- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 39
-
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
Beni birileriyle karıştırmış olabilir misiniz acabaGözlerim sizi aradı vallahi acaba yine neyden rahatsız olup polemik yaratmaya (!) çalışacak diye
Siz kendi anne babanıza bakmak zorundasınız, ama sizin çocuğunuza sizin anne babanız bakmak zorunda değil. Kendi çocuğunuzu siz yapıyorsunuz ailenizin size çiftleşme ve üreme garantisi olarak sonsuz bakma hakkı sunmuyor ama anne babanız sizi büyütüyor ister bakarsınız ister baktırırsınız ha ya da (genel yorumlarınızdan anladığım kadarıyla) mirası alır anne babamdan bıktım konusu açarsınız bunlar sizin kendi vicdanınıza kalmış şeyler. İkisi asla ve asla bir değil.
Anlamayan biri daha. Mevzu torun bakmak değil zor durumdaki çocuğuna yardımcı olmakBir çocuğun iki ebeveyni vardır. Babası ve annesi
Büyükbaba büyükanne torununun ebeveyni değildir, torun da yaşlandıklarında onlara bakmak zorunda değildir
Kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda diyorsam ben de kayınvalideme kul köle olmak zorundayım her açıdan, annem çocuğuma bakmak zorunda diyorsam da kocam annemin kulu kölesi olacak….siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba
5 yaşına kadar anne ve kv ile pertiniz çıktıysa sizde bir gariplik varBen de bu yorumları anlamıyorum. Ortada bir söz verilmişse 10 gün sonra çocuğu terkedip gidecek olan bakım veren çocuğu önemsemiyor demektir ve bu ayıp bişi. Sonuçta el değil torunu. Ayrıca çalışan ve çocuklu bir kadın için bu devirde bir bardağı alıp makineye koyacak bir insan olması bile çok büyük bir lütuftur ve buna ihtiyaç duymuyorum herkes kendi çocuğunu büyütsün tripleri de bana çok tuhaf geliyor. Kimse kimse için br şey yapmak zorunda değil elbette ama aile fertlerimizi de elden ayıran noktalar olmalı. Çocuğumu 5 yaşına ailemin ve kv’min yardımıyla getirdim ve ona rağmen resmen pertim çıktı keşke daha çok destek alabilseydim bunu söylemek ayıp da değil. Kimse yardım etmemiş olsa muhtemelen tımarhaneye yatardım ve aileme çok kırılırdım. Aileyi aile yapan bize verdikleri destektir bunu bekleyen insanları böylesine hunharca kınamak bana garip geliyor.
Ortada zor değil keyfi bir durum var yalnız, bu keyif de kv nin değil torununun anne babasınınAnlamayan biri daha. Mevzu torun bakmak değil zor durumdaki çocuğuna yardımcı olmak
Alakaya bakBu zorunda değil tayfası, ebeveynlerine yaşlanınca bakmayan evlatları linç etmekte sakınca görmez ama…
simdi ben romatizmayim diye evimin temizligini annem mi yapacak mecburBu zamana kadar kendim baktim demişsiniz , kayinvalideniz bakmis nasil siz bakıyorsunuz? Acaip bencil bir bakış açınız var kadin bakmak zorunda değil, 2.5 yaşına kadar zaten getirmiş. Kendi oğlu romatizma diye onun yerini doldurmak mecburiyeti olduğunu düşünmenizde korkunç.
bende okurken onun farkindayim 2.5 yasina bakti diyor ..hemde bugune kadar ben baktim diyorBu zamana kadar kendim baktim demişsiniz , kayinvalideniz bakmis nasil siz bakıyorsunuz? Acaip bencil bir bakış açınız var kadin bakmak zorunda değil, 2.5 yaşına kadar zaten getirmiş. Kendi oğlu romatizma diye onun yerini doldurmak mecburiyeti olduğunu düşünmenizde korkunç.
babane epey yeterli süre bakmış ama ,kendi işi gücü ilgilenmek istedikleri var tam çocuklarını büyüttü oh deyip nefes alacak bu sefer torun çıkıyor ölene kadar çocuk mu büyütsünlerAnlamayan biri daha. Mevzu torun bakmak değil zor durumdaki çocuğuna yardımcı olmak
biber mi onemli cocuk mu derken bir anda gozumun onunde gelinimiz beliriverdi
annemin 2 sene baktigi cocugu hem nasil baktigini begenmedigini her seferinde cikarttigi kavgalarla belirtirken... hala da anneme baktirmaya devam ediyor ...sozde annem iyi bakamiyor ama zorunlu olmadigi isi de birakmiyor ne annesi ne de kendisi ...yani siz anladiniz bence ne demek istedigimi
kimse siz cocuk dogurdunuz diye hayatini degistirmek zorunda degil ...esiniz de romatizma hastasi olmayi secmedi !!!
bende romatizma hastasiyim AS lı 3 tane cocuk dogurdum ben onlari nasil baktim buyuttum bir ben bir Allah biliyor ...
daha fazla seyler yazarsam banlanabilirim
esenlikler diliyorum .
zaten cıtkırıldım insanlar yapiyor bunu suculent çünķü onlar sinek ısırıgını agrı saniyor cocuguna bakilmadi diye depresyona giriyorBen de As hastasıyım. Gayet doğurdum da baktım da 7. Ayında işe başladım. Geceleri uykusuz kalarak işe de gittm. Süründüm ama ölmedim
Konu sahibi sen de korkma eşin iki gün ağrı çeker geçer.