KAYINVALİDEM HAKKINDA, ben mi abartıyorum?

Lohusalıkla ilgili bir kaç başlık okumuştum. Eğer onlara olanlar bana olursa, bir gece ansızın kayınvalidemi yolarım

İşte böyle bir ailede büyümeyince gerçekten insanın aklı almıyor. İllaki çevremizde duyuyoruz görüyoruz ama başına gelince afallıyor insan. Yani benim burnum aksa annem telefonda ağlıyor

Anneniz de normal değil o zaman. Sizin neden çevreden bu kadar beklenti içinde olduğunuzu şimdi anladım

Çok biliyorsanız konu açmasaydınız. Ağlayarak günlüğünüze yazmaya devam etseydiniz. Burda kayınvalidem çocuğuma eşya almadı öhööööö diye konu açan biz değiliz sizsiniz.

Lohusalıkla ilgili bir kaç başlık okumuştum. Eğer onlara olanlar bana olursa, bir gece ansızın kayınvalidemi yolarım
bende daha yeni lohusalıktan çıktım abarttıklarını düşündüğüm herşeyi yaşadım zorlu ama sizi daha güçlü yapan bi dönem .ilk günler bebeğe bakmaktan başka bi soruna odaklanamıyor insan ama sonra sonra herşey gözüne daha cok batıyor.

Çok biliyorsanız konu açmasaydınız. Ağlayarak günlüğünüze yazmaya devam etseydiniz. Burda kayınvalidem çocuğuma eşya almadı öhööööö diye konu açan biz değiliz sizsiniz.
Yani koskoca konudan bunu çıkarıp öhööğğğğ diye ağlayan şuan sizsiniz. Demekki size aileniz hiiiiiç bir şey vermemiş. Benim için aile her zaman ilk önce gelir. Ve en çok destekte onlardan beklenir. Kusura bakamyın. Sizin kafa yapınızla benimki çok farklı.
Ben kıyafet almamasına değil, ilk torununa 20 yıllık dökülen şeyler yakıştırmasına öhöööğğğ diye ağladım. Siz evladınıza bunu yakıştırıyorsanız bir şey diyemiyceeeemmmmm

Konu sahibi aşırı sorunlu ve drama bir tip. Burada kendisine hak veren yorumları görünce şaşırdım. Kv'nin evine yerleşmişler 3 aydır kalıyorlar alt tarafı senede bir görüşüyoruz neden annem gibi beni nazlamıyor diyor yok annesi burnu aksa ağlarmış, neden gündüz odasına girmiş. Yahu kadının kendi evi gün içinde istediği odaya girer. Allah kadına sabır versin çekeceği var

ben cidden sizin için üzüldüm şuan. Mübala nedir bilmiyorsunuz onu anladım. O sadece bir örnek. Annemin sevgisi ve hassasiyeti için. Yani burnum aksa annem ağlar, annesi kalp krizine gelemdi gibi :) ama çok sevgisiz büyümüşsünüz cidden çok belli.
Bu da normal değil. Ailece garipsiniz belli ki

Eklentiler

• 1740344236589.png
    103,9 KB · Görüntüleme: 0
haydi buyur Burdan yak. Gerçi ben gene kendime ederim izle de gör.
Bu arada rabbim size ve evladınıza sağlık sıhhat verisn darısı başıma inşallah

Hanımefendi adı üstünde o anneniz. Annenizin gösterdiği hassasiyeti neden kv'den bekliyorsunuz acaba?? Cidden salın artık kadını mizacı soğuk, sizin için bu yaştan sonra nasıl değişsin acaba??

Ne demek girer. Özel eşyalarına dokunamaz sen e okudugunun farkında msn. Kadın hamile hamile. Anlattıkları da gayet normal. Annesi için de mecazen ne kadar ilgilendiğinden bahsetmiş. Bu kadar eleştiri edecek konu yok. Kadının dusmanı yıne kadın

Aaa ne değişik
Cidden siz kötülük saçıyorsunuz.
Siz herhalde izne gidince ailenizde kalacak kadar bir bağa sahip değilsiiniz ? Ben ailemin evien 3 ay değil 3 senede giderim ve başlarının üzerinde ağırlanırım. Kaldıki babası ve kardeşi zaten bizi böyle ağırlıyor. Yani oğlu nekahet döneminde ailesi ile kalmasında ne var :) orada kalmamız odamıza taciz etmesini mübah mı kılıyor. Sizin kayınvalideniz odanıza dan dan girebilir. Ben herkesin bir özeli olduğunu düşünüyorum. Biz gittğimizde de kullanılan bir oda değil. Eşimin odası ve bekarken naıslsa hala öyle duruyor. Ayrıca ben anormal şeyler ve nazlanmak istemeim. Ayyy ben hamileyim yatıcam sende hizmet ediceksin demedim. Torununa sevinmemesi garip geldi. Ama size gelmemiş anlaşılan :)

Kaynanan seni sevmiyor çoğu kaynana gibi. Çok bir beklentiye girme ne haber veriyorsun ki her şeyi. Benim eski kaynanada böyleydi bana gelince bir ton laf kendi kızlarına gelince her şey değişirdi. O sizin anneniz değil üzülmesi yakınlık göstermesini bekleme. Eşin ile aran iyi olsun bebeğini sağlıkla kucağına al gerisi boş. Oğluna gelmeyen sana mı değer verecek pehh

İyi kötü neyse ama kayınvalidelere bu kadar kafayı yoranları ben gerçekten anlamıyorum arkadaşım.3 günlük dünya değer mi kafa patlatmaya, başka derdi tasası olmayan eşin annesine sarıyor kk dan öğrendiğim gerçek.Bir ben mi salıyorum benim geçimsiz kayınvalideyi.

Hanımefendi adı üstünde o anneniz. Annenizin gösterdiği hassasiyeti neden kv'den bekliyorsunuz acaba?? Cidden salın artık kadını mizacı soğuk, sizin için bu yaştan sonra nasıl değişsin acaba??
Ve nasıl bir öfke ile her yazdığıma beğenmedim ifadesi bıraktınız ?
30 yaşında ve rahatsız olduğumu söylemişim neden anne olma şansımı kaybedeyim demişim ona,
Ve ailem bir heyecan üçç beş eşya almış ne var bunda demişim ona bile beğenmedim demişsiniz.

Ya gerçekten yapmayın bu kadar. Anne olmak istemekte ailemin torun heyecanıyla bir şey alamsıda kötü bir şey mi sizin için ? Lütfen rica ediyorum bu kadar kötü olmayın.

Beklentim yok ama aramadı, beklentim yok ama sormadı, beklentim yok ama bir şey almadı… Beklentiniz var öncelikle bunu kabullenin. Sıfır beklenti eşittir sonsuz mutluluk demişler. Kendi oğlu yoğun bakımdayken gelsek mi göz randevum var diyen kadından çok şey bekliyorsunuz. Zaten uzaktasınız, görüştüğünüz kısıtlı zaman diliminde de eşinizin hatrı için idare etmeniz zor değil bence. Bu kadın böyle kabul etseniz de böyle etmeseniz de böyle. Beklentileriniz gerçekten fazla. Eşinizin ailesi başka bir aile siz başka bir ailede büyüdünüz. Ortada iki farklı aile ve iki farklı yaşam tarzı var. Sürekli benim ailem şöyle yaptı ama eşimin ailesi böyle yaptı kıyaslamasına girmenizin kimseye bir faydası yok. Sadece kendinizi yıpratırsınız

İnsan evladının mutluluğuna sevinir böyle kiskanmaz bu bir. İkincisi herşeyi bir kenara bırakıyorum eşiniz hastalaninca annesinin tükenmesi lazimken hâlâ gelmeye gerek var mı demesi eşinizin gözünü açmalı. Nasıl bir sevgisizlik bu Allah'ım korusun. Eşiniz size hak veriyor mu? Asıl önemli nokta bu. Usulünce yeri geldiğinde söyleyin daha doğmamıs evladinizin derdindesiniz anne olarak o nasıl oğlunu hasta hasta bırakabiliyor sorun bunu kadına. Ben her geçen gün daha çok şaşırıyorum bu kayınvalide triplerine. Size değil bu kötülük evladına. Allah size bol sağlık sabır mutluluk versin. Hayırla evladiniza kavuşun. Kıskanç kadından da uzak durun

Ya ben normalde bu kadar kafaya takmamıştım, ama torununa bile böyle olunca cidden beni bile çileden çıkardı. Haklısınız bu kadar takmak bile onu önemsemek aslında. Allaha şükür rahatsızlığım dışında bir sorunum yok Rabbim beterinden korusun doğru söylüyorsunuz. Bir dert verir buna şükrederiz

Eşime o kadar üzüldüm ki, yoğunbakımda ilk uyandığında kimler var diye sordu, annemler vardı sadece. Ya ne kadar kötü olsa annesi. O kadar boynu büküldü ki. Her şeyin farkında aslında benden daha çok sevilmeyen o. Ama işte..

Kayınvalidem 1 ay bende kaldı buradaki cogu üye bilir kaldığını güneydoğudayz evimdeyken haliyle bizde kalma olayı olmadı aıle bınası. Bu yıl ılkkez evmde kaldı ve 1 kez bile odama girmedi mahrem diye ayıp diye oluru budur. Orda kalsydım da yıne girmezdi. Bu da diğer üyelere örnek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…