Aynı evdemi yaşıyorsunuz durumunuz nedir?
İki aylık bebeğim var,benim birşeyler yemem lazım değil mi süt için! Bu saat oldu sadece kahvaltı yaptık. Yemek yaptı KV ,ki ben bebeğim durmadigi için yardım edemiyorum. Eşim geldi dışardan sofra hazırladı onu çağırıyor gel yemek ye diye. Eşim beni çağırdi yemek yemedigimizi öğrenince benim çok zorumaa gittiği için işim var diye gitmedim,yanımda getirdigim abur cuburdan yedim artik. Siz olsanız ne yapardınız? Hiç bir husumetimiz de olmadı beni çok kızdıran davranışları olsa da. Diyeniniz olur gider pişirir birşeyler yerim diye o sıcaklık yok ki nasıl yapayim
valla canim keske kvnin yanimda deseydin annen beni cagirmadi sen cagirdin hayatim tesekkur ederim diye :) anlamiyolar bazi insanlar..İki aylık bebeğim var,benim birşeyler yemem lazım değil mi süt için! Bu saat oldu sadece kahvaltı yaptık. Yemek yaptı KV ,ki ben bebeğim durmadigi için yardım edemiyorum. Eşim geldi dışardan sofra hazırladı onu çağırıyor gel yemek ye diye. Eşim beni çağırdi yemek yemedigimizi öğrenince benim çok zorumaa gittiği için işim var diye gitmedim,yanımda getirdigim abur cuburdan yedim artik. Siz olsanız ne yapardınız? Hiç bir husumetimiz de olmadı beni çok kızdıran davranışları olsa da. Diyeniniz olur gider pişirir birşeyler yerim diye o sıcaklık yok ki nasıl yapayim
Anlıyorumda böle Olmazki madem öle davranacakdı neden çağırdı tatile eşiniz neden götürdü sizi iki aylık bebekleDün geldik tatile farklı illerde yaşıyoruz
Hatırladım canım konunu şimdi ama bak ben senin gibileri anlamıyorum kusuruma bakmaKendisi sürekli benden iş bekleyen biri zaten. Dün akşam 12 saat araba yolculigindan sonra yorgunluktan ölüyorum daha sofra toplanacak dedi. Hamileligimde bel ağrısı çektiğim için yatarken kolum agriyor diye süpürgeyi yattigim odaya bırakıp gitmiş biri