Kayınvalidem oğluma bakmak istemiyor

Ben 2 yaşına kadar ücretsiz izin alıp sonrasında da kreşe bıraktım.Kimse de dövemez iyi araştırma yaparsanız.Torunu da olsa ebeveyni dışında hiç kimse bakmak zorunda değil.Fazla tepki göstermişsiniz.

Çocuk 18 aylık değil 27 aylık
Gayette sosyalleşmesi gereken bir dönem
Evde aynı insanlarla dura dura konuşmayı bile sökememiş
Bi tanıdık kreş köşelerinde harcatmam ben dedi kendi baktı çocuk asosyal paylaşmayı bilmeyen diğer insanlara öcü gibi bakan biri oldu.
Öte yandan empati kurayım gelmişim 60 yaşına köye biber ekmişim toruna 2 yılı geçik bakmışım artık kafa dinlemek istiyorum gelin çığrıyor zorundasın diye. Büyüttüğüm biberleri sürerdim o ağzına. Bakcak kimsesi olmayıp çalışmak zorunda olanlar da veriyor kreşe
Kreş olmasa bakıcı tutuyorlar onların ki keyif ürünü de bununki mi seçilmiş insan? Madem bakılmak zorunda en zorunlu kendisi ve eşi. Yapımda emeği geçenler yani. Kaynana düğün yaptı diye neden torun bakma zorunluluğu olsun? Yurtdışında bile bakıyorlar artık torunlara demişsiniz. Adamlar geziyor tozuyor başka ülkelerde tatil yapıyor ama burda adamlar köye gitmek istese waaaaouuuwwdfffff

Cocuga bakmak zor geliyor diye mi anneanneden babaanneden destek aliyoruz sizce? Bunu anlamak bu kadar zor mu? Biz cok mu mutluyuz evlatlarimizdan ayri kaldigimiz icin? Biz de her seyden önce cocuklarimiz icin calisiyoruz. Sizin cözümünüz nedir peki? A)cocuk yapmamak? B)kadinin calismamasi C)el kadar bebegi yabanciya emanet etmek???

Kres konusunda kaygilariniz var ki gercekten berbat haberler okuyoruz , bende 4 yas oncesi gondermek istemiyorum cocuklarimi .ama gercekten cok zor durmda kqlan aileler var 5 aylikken krese birakmak zorunda kalan, benim yavrum benim kuzum seklindeki soylemleriniz onlara hakaret gibi gelir. Tarz yanlis yani linclenirsiniz. Lincler de gelmis zaten hepsini okumadim

Cozum onerisi uzun uzun yazmayacagim arkadaslar zaten yazmis ama ben sahsen esim evdeyken kimseye ihtiyac duymam.hastaymis tamam ama 2 yasindaki cocukla at kosturacak degil ki yorulsun. Dokerler oyuncaklari ortaya etkinlik yaparlar. Boyama yaparlar, biraz cigi film izler sarki dinler vs vs. Siz yemegi hazirlayip gidersiniz o da isitir beraber yerler zaman gecer gider.

Ama kv sizin de isinize geliyordur. Kadin gelince hem cocuga bakiyor,hem cocugun babasina hizmet ediyor, temizlik yapiyor ,sizin yemegi de yapiyordur. Bedava hizmetci ( ben tarzinizdan bunu anladim kusura bakmayin)

D hepsi valla kendiniz bakamadiginiz çocuğu dogurmayin ha dogurdunuz kreş zamanı gelene kadar ücretsiz içine ayrılın oda olmadı herkes veriyor artık çalışmak istediği için bakıcı kreş onlara bakın kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil siz eşinizle yaptınız bı zahmet bakiverin

Valla bir anda neden vazgeçtiğini dair bir bilgi de yok. Evveliyati var bence bu meselenin

Eşin uzulecegine evladina bakacak . Evdeymis zaten daha ne. Valla sinir oldum ben size sabah sabah

Bakış açınız supermis. Bencilliginiz ve saçma sapan düşüncelerinize cevap bile vermem o kadar söyleyeyim. Kendi annesine merhamet göstermeyene laf anlatmam ben
Ben cocugumu bakiciya verecegim desem benden önce annem izin vermez. Cok sükür gercek bir ailem var.

Benim annem de torun bakiyor ayni zamanda yurtici yurtdisi geziyor tozuyor turlara katiliyor. Torun bakmak deyince cocuk 15 yasina gelene kadar 7/24 basinda olmak mi anlasiliyor???

Benim annem de torun bakiyor ayni zamanda yurtici yurtdisi geziyor tozuyor turlara katiliyor. Torun bakmak deyince cocuk 15 yasina gelene kadar 7/24 basinda olmak mi anlasiliyor???
Torun bakan kadin nasil gezoyor yurtdisi yurtici onu anlamadim. Memursaniz 20 gunluk izin doneminde mi geziyor

9 aya gerek yok

Ekimde zaten kreş dusunuyorlarmis

Yanı sadece 2.5 aydan bahsediyoruz

Birini 39 adım taşırsın son 1 adım kala yoruldum dersin kalkar teşekkür yerine bak bak 1 adımı taşımıyor der aynı o hesap

Korkunc bir insansiniz acıklama yapıp kendimi yormayacağım

Bizimkilerde gitti köye ama ben 2 hafta izin aldım bişi mi dedim yoooo dinlendirin kadını bakmak istemiyorsa açık açık söylerdi kadın biber ziyan olmasin demiş gelicekmiş kreşe vericem dememeliydin
Peki annen nerde annen neden bakmiyor neden eşinin annesine güveniyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…