kayınvalidem ne kadar vicdan yoksunu ya

siz bana mı cevap veriyorsunuz, yazdıklarımı mı destekliyorsunuz anlamadım?

Eşim için geldim. Eşim bir ayı ve bayramı benim memletimde geçirdi benim için. Bende onun için katlanıyorum.

Sen kendi evindeyken aç kalmamıştın ama demi. Git söyle eşine, bu saat oldu kahvatıyla duruyorum de. Hayır yani yemek yemek için illa emzirmek gerekmiyor ki, öğünlerde yemek yenilir.

hahay dur kiz sen o kadar cok cvp verince ben seni konu sahibi sandim kusura bakma
bi karışıklık olduğunu anladım zaten :)
bu arada bazen kahvatıyı yapsam da bulaşığını akşama kadar toplayamadığım, yemek yaparken 3-5 defa ocağı kapatmak zorunda kaldığım, ter içinde kalsam da duş almak için eşimin eve gelmesini dört gözle beklediğim günler oldu. İlk zamanlar kolay değil. normal doğumsa hemen normal hayata devam ediyorsunuz ama, mesela sezaryen olup dikişleri ağrıyan, emzirirken göğsü paramparça olan, hormonları alt üst olmuş, güleceğim derken ağlamaya başlayan bir kadın oluveriyorsunuz. elbette kolay değil. ama fazla da salmamak lazım. abartmamak lazım.

Valla ben cayin yaninda biseyler gelmese bile gidip de dedikodusunu yapmam kimsenin.Yoklugu da varligi da bildigim icin hesap edebilirim belki evinde bisey olmadigini. Esimin ablasi yabanci degil, cok aciktiysa gel biseyler alalim diyebilir. Telefonda sorabilir canim bisey lazim mi? Diye. Dedikodu yapmaktan daha kolay ve sevap en azindan. Hem, bizim misafir umdugunu degil buldugunu yer laflarimiza noldu?

Son düzenleme:
E eniyikadinoyuncu hakikaten dayanamadım sanırım algı sorunu yaşıyorsun okuduklarınla anladıkların çok farklı :)
nerisona sana tek laf etmemiş ayrıca 2 katı fazla yer hamilelerde dememiş sen onu uydurdun kadın öyle bişey demedim normalde de 6 öğün yenir diyor ,sen ben uzman değilim iki öğün yerim diyorsun v.s.
yani ille muhalif olmak zorunda değilsin beslenme düzenini bilmiyorsan sus yanlış anladıysan yanlış anlamışım de anlarımda hala kadını zorla tartışmaya sevk ediyorsun.
12 saat hamile ve emziren kadın duramaz isteyen gönüllü dursun tabi de başkasına bağlı olarak zorunlu olarak duramaz.
ayrıca hem annem hem kayınvalidem gelene gidene misafire akrabaya zorla ağzına tıka tıka yemek yedirir aman sevaptır diye 12 saat gelen aç bırakılır mı ?
inşallah benim yazdıklarımı doğru anlarsın

Avukati misiniz? Algı sorunu siz yasamissiniz belli ki. Her seyi yanlış anlamissiniz. Neyse beni plomegi tesvik edemezsiniz. Iyih gunler.

12 saatten bi sey olmaz. Cevizinizi yaninizda tasiyin!
Annelerimiz de cevizle falan beslendi zaten
Allaha sukur dort kardesiz hepimiz zekiyiz boylu posluyuz. Annem iki ogun yermis, bi de tarlada calisirmis butun gun. Annelerimizin bu sartlarda bizi dunyaya getirdigini dusundukce biz nasil bu kadar nazli olabiliyoruz anlamiyorum.

Ağzına sağlık. Ceviz örneğini verince de böyle bir lüksünüz yok diyor. Ben illa önüme koysun demiyorum ama arkadaşlarıma sorarım cevizini bademini yoğurdun aksatmiyorsun değil mi diye. Evime misafir gelmesine gerek yok ben bile gitmiş olsam bunları yemediğini fark etsem uyarırim. Demek istediğim bu kadın ne beni ne torununu sallıyor hadi bu ayrıntıları geçelim, öğle yemeğini yiyin bile demiyor. Meyve de ikram etmiyor. Burda konu meyveyi benim dışardan alıp o dolaba koymam değil, kendisinin çıkmaması çünkü ben misafir olarak açıp almaya utandim,1-2 gün aldıktan sonra da onun hala al dememesi görünce de daha da utandim ve evime döndüm.

Hamile kaldığında doktor sana beslenme listesi verdiğinde aynen bunu söyle

ay millet ne nazli ne simarik ya cevizi bademi cantanda tasi. Kendisi cam fanustan cikti heralde. Fiyatlari bilmiyor. Kadin el pence 6 öğün sana hizmet etmek zorunda mi ya?

Yazdikca sinirleniyorum neyse

aynen cocugun zeki olmasi genetik. Bir ceviz yemeyle olsaydi etraf biyonik cocuktan gecilmezdi

senı yemege cagırmıyor ıse bende gıdıp yapamam ne yalan soylıyım utanırım
mısafırsınız sonucta
esınız ne dıyor bu duruma

ay millet ne nazli ne simarik ya cevizi bademi cantanda tasi. Kendisi cam fanustan cikti heralde. Fiyatlari bilmiyor. Kadin el pence 6 öğün sana hizmet etmek zorunda mi ya?

Yazdikca sinirleniyorum neyse
Hala ceviz diyorsunuz. Kesinlikle algı sorununuz var. Bilmiyorsanız söyleyeyim günde 2-3 ceviz yeterlidir. Kendi kızı olsaydı alır önüne koyardı ama dusunemedigi şey torun yine kendi torunu ama onun da algı sorunu var

şimdi bakın kalkıp kadının evine hamileyken gidiyorsunuz da şunu yemem lazım bunu yemem lazım diye bi de laf ediyosunuz..ben olsam önce bi sağlam alışveriş yaparım buzdolabına ve ceviz fındık pekmez ne yemem gerekiyorsa hepsini alır koyarım onun evine.eğer evinizde size hizmet eden bir kişi yoksa pekala onun evinde de kendinize yemek hazırlamalısınız çünkü size hizmet etmek zorunda değil.öğlen yemeğini de siz yapıverin..ben gittiğimde sabah kahvaltımızı hazırladıysa ben öğlene çok güzel bi yemek yapcam size derdim hem de mutlu mutlu yapardım..akşam yemeği yapardı ben bulaşıkları toplardım..hamileyken evde hiç yapmıyor musunuz?kaynannadan anne olmaz.beklemeyin.kıçınızı da kaldırın.

tamam herkesin algi sorunu var. Siz ceviz yiyin belki sizin de işinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…