Kayınvalidem oğluma bakmak istemiyor

Ama şu gercek de var ki anne calisacaksa, kimin bakacagi nasil duzen tutturulacagi hususu bebege karar vermeden once netlestirilmeli.Yoksa sķntı yasanabiliyor.

Kimse kimsenin bebesine bakmak zorunda değil. Zaten haftanın 4 günü evdeymişsiniz, 3 gün eşiniz bakabilir. Oğluşum bakamaz demiş kaynana, istediğini desin oğluna bakacak baba efendi, bitti.
Kreşte itip kakarlar olayını bilemiyorum, etrafımda herkes yavrusunu ufacıkken kreşe verdi. Bu tarz sorunlar hiç duymadım, yoktur diyemem ama bariz bi sıkıntı hiç duymadım insanlar işine gidip geliyor mecburlar.
Çok kıyamıyorsanız bebenize işten çıkın oturun bakın biz ne diyebiliriz ki.

Kayınvalideye sadece süre anlamında sitem edebilirsiniz. Anne madem biberler varmış keşke ilk belli olduğunda söyleseydiniz kreşi daha kapsamlı araştırırdık şimdi iki ayak pabuca girecek diyebilirsiniz. Başka bi hata yok kayınvalidede.

Beni birileriyle karıştırmış olabilir misiniz acaba

Anlamayan biri daha. Mevzu torun bakmak değil zor durumdaki çocuğuna yardımcı olmak

5 yaşına kadar anne ve kv ile pertiniz çıktıysa sizde bir gariplik var

Anlamayan biri daha. Mevzu torun bakmak değil zor durumdaki çocuğuna yardımcı olmak
Ortada zor değil keyfi bir durum var yalnız, bu keyif de kv nin değil torununun anne babasının
Bakıcı tutmak kreşe vermek gibi seçenekler varken çocuğu babaannesine dayamak keyfiyettir
Çocuğu neden zor durumda olsun uygulanabilecek üç çözüm var, ya baba bakacak ya bakıcı tutulacak ya da kreşe yollanacak
Yetmedi mi iki sene yardımcı olduğu, iyi bari çocuk evlenip ayrı ev açana kadar babaanne baksın

Bu zamana kadar kendim baktim demişsiniz , kayinvalideniz bakmis nasil siz bakıyorsunuz? Acaip bencil bir bakış açınız var kadin bakmak zorunda değil, 2.5 yaşına kadar zaten getirmiş. Kendi oğlu romatizma diye onun yerini doldurmak mecburiyeti olduğunu düşünmenizde korkunç.

biber mi onemli cocuk mu derken bir anda gozumun onunde gelinimiz beliriverdi

annemin 2 sene baktigi cocugu hem nasil baktigini begenmedigini her seferinde cikarttigi kavgalarla belirtirken... hala da anneme baktirmaya devam ediyor ...sozde annem iyi bakamiyor ama zorunlu olmadigi isi de birakmiyor ne annesi ne de kendisi ...yani siz anladiniz bence ne demek istedigimi

kimse siz cocuk dogurdunuz diye hayatini degistirmek zorunda degil ...esiniz de romatizma hastasi olmayi secmedi !!!

bende romatizma hastasiyim AS lı 3 tane cocuk dogurdum ben onlari nasil baktim buyuttum bir ben bir Allah biliyor ...
daha fazla seyler yazarsam banlanabilirim

esenlikler diliyorum .

simdi ben romatizmayim diye evimin temizligini annem mi yapacak mecbur

bende okurken onun farkindayim 2.5 yasina bakti diyor ..hemde bugune kadar ben baktim diyor

kayınvalideniz olmasaydı ne olacaktı ? bu zamana kadar baktı ,baktığı kar demek yerine kadının tüm emeklerini hiç edercesine konuşuyorsunuz. 10 gün önceden de haber vermiş daha ne yapsın .... şuan bile çocuğunuza bakarken yoruluyorsunuzdur yaşlılar için daha zor ... kocanızla oturup düşüneceksiniz artık ayrıca çocuğunuz dayak yese emin olun farkedersiniz kreşe yazdırırsınız çocuk yaşıtlarıyla daha sağlıklı büyür kendisinden yarım asır daha büyük biriyle değil

babane epey yeterli süre bakmış ama ,kendi işi gücü ilgilenmek istedikleri var tam çocuklarını büyüttü oh deyip nefes alacak bu sefer torun çıkıyor ölene kadar çocuk mu büyütsünler 10 gün önceden haber vermiş kreşe verilir netde kreşleri araştırırsa şikayet varsa çıkıyor onunla ilgili olumsuz yorum ve puanlamalar ....

Çok bencilsiniz. Kızım 30 aylıkken kreşe verdim 27 ay ile 30 ay arasında çok bir fark yok. Sizde pek ala verebilirsiniz. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki kreşe giden her çocuk zulüm goruyor. Siz evladiniza kiyamiyorsunuzda kreşe gonderen her anne evladına kıydığı için mi gonderiyor?Annemde kayınvalidem de benimle aynı sehirdiler ama ikisinde de ümidim olmadı hic. Sizin düşünce yapinizla hareket edecek olsam her iki tarafa torunlarini göstermemeye sonuna kadar hakkım var öyleyse. Sizinki yine bakmış 1.5 sene kayinvalidenize ne kadar dua etseniz azdir. Krese göndermek istemiyorsanız tutun bir bakici baktirin. İnsanlara emir verip durmayın.

böyle konuları okuyunca bende bir tuhaflık var heralde diyorum.
Bakıcımız covid oldu. Annem yazlıktaydı utana sıkıla gelebilir misin dedim. Yok gelemem kv ni ara dedi. Onu aradık. O da bayram üstü mırın kırın etti. Rica minnet memleketten getirttik. Bir de nasıl mahçup hissettim. Kadının bayram hazırlıklarına mani olduk diye.
Bakıcıyla 18. Aya getirsek öpüp başıma koyucam yallah kreşe diyeceğim.
Millet 3-4 aylık bebesini bırakıyor kreşe ya. Onlar da çocuğu sokaktan toplamadı heralde. Onlarınki de evlat.
Sizinki 27 aylık koca dana olmuş. Kreş yaşı gelmiş. 3 yaşına gelseydi lafı çalışan bir anne için şımarıklık.
Şartlarınız olgunlaşana kadar çocuk yapmasaydınız keşke.

Ben de As hastasıyım. Gayet doğurdum da baktım da 7. Ayında işe başladım. Geceleri uykusuz kalarak işe de gittm. Süründüm ama ölmedim
Konu sahibi sen de korkma eşin iki gün ağrı çeker geçer.
Bir de şey düşünüyorum eşim anneme bu kızın romatizması var çocuğa bakamaz sen bak dese annem küfür ederdi heralde

Ben de As hastasıyım. Gayet doğurdum da baktım da 7. Ayında işe başladım. Geceleri uykusuz kalarak işe de gittm. Süründüm ama ölmedim
Konu sahibi sen de korkma eşin iki gün ağrı çeker geçer.
zaten cıtkırıldım insanlar yapiyor bunu suculent çünķü onlar sinek ısırıgını agrı saniyor cocuguna bakilmadi diye depresyona giriyor
her sabah kaskati kalkip corabini bile giyerken agri aci cekmenin nasil depresyona soktugunu bilmiyor cunku

ben hastaligimi buyutmek abartmak istemiyorum, sabahlari zorda olsa kolumu bacagimi kipirdatabiliyorum

kolu bacagi olmayanlar felcli olanlar aklima gelince susuyorum sukrediyorum

romatizma topigine cevirmeden konuyu gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…