim için onun ailesini kendi ailem yerine koyarak düşünüyorum. Burda anlatmak istediğim çok farklı... beni birey olarak görmüyorlar onlar gitmek istemiyorsa gitmeyiz gitmek istiyorlarsa da hayır dememeliyim...
Cagirmasalar kv görümce birleşip beni disliyorlar diye konu acardiniz. İnsanlar size sayfa duyup aralarına alıyorlar sukredin bence
Laf anlamayan insanlarla zor gerçekten. Evleneceğim zaman tek duam vardı" Allahım iki tarafa da uzak oturalım" Dualarım kabul oldu çok şükür. Bulundugu ilde tek olmanın zorlukları da çok ama ben bu tür şeylerde tavır sahibiyim:) Her erkek anasının dibinde yaşamak ister, bu bir gerçek. Bizim tamamen zıt olduğumuzu bildigi icin ve adam huzuru sectigi icin memleketine tayin isteyelim mi dedigimde(arada nabız yoklarım)" " yok yok uzaklık iyidir diyor:))Bende böyle inadımdan normalde :) ama evlendiğimizden beri aynı laf anlatmaya yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?